famica-shop.be- Logo - Beoordelingen

famica-shop.be
Beoordelingen:

41 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden41 beoordelingen in totaal  

4,88
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke winkel met een ruim assortiment van geschenken, schoolbenodigdheden, speelgoed...en altijd een vriendelijke bediening.

Meest relevante negatieve beoordeling

7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het niet kunnen dat er kosten worden aangerekend voor Bancontact.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor famica-shop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering en zeer goede kwaliteit!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Online bestellingen perfect afgehandeld
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Kosten Bancontact

Ik vind het niet kunnen dat er kosten worden aangerekend voor Bancontact.
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle levering en de tankini en kaftan zijn prachtige kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
30 apr 2024
Dag Joke, Bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de tankini en kaftan. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden, en we zijn verheugd dat dit in jouw ervaring goed is gelukt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon verder doen zoals nu.
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aanrader voor iedereen kwaliteit en goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
15 apr 2024
Bedankt Frank !
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
15 apr 2024
Bedankt!
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Doe zo verder

Leuk om met jullie mee te spelen met de lotto
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
15 apr 2024
Bedankt!
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
15 apr 2024
Bedankt !
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
15 apr 2024
Bedankt!
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
15 apr 2024
Bedankt!
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van famica-shop.be
15 apr 2024
Bedankt!
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke winkel met een ruim assortiment van geschenken, schoolbenodigdheden, speelgoed...en altijd een vriendelijke bediening.
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super shop!

Steeds klantvriendelijke bediening! Leuk om te shoppen, groot assortiment met veel keuzes naar wens!
Beoordeling melden
PM
peter M.
Erpe-Mere
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Lotto

Gezamenlijke Lotto pot, hopelijk kan ik wekelijks meedoen binnenkort met lottopot.
Beoordeling melden