wovar.be- Logo - Beoordelingen

wovar.be
Beoordelingen:

245 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.414 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van de bestelling.Tevreden over de rol worteldoek.De pennen die ik erbij kocht zijn van slechte kwaliteit (weggesmeten geld)Had een doos van 100 St besteld maar na meer dan 10 pogingen heb ik het opgegeven.Volgens mij alleen te gebruiken in nieuwe losse aarde en niet voor een oude oprit met steentjes.De pennen plooien te gemakkelijk waardoor ze onbruikbaar worden in mijn geval.Proberen in te korten naar 7 cm maar het resultaat bleef hetzelfde.

Meest relevante negatieve beoordeling

10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit betreft order 274543. Aankoop van een stalen raam. Er staat expliciet dat levering gratis is. Rekenen toch 50€ leveringskost aan. Als Belgische vennootschap heb ik toepassing van 0% intracommunautair btw tarief gevraagd. In het verleden werd hiervoor een gecorrigeerd factuur gemaakt en de teveel aangetekende btw terug op onze rekening gestort. Nu krijgen we geen respons op onze e-mail waardoor we teveel btw betalen. Levering op volgende dag bleek levering volgende week … nadat we eerst dienden te informeren omtrent een leveringsdatum.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wovar.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van de bestelling.Tevreden over de rol worteldoek.De pennen die ik erbij kocht zijn van slechte kwaliteit (weggesmeten geld)Had een doos van 100 St besteld maar na meer dan 10 pogingen heb ik het opgegeven.Volgens mij alleen te gebruiken in nieuwe losse aarde en niet voor een oude oprit met steentjes.De pennen plooien te gemakkelijk waardoor ze onbruikbaar worden in mijn geval.Proberen in te korten naar 7 cm maar het resultaat bleef hetzelfde.
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Over de bestelde producten niks dan lof . Had worteldoek besteld ...top Haakjes om deze in de grond vast te steken...top De borderrand in cortenstaal was ik wat sceptisch,maar toen ze waren geleverd moet ik zeggen dat ik aangenaam verrast was . Degelijke afwerking en dikte van +/- 2mm net goed voor wat het dienen moet. Ik mag dan ook zeggen dat ik best tevreden ben over de producten van Wovar.
Beoordeling melden
GV
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende afhandeling, materiaal zoals beschreven op de website. Opmerking i.v.m. de levering: levering is tot 4x toe uitgesteld geweest door PostNL. Ik werd telkens op de hoogte gebracht van de volgende voorziene leveringsdatum door PostNL. Uiteraard heeft dit niets te maken met Wovar, maar alles met PostNL.
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Worteldoek en worteldoekpennen. Gemakkelijk te plaatsen. Prijs, kwaliteit zeer goed. Prima breedte die we gekozen hadden was gemakkelijk te hanteren. De pennen waren gemakkelijk te bevestigen in het worteldoek. Nu zien of het onkruid weg blijft en hoelang.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Cortenstaal borderrand

Hetgeen wat we besteld hadden werd geleverd zoals aangegeven op de site. Het werd inderdaad de volgende dag geleverd. We hebben cortenstaal borderranden besteld. De juiste hoeveelheid en een goed product. Werd geleverd in een perfecte staat.
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk, probleem oplossende interventie, een bedrijf dat meedenkt met en voor de klant, tot mijn spijt kan ik dat niet zeggen van de leveringsdienst waar ze met werken, namelijk Post-NL, abdominabele slechte leveringsdienst.
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit producten!!!

Zowel de beton beits als de houtbeits zijn van superieure kwaliteit! Ik beveel ze iedereen aan!!! Eén laag on best ok, doe je de moeite van 2 lagen is het echt subliem! Voor mij geen ander merk meer!
Beoordeling melden
WV
Walter V.
kapellen België
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
op de website staat "vòòr 21h30 besteld, morgen in huis" Dit is niet waar. Ik had artikelen besteld in de voormiddag die in aanmerking kwamen om 's anderendaags te leveren maar kreeg ze 2 dagen later.
Beoordeling melden
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
de wovar balkdragers/tegeldragers hebben een heel groot bereik omdat ze werken met een dubbele schroef. Zelf heb ik de 6 tot 14 cm gebruikt. Tot nu toe de beste dragers die ik al gebruikt heb.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

goede producten, snelle levering.

Zeer snelle levering, en goede kwaliteitsproducten. Was toch iets misgelopen qua aantallen in de levering, gebeld, en daags erachter volledig in orde gebracht!
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik werd gewaarschuwd voor de mogelijk slechte kwaliteit van het bestelde product. Er werd voor een vervangende oplossing gezorgd. Supersnelle levering ook.
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte service en prijs kwaliteit goed. Site nl is veel beter voor opzoekwerk, Belgische site geeft niet alle producten weer hoewel ze ze toch hebben
Beoordeling melden
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en de juiste materialen Enkel de pakjes dienst laat zeer te wensen over ze plaatsen de zending op de stoep. tekenen deze de ontvangstbons zelf af ?
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle & vriendelijke service

Bij mijn bestelling was een fout artikel geleverd. Dankzij de snelle en vriendelijke medewerking werd het juiste artikel alsnog snel nageleverd.
Beoordeling melden
TS
Timmy S.
Flämisch-Brabant, Belgien
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er was een probleem met de bestelling. Even contact met de klantendienst en zonder meer werd het probleem opgelost. Snel en positief contact.
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Buiten het overmatig gebruik van plastiek voor verpakking, geen enkele klacht. Vlot geleverd, goede producten, schappelijke prijs.
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nooit gedacht dat het van zoveel nut zou zijn voor bij ons , scheelt gemakkelijk 2á3 graden in huis gewoon door het schaduwdoek !!
Beoordeling melden
DD
Dirk D.
PETEGEM-AAN-DE-LEIE
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hoedje af voor het team van wovar het product donderdagavond besteld vrijdagmiddag geleverd schitterend. Dankjewel team Wovar
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie over de producten. Goede info over de leveranciers, welke op zich ook correcte info gaven over de levering.
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlot en snel

Website is heel overzichtelijk en bestellen gaat vlot. Levering conform bestelling én binnen de aangekondigde levertermijn.
Beoordeling melden