hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

344 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.906 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

de meest kritische beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(14)
Resetten
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling vorige week woensdag gedaan en ik heb nog steeds geen bericht of? mijn bestelling al aangekomen is in de winkel in torhout😏 Vorig weekend was een lang weekend, ok. Maar we zijn intussen al meer dan 2 werkdagen verder, niet?
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weten als je je maat doorgeef dat het de juist maat is dat je ze niet moet terug gaan na de winkel om te wisselen Anders alles perfect
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lange levertijd

Ik heb na een week mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is nog altijd niet toegekomen in de winkel
Beoordeling melden
ED
Evelien D.
Zaamslag
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een week na bestelling en nog niets ontvangen...
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bh stuk na 2 maanden beugel eruit en krijg geen oplossing
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Waardeloos bedrijf met de meeste slechtste klantenservice ooit!

Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling onvolledig. Na contact met Hunkemöller wacht nog steeds op zogezegde mail voor het vervolg. Vind dit spijtig voor mij geen aanrader.
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket niet geleverd, nog geen feedback op mijn vraag waar het vast zit. Pakket blijft zitten in winkelmand op de website en de app werkt niet.
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering beloofd van 1à2 werkdagen maar na 1 week is mijn artikel nog niet aangekomen in de winkel Zwaar teleurgesteld
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen antwoord ontvangen op mijn mail, vandaar mijn score.
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al 1 week aan het wachten bestelling nog niet geleverd!
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!!
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Ik heb nog Steeds niks mogen ontvangen
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kon mijn 10 euro verjaardag niet invoeren
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service na bestelling kan beter
Beoordeling melden
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds geen terugbetaling
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden