MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.be
Beoordelingen:

133 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.727 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 aug 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toen het pakketje de 1ste keer volgens leverancier DPD werd afgeleverd (wat geen waar was, geen pakketje ontvangen) heeft klantendienst mij zeer correct en snel geholpen, de dag erna werd mijn pakketje al geleverd door post nl. Wat kan beter: leveranciers voor bezorging zorgvuldig uitkiezen en indien mogelijk controleren. Wie heeft en waar is het 1ste pakketje dat mij werd toegestuurd? Kan niet zijn dat het werd afgeleverd, mijn vrouw was ganse dag thuis en ook op mijn camerabeelden (je kan mijn woning niet bereiken zonder in beeld te komen) is niemand van DPD te zien

de meest kritische beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg na bestelling geen feedback over de verzending. Dit moet ik via klarna vernemen dat het bij dpd is en van mega gadget krijg ik niets communicatie, hoewel de track en trace wel beloofd is in de bestellingsmail... ondertussen is het pakket al 2 dagen overgedragen aan dpd maar zou het nog 4 stappen moeten ondernemen voor het geleverd is. Maar nog steeds geen enkele mail van mega gadgets. Op de website staat vandaag voor 22u besteld morgen geleverd... ondertussen zijn we 6 dagen verder en zat er een feestdag tussen maar dan zou het toch al wel geleverd moeten zijn als je zegt voor 22u besteld morgen geleverd. Dan zou het vrijdags al overgedragen moeten zijn en dit gebeurde pas gisteren...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering,
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
6 dagen geleden
Jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. Groetjes Anne
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
6 dagen geleden
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
6 dagen geleden
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
6 dagen geleden
Jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. Groetjes Anne
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
1 mei 2024
Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Groetjes Anne
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Superservice
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
3 apr 2024
Jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. MegaGroetjes Anne
GF
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
3 apr 2024
Bedankt voor je geweldige feedback! Jij bent als de kers op de taart van onze dag! 🍒🍰 Het doet ons ontzettend veel plezier dat je tevreden bent. Als je nog meer 'kersen' op jouw 'taart' wilt, staan we klaar met de toppings! MegaGroetjes Anne
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles in orde. juiste inhoud, op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 mrt 2024
Hi Noor, bedankt voor je super review! Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens op onze webshop. Groetjes Anne van Megagadgets
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
29 feb 2024
Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
8 feb 2024
Jouw review is als een zonnestraal op een regenachtige dag - het maakt alles meteen een stuk beter! 🌞 Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring. Als we nog meer glimlachen op je gezicht kunnen toveren, laat het ons dan zeker weten! Groetjes Anne
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
29 feb 2024
Jouw review is als een superkracht voor ons! 🚀 Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons enorm. Als je nog meer online avonturen wilt beleven, staan we altijd voor je klaar. Groetjes Anne
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
29 feb 2024
Jouw review heeft ons team laten stralen als een discobal op een feest! 🕺💃 Hartelijk dank voor je mooie woorden. Als je in de toekomst meer 'wow' zoekt, weet dan dat we je altijd graag verrassen! Groetjes Anne
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
29 feb 2024
Jouw review heeft ons team laten stralen als een discobal op een feest! 🕺💃 Hartelijk dank voor je mooie woorden. Als je in de toekomst meer 'wow' zoekt, weet dan dat we je altijd graag verrassen! Groetjes Anne
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede dienstverlening/klantendienst

Toen het pakketje de 1ste keer volgens leverancier DPD werd afgeleverd (wat geen waar was, geen pakketje ontvangen) heeft klantendienst mij zeer correct en snel geholpen, de dag erna werd mijn pakketje al geleverd door post nl. Wat kan beter: leveranciers voor bezorging zorgvuldig uitkiezen en indien mogelijk controleren. Wie heeft en waar is het 1ste pakketje dat mij werd toegestuurd? Kan niet zijn dat het werd afgeleverd, mijn vrouw was ganse dag thuis en ook op mijn camerabeelden (je kan mijn woning niet bereiken zonder in beeld te komen) is niemand van DPD te zien
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
16 nov 2023
Hoi Andy, bedankt voor uw review! Gelukkig is alles inderdaad goed gekomen. Bedankt voor de tips, we zullen deze ter harte nemen. Tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

To shop fun till you drop…..

Super snel correct levering . Funny artikelen zijn prijs kwaliteit . Ik heb “Roll Up Keyboard “gekocht , nog niet geprobeerd. Ik hoop , ik zal blij zijn voor dit te uitproberen….. Doe zo verder. Groetjes D
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service!!

Het eerste pakket bleek gebroken. We belden de klantenservice en zijn enorm goed en vriendelijk geholpen. Kosteloos werd ons een nieuw product toegestuurd, steviger verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec 2023
Hi Loreen, fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze klantservice. Bedankt voor uw review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel correct beschreven artikel , super vlug geleverd en van een ongelooflijke kwaliteit , een betrouwbare leverancier , proficiat !
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 nov 2023
Hoi! Wat een enorm compliment, heel erg bedankt. Als blijk van waardering willen wij u graag bedanken en u een kortingscode sturen! U kunt hiervoor mailen naar klantenservice@megagadgets.nl Bedankt voor uw review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kado was super fijn, en de beselling was leuk envlot verlopen dank hiervoor en pettige feesten
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
perfecte opvolging en levering van het pakketje. Tevens in zeer goede staat afgeleverd.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Makkelijk te installeren, ziet er heel kwalitatief uit en snel geleverd! Top service!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 nov 2023
Hi Tasjke, wat een fijne feedback! Bedankt voor uw review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne