janmaes.be- Logo - Beoordelingen

janmaes.be
Beoordelingen:

14 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden955 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij zeker bevalt is de kwaliteit van de goederen. In dit geval de horloges. Uitstekende keuze in het assortiment. Zeker niet te vergeten vriendelijke bediening kennis en ervaring. Ik keer niet steeds voor niets terug online of bezoek in de winkel te Wijnegem.

Meest relevante negatieve beoordeling

31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling ging na 2 à 3 weken verzonden worden. Nu al bijna een maand verder en nog niets gehoord. En geen reactie op mail.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor janmaes.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
22 mei 2024
Beste Nathalie Fijn te horen dat alles ok is verlopen. Veel plezier met je Ti Sento aankoop. En hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
11 jun 2024
Beste Bedankt om ons zo mooi te beoordelen! 5 sterren, hier kunnen we alleen maar van glunderen. Met vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
11 jun 2024
Beste Bedankt voor de 5 sterren! Hier zijn we zeer blij mee. Met vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij zeker bevalt is de kwaliteit van de goederen. In dit geval de horloges. Uitstekende keuze in het assortiment. Zeker niet te vergeten vriendelijke bediening kennis en ervaring. Ik keer niet steeds voor niets terug online of bezoek in de winkel te Wijnegem.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
9 aug 2023
Beste Gustaaf Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je aankoop! We kijken uit naar je volgende bezoek. Vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super tevreden van de service

Ik had een mail gestuurd om een probleem te melden Ik werd onmiddellijk opgebeld. Ik ben uitstekend geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
26 dec 2023
Dag Christine Hartelijk dank om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Hier doen we het voor! Vriendelijke groetjes en prettige feestdagen, Celine van het Jan Maes team
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al tweemaal bestelling gedaan. Zeer vriendelijk, betrouwbaar, snelle levering! Niets op aan te merken!
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
19 mrt 2024
Beste Valérie Bedankt om online te shoppen op onze Belgische webshop en de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons! Zeer fijn te horen dat u een positieve ervaring had bij ons. Geniet nog van uw Pandora aankoop en wij kijken uit naar je volgende bezoek! Vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super snelle k

Super snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
29 sep 2023
Dag Karla, Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je aankoop. Vriendelijke groeten, Celine van het Jan Maes team.
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
26 dec 2023
Dag Carla Bedankt om deze mooie review achter te laten! We hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
14 nov 2023
Dag Anja Jouw vijf sterren toveren een glimlach op ons gezicht! Schitter, sprankel en straal met je nieuwe armband! Vriendelijke groetjes Celine van het Jan Maes team
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
1 sep 2023
Hartelijk bedankt om Jan Maes te verwennen met vijf sterren. Geniet van je aankoop! Vriendelijke groeten Celine van het Jan Maes team