wovar.be
Beoordelingen:

497 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.414 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van de bestelling.Tevreden over de rol worteldoek.De pennen die ik erbij kocht zijn van slechte kwaliteit (weggesmeten geld)Had een doos van 100 St besteld maar na meer dan 10 pogingen heb ik het opgegeven.Volgens mij alleen te gebruiken in nieuwe losse aarde en niet voor een oude oprit met steentjes.De pennen plooien te gemakkelijk waardoor ze onbruikbaar worden in mijn geval.Proberen in te korten naar 7 cm maar het resultaat bleef hetzelfde.

de meest kritische beoordeling

1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e poging : artikel was plots niet op voorraad terwijl het wel op voorraad stond. Ik kreeg de melding levering +- 10 dagen, op de site stond toen 3 a 5 werkdagen 2e poging : artikelen telefonisch geswitcht naar wat wel op voorraad was, er kwam echter geen tracking link, reden een van de artikelen was wederom niet op voorraad. 3e poging : telefonisch geswitcht naar artikel dat dan wel op voorraad zou zijn. Levering zou zeker de dag nadien zijn, wat dat was belangrijk en dat stond ook zo op de site. Echter kwam er wederom geen tracking link en dus ook geen artikelen. Als het niet op voorraad is, zet dan gewoon op bestelling maar houd mensen niet voor de gek
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wovar.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van de bestelling.Tevreden over de rol worteldoek.De pennen die ik erbij kocht zijn van slechte kwaliteit (weggesmeten geld)Had een doos van 100 St besteld maar na meer dan 10 pogingen heb ik het opgegeven.Volgens mij alleen te gebruiken in nieuwe losse aarde en niet voor een oude oprit met steentjes.De pennen plooien te gemakkelijk waardoor ze onbruikbaar worden in mijn geval.Proberen in te korten naar 7 cm maar het resultaat bleef hetzelfde.
Beoordeling melden
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Over de bestelde producten niks dan lof . Had worteldoek besteld ...top Haakjes om deze in de grond vast te steken...top De borderrand in cortenstaal was ik wat sceptisch,maar toen ze waren geleverd moet ik zeggen dat ik aangenaam verrast was . Degelijke afwerking en dikte van +/- 2mm net goed voor wat het dienen moet. Ik mag dan ook zeggen dat ik best tevreden ben over de producten van Wovar.
Beoordeling melden
GV
13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende afhandeling, materiaal zoals beschreven op de website. Opmerking i.v.m. de levering: levering is tot 4x toe uitgesteld geweest door PostNL. Ik werd telkens op de hoogte gebracht van de volgende voorziene leveringsdatum door PostNL. Uiteraard heeft dit niets te maken met Wovar, maar alles met PostNL.
Beoordeling melden
29 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een mooie tijdloze border

Prijs/Kwaliteit super!!Voor wie van tijdloze materialen houd is dit een aanraader. Het past in vele tuinen qua architectuur, zowel modern als cottage.Het staal leeft en je ziet het met de tijd verkleuren tot het roest wordt wat aan elke tuin een mooie uitstraling geeft.
Beoordeling melden
14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Worteldoek en worteldoekpennen. Gemakkelijk te plaatsen. Prijs, kwaliteit zeer goed. Prima breedte die we gekozen hadden was gemakkelijk te hanteren. De pennen waren gemakkelijk te bevestigen in het worteldoek. Nu zien of het onkruid weg blijft en hoelang.
Beoordeling melden
23 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Cortenstaal borderrand

Hetgeen wat we besteld hadden werd geleverd zoals aangegeven op de site. Het werd inderdaad de volgende dag geleverd. We hebben cortenstaal borderranden besteld. De juiste hoeveelheid en een goed product. Werd geleverd in een perfecte staat.
Beoordeling melden
28 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service

Enkele goederen waren niet op voorraad. Via een persoonlijke mailtje kon ik kiezen om erop te wachten, of die goederen te annuleren. Ik kreeg onmiddellijk een terugbetaling. Naar mijn mening een zeer goede opvolging en uitstekende service.
Beoordeling melden
20 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk, probleem oplossende interventie, een bedrijf dat meedenkt met en voor de klant, tot mijn spijt kan ik dat niet zeggen van de leveringsdienst waar ze met werken, namelijk Post-NL, abdominabele slechte leveringsdienst.
Beoordeling melden
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden over Wovar

Ik ben particuliere klant bij Wovar. Waarom ? Dit is een topbedrijf. Nog nooit had ik een probleem met hen. Alles stipt op tijd geleverd en netjes verpakt. Materialen zijn van topkwaliteit. Ik zou hen zelfs 10 sterren willen geven.
Beoordeling melden
2 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit producten!!!

Zowel de beton beits als de houtbeits zijn van superieure kwaliteit! Ik beveel ze iedereen aan!!! Eén laag on best ok, doe je de moeite van 2 lagen is het echt subliem! Voor mij geen ander merk meer!
Beoordeling melden
WV
Walter V.
kapellen België
10 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
op de website staat "vòòr 21h30 besteld, morgen in huis" Dit is niet waar. Ik had artikelen besteld in de voormiddag die in aanmerking kwamen om 's anderendaags te leveren maar kreeg ze 2 dagen later.
Beoordeling melden
1 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling schroeven

De bestelling en levering waren ok. 1 minpunt : totaal verkeerd product geleverd. Toch score 5 omdat ik de chop niet veroordeeld op 1 vergissing. Is na contact heel snel recht gezet. Waarvoor dank
Beoordeling melden
10 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
de wovar balkdragers/tegeldragers hebben een heel groot bereik omdat ze werken met een dubbele schroef. Zelf heb ik de 6 tot 14 cm gebruikt. Tot nu toe de beste dragers die ik al gebruikt heb.
Beoordeling melden
14 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede site

Goede site, alleen feedback over levering liet op zich wachten door een ontbrekende goederen. Wordt gratis nageleverd als het voorradig is. Voor de rest vriendelijke afhandeling
Beoordeling melden
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Boordsteen cortenstaal

Produkten zijn zoals ze er uitzien online, passen perfect . Uitstekend!! Spijtig genoeg 2 te weinig besteld maar moet nog een paar bakken doen,ga er zeker nog bestellen.
Beoordeling melden
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een correcte afhandeling van de bestelling. Uit vroegere ervaringen met Wovar weet ik dat vragen snel en goed worden beantwoord; en opgevolgd. Dit geeft vertrouwen!
Beoordeling melden
23 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het enige wat fout is gegaan is dat ik het pakket bij een afhaalpunt heb moeten afhalen terwijl er hier wel iemand thuis was. Het pakket was vrij snel geleverd.
Beoordeling melden
13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

goede producten, snelle levering.

Zeer snelle levering, en goede kwaliteitsproducten. Was toch iets misgelopen qua aantallen in de levering, gebeld, en daags erachter volledig in orde gebracht!
Beoordeling melden
19 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik werd gewaarschuwd voor de mogelijk slechte kwaliteit van het bestelde product. Er werd voor een vervangende oplossing gezorgd. Supersnelle levering ook.
Beoordeling melden