janmaes.be- Logo - Beoordelingen

janmaes.beReviews

: 876Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor janmaes.be

122 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

876 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 jul. 2022
Onzettend goeie service tijdens de bestelling. Bij de levering waren de 2 doosjes echter helemaal ineen gedeukt wat het iets minder leuk maakt om af te geven als cadeautje. Misschien beter in een doos opsturen ipv in een zak. Maar voor de rest prima behandeling en opvolging. Zelden meegemaakt zo vriendelijk en proactief!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 dec. 2021
Ring besteld en betaald op website, 2 dagen later een mail dat de ring niet meer te verkrijgen was en dat ik dus iets anders moest kiezen. Ik kies een nieuwe ring, goed nieuws: zou voorradig zijn. Een week later melding dat de ring er pas zal zijn inde 1e week van dec. en dat ik evtl. iets anders kan kiezen. Ronduit een klucht: tot op heden heb ik nog geen ring (ik wacht op nieuws...). Geen positieve ervaring, ik zal er nooit nog bestellen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor janmaes.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(19)
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Juweel was mooi verpakt, lichte beschadiging op verpakking, maar juweel zelf was mat, heb ik met product doen blinken.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
23 sep. 2022
Beste Esmeralda Bedankt om ons te beoordelen. Jammer dat het juweeltje wat mat was. We controleren normaal altijd en blinken op indien nodig. Opdat het juweeltje glanzend geleverd wordt. Gelukkig kan je zilver eenvoudig en snel zelf opblinken. Veel plezier met je prachtige PANDORA halsketting! Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
23 sep. 2022
Beste Kitty Van jouw vier sterren beoordeling doen wij spontaan een vreugdedansje! Bedankt om ons te beoordelen. Geniet van je nieuwste aanwinsten! Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
23 sep. 2022
Dag Silvy Bedankt om ons met vier sterren te verwennen! Jouw bestelling en review tovert een glimlach op ons gezicht :) Veel draagplezier van je nieuwste aanwinst! Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Pakje nog niet ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
Onzettend goeie service tijdens de bestelling. Bij de levering waren de 2 doosjes echter helemaal ineen gedeukt wat het iets minder leuk maakt om af te geven als cadeautje. Misschien beter in een doos opsturen ipv in een zak. Maar voor de rest prima behandeling en opvolging. Zelden meegemaakt zo vriendelijk en proactief!
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jul. 2022
Dag Laurence Van jouw mooie review gaan we spontaan blozen! Hartelijk bedankt voor je opmerking. Spijtig om lezen dat de cadeau doosjes de zending niet overleefd hebben. We nemen dit zeker mee naar de toekomst. Gelukkig leveren we de (stevige) Orage Kids product doosjes altijd mee om de juweeltjes nadien mooi in te bewaren. Die hebben het hopelijk wel gehaald en kon je de juweeltjes daarin afgeven. We zien je graag terug bij je volgende online bestelling :) Groetjes Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Kim Van jouw beoordeling doen wij spontaan een vreugdedansje. Veel plezier met je nieuwste aanwinsten! Tot je volgende bestelling Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2022
TELEFONISCH CONTACT GEHAD MET maes juwelier gesprek was zeer coorect en duidelijk heb daarna ook direct besteld 2 dagen nadien al bezorgd zeer mooi verpakt in doos ben blij mee dank fan Sandmann Nederland ( oss)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 apr. 2022
Er zat een leuk papiertje bij met bedankt voor u aankoop vond ik wel tof en de verzending was ok en je kon goed volgen op de e-mail waar het was
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Dag Elke Fijn om lezen dat je onze persoonlijke kaartjes en tracking opties weet te appreciëren. Daar doen we het voor! Geniet van je aankoop! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Het duurd lang om via mail een antwoord te krijgen, alsook de bevestingsmail om de goederen op te halen laat op zich wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 feb. 2022 
Product zoals verwacht. Missch op website nog iets uitdrukkelijker leveringstermijn aanduiden. Maar verder heel tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
Eventuele korting afrekenen bij online betaling anders top service
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
1 dec. 2021
Veel plezier met je gloednieuwe Ice Watch. Groetjes het Jan Maes team.
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2021
De snelle en perfecte levering en afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Beste Guy Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Hopelijk is de ontvanger van het cadeau net zo blij als wij met jouw bestelling! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
28 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021
Beoordeling melden