Certificaat voor puzzleyou.be/nl

No. X51F82E8C296A0603307476EF2FD920AE
 

Geldig vanaf
27-11-2014
Geldig tot
26-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor puzzleyou.be/nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 528 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft puzzleyou.be/nl al 1.973 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
24-05-2019
De onderdoos was stuk bij levering en er is direct een nieuwe opgestuurd. Uitstekend service dus.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
Zeer tevreden :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
We hebben het product nog niet geopend, het is een geschenk.
Wij hopen het beste.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
Mooi..kwaliteitsvol..prachtig cadeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
snel besteld en snel geleverd...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
20-05-2019
Wij zijn zeer tevreden, ik zou zeker nog eens opnieuw iets bestellen bij jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
20-05-2019
tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
20-05-2019
prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
De applicatie om een puzzel te bestellen is heel eenvoudig en na 2 dagen was de puzzel al geleverd. Zeer tevreden, doe zo verder Ik maak alvast goede reclame voor jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
Goede kwaliteit en alles tijdig en correct afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
17-05-2019
Fast delivery
Nice package
Complete service was very good
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
17-05-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
17-05-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
16-05-2019
Zeer snelle en correcte levering. Puzzel past precies in kader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
16-05-2019
Zeer tevreden, mooie puzzel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
15-05-2019
Heel snelle levering. Mooie puzzel, goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
15-05-2019
Alles was tip top verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
14-05-2019
goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
14-05-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
13-05-2019
Super adorable We didn’t put them together yet, but my mom loved it.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
13-05-2019
Vlotte levering van het product dat we wensten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
11-05-2019
Alles prima in orde, geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
10-05-2019
In orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
09-05-2019
Steeds zeer tevreden verzorgde puzzel steeds correct een aanrader vriendelijke aan de lijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
09-05-2019
Heel goed en degelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
08-05-2019
De chauffeur heeft niet aangebeld bij de levering en het pakje gewoon afgeleverd in het dichtstbijzijnde afhaalpunt, nochtans was er iemand thuis. Er zat 1 puzzelstukje bij dat aan de bovenkant gescheurd was, voor de rest was het uitstekend
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
08-05-2019
Alles top
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
07-05-2019
Heb reeds verschillende puzzels besteld en de ontvangers van deze cadeas waren telkens weer in de wolken, leveringen verliepen steeds vlot zonder problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
05-05-2019
Top puzzel, top levering, top site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
05-05-2019
Hele mooie kwalitatieve puzzel. Enkel de kleuren waren wat flets terwijl de originele foto dit niet is.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
04-05-2019
De levering verliep niet goed, maar dat is de schuld van UPS. Ik zat heel de voormiddag thuis waar ik zeker de bel kon horen, maar toch zat er een briefje in de bus (tussen de tijd toen ik de krant uit de brievenbus ging halen en een uur later de post) dat ik niet thuis was. Lesje geleerd en nu laat ik het sowieso altijd leveren bij een collectpunt. Voor de rest niets dan lof, ik bestel zeker nog.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
01-05-2019
goede service en vlugge bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
01-05-2019
vlotte en uitstekende service + product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
30-04-2019
Snelle levering en alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
29-04-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
28-04-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
26-04-2019
alles verliep ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
25-04-2019
Zeer mooie en goede kwaliteitspuzzel. Nog nooit geen problemen gehad. Ook de snelle afhandeling en levering is top. Dit is al de 3e keer dat ik daar een puzzel besteld en zeer tevreden van. Gewoon
5.00
Uitstekend

puzzleyou.be/nl klantbeoordeling

puzzleyou.be/nl

puzzleyou.be/nl werd op 27-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt/WN
Duitsland
service-nl@puzzleyou.be
puzzleyou.be/nl
Winkel-exploitant
puzzle & play GmbH
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt/WN
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Weiden i. d. OPf. HRB 3449
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Franz Trescher
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met puzzleyou.be/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.