Certificaat voor puzzleyou.be/nl

No. X51F82E8C296A0603307476EF2FD920AE
 

Geldig vanaf
27-11-2014
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor puzzleyou.be/nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 536 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft puzzleyou.be/nl al 1.894 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
19-03-2019
Super mooi . Alleen jammer dat een paar puzzeltjes kapot zijn
5.00
Uitstekend

puzzleyou.be/nl antwoordt: 20-03-2019
Als de fotopuzzel niet aan onze hoge standaard voldoet, kunt u altijd een foto van het mankement aan ons service team sturen. U krijgt dan z.s.m. vervanging toegestuurd.

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
19-03-2019
super vlugge bestelling en levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
19-03-2019
Een zeer vriendelijke site, je kan je cover zelf personaliseren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
18-03-2019
Somige stujkes waren beschadigt maar toch en goed resultat
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
17-03-2019
niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
17-03-2019
uiterst tevreden zeer snelle levering en een prachtig product
zeer zeker aan te bevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
15-03-2019
zeer aan te raden uiterst tevreden,kortom SUPER
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
14-03-2019
proficiat met de levering en ook met de inpak van mijn bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
13-03-2019
De levering was er nog sneller dan voorzien
Zeer tevreden over jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
13-03-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
13-03-2019
alles zoals verwacht, en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
08-03-2019
Jammer dat er enkel met VISA kon betaald worden.
4.00
Goed

puzzleyou.be/nl antwoordt: 11-03-2019
U kunt ook met MasterCard betalen, of SEPA vooruitbetaling kiezen, waar u het bedrag kunt overmaken.

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
08-03-2019
Ik vond het jammer dat je jee foto zelf niet kleiner/groter kon maken. De kwaliteit van de afgedrukte foto is best wel goed, maar je ziet dat de site zelf mijn afbeelding had vergroot om te kunnen passen binnen hun marge.
4.00
Goed

puzzleyou.be/nl antwoordt: 11-03-2019
Het probleem bij een zelf gemaakte of in uw geval zelf geplakte collage, is dat de verhouding vaak niet juist is. Een fotopuzzel heeft de verhouding 4:3. Het beste is het om een collage direct in ons bestelsysteem te maken, dan weet u zeker, dat alles precies op de puzzel past.

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
07-03-2019
Levering was heel erg snel. Normaal werd het pas maandag of dinsdag geleverd, maar was vrijdag al ter plaatse
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
07-03-2019
Alles was in orde. Snelle levering, mooie puzzel.
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
07-03-2019
Supersnelle levering
Mooie kwaliteit van de foto. We hebben er ook een kader bij besteld. Handig
Service is top We gaan zeker in de toekomst nog op jullie een beroep doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
05-03-2019
Zeer snelle levering.
Product prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
16-02-2019
03-03-2019
Kwaliteit en snelle levering, klasse
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
11-02-2019
01-03-2019
Had 2 puzzels met kader besteld. Een van de 2 fotokaders was gebroken bij aankomst. En een van de 2 puzzels ontbrak een puzzelstuk op het einde. De andere puzzel en kader waren perfect in orde.
Klantendienst had een gepaste oplossing aangeboden voor de gebroken goederen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
27-02-2019
Snelle bezorging en perfecte kwaliteit Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
26-02-2019
Alles perfect., verpakking en puzzel zeer goed. Kleuren zijn schitterend
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
26-02-2019
Supersnel en makkelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
26-02-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
26-02-2019
ik vond kader van 2000 stukjes wel duur en zonder korting, terwijl op andere fotokaders wel korting was
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
25-02-2019
Hele mooie puzzle Mooie kleuren en kwaliteit ben super tervreden
En de service is uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
25-02-2019
Zoals gevraagd
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
25-02-2019
goed ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
24-02-2019
dik in orde, mooie kwaliteit en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
24-02-2019
prima verzorgde memory, alleen jammer dat door het uitduwen sommige foto's wat klein uitvallen
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
22-02-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
22-02-2019
Alles prima verlopen en produkt ok.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
22-02-2019
Mooi duidelijke puzzel.
En snelle levering .
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
21-02-2019
De puzzel ziet er fantastisch uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
21-02-2019
Snelle service, prima product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
21-02-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
21-02-2019
Supersnelle levering. Mooie puzzel maar we stellen echter vast dat er wat fouten in de puzzel zitten. Ik weet niet of het toeval is of niet maar de fouten bevinden zich allemaal op de middelste lijn van de puzzel. Echt doodzonde want deze puzzel heb ik gebruikt als teambuilding en zou achteraf een mooi plaatsje aan de muur krijgen. Nu vrees ik er voor. Jammer
3.67
Goed

puzzleyou.be/nl antwoordt: 22-02-2019
Als uw fotopuzzel niet aan de hoge kwaliteit voldoet, waarvoor wij bekend staan, dan stuurt u a.u.b. een foto van het mankement aan service-nl@puzzleyou.be. Ons serviceteam zal zeker een oplossing voor u vinden.

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
20-02-2019
Mooie kwaliteit, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
19-02-2019
Goede kwaliteit en op een paar dagen hadden we onze puzzel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
19-02-2019
dat was heel snel op 2 dagen had ik mijn puzzel en hij is van goede kwaliteit, alleen wil ik als opmerking zeggen dat de foto’s een beetje te donker worden afgedrukt
4.00
Goed

puzzleyou.be/nl antwoordt: 20-02-2019
Als er bezwaar over iets te donkere druk binnen komt, controleren wij altijd de gebruikte foto's en in de meeste gevallen zijn daar dan foto's gebruikt, waar niet op voldoende belichting is gelet. In uw collage zijn bijvoorbeeld de bovenste foto's onderbelicht geweest.

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
19-02-2019
Jammer dat de puzzel een stuk donkerder is dan de originele foto. Zal dus niet aan de muur gehangen worden, wat eigenlijk de bedoeling was.
3.67
Goed

puzzleyou.be/nl antwoordt: 20-02-2019
Mocht het drukresultaat van de originele foto afwijken, dan stuurt u a.u.b. een foto van de gelegde fotopuzzel naar service-nl@puzzleyou.be. Ons service team zal dan zo snel mogelijk de kleuren op de puzzel verifiëren.

puzzleyou.be/nl klantbeoordeling

puzzleyou.be/nl

puzzleyou.be/nl werd op 27-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt/WN
Duitsland
service-nl@puzzleyou.be
puzzleyou.be/nl
Winkel-exploitant
puzzle & play GmbH
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt/WN
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Weiden i. d. OPf. HRB 3449
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Franz Trescher
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met puzzleyou.be/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.