MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.be
Beoordelingen:

125 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.719 beoordelingen in totaal  

4,24
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 aug 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toen het pakketje de 1ste keer volgens leverancier DPD werd afgeleverd (wat geen waar was, geen pakketje ontvangen) heeft klantendienst mij zeer correct en snel geholpen, de dag erna werd mijn pakketje al geleverd door post nl. Wat kan beter: leveranciers voor bezorging zorgvuldig uitkiezen en indien mogelijk controleren. Wie heeft en waar is het 1ste pakketje dat mij werd toegestuurd? Kan niet zijn dat het werd afgeleverd, mijn vrouw was ganse dag thuis en ook op mijn camerabeelden (je kan mijn woning niet bereiken zonder in beeld te komen) is niemand van DPD te zien

de meest kritische beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg na bestelling geen feedback over de verzending. Dit moet ik via klarna vernemen dat het bij dpd is en van mega gadget krijg ik niets communicatie, hoewel de track en trace wel beloofd is in de bestellingsmail... ondertussen is het pakket al 2 dagen overgedragen aan dpd maar zou het nog 4 stappen moeten ondernemen voor het geleverd is. Maar nog steeds geen enkele mail van mega gadgets. Op de website staat vandaag voor 22u besteld morgen geleverd... ondertussen zijn we 6 dagen verder en zat er een feestdag tussen maar dan zou het toch al wel geleverd moeten zijn als je zegt voor 22u besteld morgen geleverd. Dan zou het vrijdags al overgedragen moeten zijn en dit gebeurde pas gisteren...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prijs is ok. Kwaliteit kan ik op dit moment nog niet veel over zeggen
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
3 apr 2024
Jouw review heeft ons team laten stralen als een discobal op een feest! 🕺💃 Hartelijk dank voor je mooie woorden. Als je in de toekomst meer 'wow' zoekt, weet dan dat we je altijd graag verrassen! Groetjes Anne
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tijdig geleverd
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
18 jan 2024
Hi Luc! Bedankt voor je review. Wij staat altijd open voor verbeteringen. Graag horen wij van je wat er beter kan om toch een 5 sterren review te ontvangen :) Groetjes Anne
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er werden 2 producten niet geleverd. Het is pas toen ik dit melde dat ik vernam dat de producten out of stock waren. Ik had dit graag eerder vernomen. Er zat ook geen packbon bij de zending.
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed optijd geleverd, kon niet thuis zijn, dus had via de mail een afhaalpunt gekozen. Werd geleverd op een ander afhaalpunt dan aangeduid.
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, maar een piepklein pakje in een megagrote doos.
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
info ivm DPD levering was nogal verwarrend, voor de rest: prima!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec 2023
Hi, bedankt voor de feedback. We zullen het meenemen! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling goed en tijdig ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec 2023
HiJohn, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke gadgets, snelle verzending!
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Eierkoker voor magnetron . Simpel maar efficiënt..

Simpel maar efficiënt... ***
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en zonder problemen
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles ok
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onvindbaar
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 nov 2023
Hi Regine, graag help ik u met een eventueel probleem. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar klantenservice@megagadgets.nl Bedankt voor uw review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
23 nov 2023
Hi Ivo, bedankt voor uw review. Wij horen graag wat uw verbeterpunt zou zijn. Bedankt voor uw bestelling en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne