janmaes.be- Logo - Beoordelingen

janmaes.be
Beoordelingen:

13 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden952 beoordelingen in totaal  

4,46
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
janmaes.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij zeker bevalt is de kwaliteit van de goederen. In dit geval de horloges. Uitstekende keuze in het assortiment. Zeker niet te vergeten vriendelijke bediening kennis en ervaring. Ik keer niet steeds voor niets terug online of bezoek in de winkel te Wijnegem.

de meest kritische beoordeling

31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling ging na 2 à 3 weken verzonden worden. Nu al bijna een maand verder en nog niets gehoord. En geen reactie op mail.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor janmaes.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al tweemaal bestelling gedaan. Zeer vriendelijk, betrouwbaar, snelle levering! Niets op aan te merken!
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
19 mrt 2024
Beste Valérie Bedankt om online te shoppen op onze Belgische webshop en de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons! Zeer fijn te horen dat u een positieve ervaring had bij ons. Geniet nog van uw Pandora aankoop en wij kijken uit naar je volgende bezoek! Vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling ging na 2 à 3 weken verzonden worden. Nu al bijna een maand verder en nog niets gehoord. En geen reactie op mail.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
31 jan 2024
Beste Chardy U zou vandaag een mailtje hebben ontvangen op uw vraag. Pandora heeft helaas stockproblemen in België, wij betreuren dit ook ten sterkste. Wij proberen steeds binnen onze levertermijn te zitten maar dit is niet altijd mogelijk door derden. Wij hopen mee dat het artikel snel geleverd zal worden. Met vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team.
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij zeker bevalt is de kwaliteit van de goederen. In dit geval de horloges. Uitstekende keuze in het assortiment. Zeker niet te vergeten vriendelijke bediening kennis en ervaring. Ik keer niet steeds voor niets terug online of bezoek in de winkel te Wijnegem.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
9 aug 2023
Beste Gustaaf Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je aankoop! We kijken uit naar je volgende bezoek. Vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima afhandeling.

Makkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Met een paar dagen geleverd. Tussen het verzendbericht en het daadwerkelijk kunnen traceren van het pakket zat 2 dagen. Dat zal aan de vervoerder hebben gelegen.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
12 dec 2023
Goedemiddag Bedankt voor deze positieve beoordeling achter te laten! We hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groetjes Celine van het Jan Maes team
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super tevreden van de service

Ik had een mail gestuurd om een probleem te melden Ik werd onmiddellijk opgebeld. Ik ben uitstekend geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
26 dec 2023
Dag Christine Hartelijk dank om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Hier doen we het voor! Vriendelijke groetjes en prettige feestdagen, Celine van het Jan Maes team
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Suivi client parfait, rapide, emballage parfait et protégé. Je recommande et je reviendrai :) !
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
22 jun 2023
Cher Daniel Pour nous aussi, vous valez cinq étoiles ! Amusez-vous bien avec vos nouveaux articles PANDORA ! Nous nous réjouissons de votre prochaine visite ! Bien à vous Florence de l'équipe Jan Maes
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super snelle k

Super snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
29 sep 2023
Dag Karla, Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je aankoop. Vriendelijke groeten, Celine van het Jan Maes team.
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
26 dec 2023
Dag Carla Bedankt om deze mooie review achter te laten! We hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
14 nov 2023
Dag Anja Jouw vijf sterren toveren een glimlach op ons gezicht! Schitter, sprankel en straal met je nieuwe armband! Vriendelijke groetjes Celine van het Jan Maes team
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
1 sep 2023
Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je aankoop! Vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
27 jul 2023
Beste Luc Hartelijk bedankt om online te shoppen op onze Belgische webshop en de tijd genomen te hebben om ons te beoordelen. Je mening is enorm belangrijk voor ons. Geniet van je nieuwe G-Shock horloge. We kijken uit naar je volgende bezoek! Vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
13 jul 2023
Beste Jan Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je nieuwe Casio horloge! We kijken uit naar je volgende bezoek! Vriendelijke groeten Florence van het Jan Maes team