hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

339 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.794 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van bestelling tot levering. In de winkels kunnen beter wat meer paspoppen worden ingezet. De lingerie kan je dan beter beoordelen. De BH was totaal niet mooi zoals het daar gewoon hing. Op webpagina zag het er prima uit; ook als ik het paste: heel mooi. Ik zou het nooit hebben gekocht zoals het er hing in de winkel.
LV
Lisette V.
Erembodegem

de meest kritische beoordeling

15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(63)
(4)
Resetten
RI
Rita I.
Hasselt
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Model van slips
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie lingerie

De makkelijke site, de snelle levering , de vriendelijke service in de winkel en natuurlijk de mooie lingerie. Voor elk wat wils
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi item met perfecte pasvorm. Snelle bezorging.
Beoordeling melden
AV
andrea v.
hasselt
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Oneline bestellen. Bestellingen snel ontvangen.
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede klantenservice.

Ruime keuze, afhalen (en passen) in winkel naar keuze.
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een zeer tevreden klant.
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AK
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BS
brigitte s.
tongeren
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een vlot verloop van de bestelling. Alles naar wens verlopen.
Beoordeling melden
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
vlugge levering en vriendelijk personeel
Beoordeling melden
17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed.
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden