MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.beReviews

: 2.592Goed

4,16

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
MegaGadgets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MegaGadgets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
MegaGadgets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MegaGadgets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

62 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.592 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 aug. 2022
Zending was verkeerd geleverd, direct weer een nieuwe nagestuurd, ook bij de buren geleverd die op vakantie waren en waar de pist binnengelegd werdt zonder te kijken. Niets dan begrip vanuit megagadget.

de meest kritische beoordeling


7 apr. 2022
Bezorging lukt zogenaamd niet op 4 april, en krijg de melding via Track&Trace dat mijn pakket naar een PostNL-punt wordt gebracht. Namelijk 'Creative Art Studio' te Boom, maar daar is het pak na 4 dagen, nog steeds niet aangekomen. Was een verjaardagsgeschenk, dat dus niet meer op tijd zal geleverd worden.

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
11 dagen geleden
Hallo Wim, bedankt voor jouw mooie review! We hopen je graag weer snel terug te zien op onze webshop. Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
11 dagen geleden
Hallo Esmee, bedankt voor jouw goede review! Tot ziens op onze webshop. Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
11 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor jouw goede review. Tot ziens op onze webshop! Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Snelheid van levering
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
12 dagen geleden
Bedankt voor de review, graag tot ziens in onze webshop! Mochten wij iets voor u kunnen betekenen mag u altijd een mail sturen naar klantenservice@megagadgets.nl
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
12 dagen geleden
Bedankt voor uw review! Graag tot zien in onze webshop! Groetjes Dominique
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
12 dagen geleden
Bedankt voor uw goede review! Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes Rachel
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Snelle levering, goede prijs voor men nekmassagetoestel. Ook de andere artikelen ben ik tevreden over
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
snelle levering en leuke dingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Beoordeling melden