MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.be
Beoordelingen:

137 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.731 beoordelingen in totaal  

4,27
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toen het pakketje de 1ste keer volgens leverancier DPD werd afgeleverd (wat geen waar was, geen pakketje ontvangen) heeft klantendienst mij zeer correct en snel geholpen, de dag erna werd mijn pakketje al geleverd door post nl. Wat kan beter: leveranciers voor bezorging zorgvuldig uitkiezen en indien mogelijk controleren. Wie heeft en waar is het 1ste pakketje dat mij werd toegestuurd? Kan niet zijn dat het werd afgeleverd, mijn vrouw was ganse dag thuis en ook op mijn camerabeelden (je kan mijn woning niet bereiken zonder in beeld te komen) is niemand van DPD te zien

Meest relevante negatieve beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg na bestelling geen feedback over de verzending. Dit moet ik via klarna vernemen dat het bij dpd is en van mega gadget krijg ik niets communicatie, hoewel de track en trace wel beloofd is in de bestellingsmail... ondertussen is het pakket al 2 dagen overgedragen aan dpd maar zou het nog 4 stappen moeten ondernemen voor het geleverd is. Maar nog steeds geen enkele mail van mega gadgets. Op de website staat vandaag voor 22u besteld morgen geleverd... ondertussen zijn we 6 dagen verder en zat er een feestdag tussen maar dan zou het toch al wel geleverd moeten zijn als je zegt voor 22u besteld morgen geleverd. Dan zou het vrijdags al overgedragen moeten zijn en dit gebeurde pas gisteren...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Human skelet

Zowel het product als de service is helemaal zoals het voorgesteld is, top!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 nov 2023
Hi, wat enorm fijn dat alles zo naar wens is. Bedankt voor uw review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
AD
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi, zeer goede prijs, ook zeer goed verpakt en zeer snel geleverd TOP
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 nov 2023
Hoi Alice, wat een leuke review om te lezen. Bedankt voor het compliment en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden, prima dienstverlening en correcte levering, houden zo.
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering en goederen zoals voorgesteld op de site
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 nov 2023
Hi Jean-Pierre, wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd en alles is zoals het was verwacht. Dat doet ons goed! Bedankt voor uw review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed!

Zeer snelle en goede service + kwaliteitsvolle producten!
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect!

Perfecte levering zowel wat inhoud als snelheid betreft
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles voor een vlotte aankoop

Duidelijke site. Snelle levering, Degelijk verpakt.
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering van grote bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan 2024
Hi Steven! Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Efficiëntie

Het snelle en behulpzame antwoord op mijn vraag
Beoordeling melden
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snelle service / levering. Top kwaliteit item!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
13 nov 2023
Fijn zeg! Bedankt voor uw review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en gunstige prijsstelling.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec 2023
Hi, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering! Goed op tijd en vlot.
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Echt iets wat ik zocht, snelle levering
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
perfecte levering, en leuke gadgets....
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, originele geschenkjes
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en deftig materiaal.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan 2024
Hi Karen! Jouw review was als een virtueel high-five - hartstikke gaaf! 🙌 Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij ons draait alles om blije klanten, dus als je nog meer glimlachen wilt verzamelen, staan onze digitale schappen altijd voor je open! Groetjes Anne
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en volgens verwachting
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering. Top!!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec 2023
Hi Ingrid, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

spelled levering en heel tevreden

snelle levering en heel tevreden
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bezorging, goed verpakt
Beoordeling melden