janmaes.be- Logo - Beoordelingen

janmaes.beReviews

: 876Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
janmaes.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij janmaes.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor janmaes.be

122 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

876 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 jul. 2022
Onzettend goeie service tijdens de bestelling. Bij de levering waren de 2 doosjes echter helemaal ineen gedeukt wat het iets minder leuk maakt om af te geven als cadeautje. Misschien beter in een doos opsturen ipv in een zak. Maar voor de rest prima behandeling en opvolging. Zelden meegemaakt zo vriendelijk en proactief!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 dec. 2021
Ring besteld en betaald op website, 2 dagen later een mail dat de ring niet meer te verkrijgen was en dat ik dus iets anders moest kiezen. Ik kies een nieuwe ring, goed nieuws: zou voorradig zijn. Een week later melding dat de ring er pas zal zijn inde 1e week van dec. en dat ik evtl. iets anders kan kiezen. Ronduit een klucht: tot op heden heb ik nog geen ring (ik wacht op nieuws...). Geen positieve ervaring, ik zal er nooit nog bestellen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor janmaes.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(92)
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
23 sep. 2022
Dag Hilde Geniet van je prachtige nieuwe oorbellen! Je schittert vast zo hard met je nieuwste aanwinsten als wij met je mooie beoordeling. Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
23 aug. 2022
Jouw beoordeling tovert spontaan een glimlach op ons gezicht! Net al bij het inpakken van je bestelling. Veel plezier met je leuke Disney x PANDORA aankoop! Groetjes Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Veilige en snelle behandeling van aankoop, en gebruiksvriendelijk overzicht van aanbod van juwelen e.a. Enige puntje van verbetering is dat het paswoordsysteem het gekozen paswoord de volgende keer niet meer herkent en je dus gedwongen wordt om een nieuw paswoord aan te maken telkens je terugkeert naar de site.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jul. 2022
Dag Martijn Hartelijk bedankt om ons te verwennen met je vijf sterren review! Fijn om lezen dat je een aangename online shopervaring had. Daar doen we het voor! We geven je opmerking over het wachtwoordsysteem door aan onze systeembeheerder. Bedankt om dit te melden. Zo kunnen we onze online service steeds verbeteren! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Online besteld, levertermijn correct, alle documenten aanwezig en zeer goed verpakt !!
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
8 aug. 2022
Beste Frederik Bedankt om online te shoppen op onze Belgische webshop en de tijd genomen te hebben om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Geniet van je nieuwste aanwinst! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
8 aug. 2022
Dag Liliane Met jouw vijf sterren beoordeling stralen wij net zo hard als jij met je nieuwe PANDORA armband! Veel plezier met de aankoop! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Top site, à recommander vivement
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
5 jul. 2022
Bonjour Evelyne Notre contact et vos commandes nous font toujours sourire. Merci d'avoir toujours choisi Jan Maes. Salutations Mylène de l'équipe Jan Maes
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Top site, à recommander vivement
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
5 jul. 2022
Vous valez cinq étoiles pour nous aussi, Evelyne! Bien à vous Mylène de l'équipe Jan Maes
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
vlugge levering en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Stefaan Bedankt om de tijd nemen ons zo'n mooie beoordeling te geven! Met plezier verzorgen we een snelle en veilige thuislevering. Opdat jij na online bestelling zo spoedig mogelijk kan pronken met je nieuwste aanwinst! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Prima kwaliteit & service
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Luc Wauw, wat een fantastisch compliment. Daar doen we het voor. Bedankt om voor Jan Maes te kiezen en de tijd te nemen ons te verwennen met deze mooie review. We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Vriendelijk en correct.
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Stiene Net zoals wij stralen met jouw mooie vijf sterren review, schitter jij gegarandeerd met je nieuwe PANDORA items! Tot je volgende online bestelling! Groetjes Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Tom Bedankt voor jouw pick-up bestelling bij onze Jan Maes winkel in Waasland Shopping. Ook voor ons, ben jij vijf sterren waard! Veel plezier met jouw Limited Edition horloge van Seiko! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Dag Anne Jouw vijf sterren beoordeling doet ons stralen. We kijken ernaar uit de ontvanger van je cadeaubon een vijf sterren service te geven! Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
28 jun. 2022
Beste Sandra Bedankt voor deze vijf sterren review! Hopelijk straalde de ontvanger van het verjaardagscadeau net zo hard met de nieuwe PANDORA bedeltjes als wij met jouw beoordeling. Vriendelijke groeten Mylène van het Jan Maes team
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2021 
Heel mooie juwelen. Vorig jaar een Pandora armband gekocht en heel goed geholpen geweest , zelfs online heel vriendelijke en zeer behulpzaam. Nu terug een bedeltje gekocht bij Jan Maes en zeer tevreden. Heel snelle levering ook, dus voor mij een dikke 10/10
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
20 okt. 2021
Dag Katy, dankjewel voor deze super beoordeling. We zijn enorm blij met loyale klanten zoals u. Je PANDORA bedeltje zal je schitterend staan. Groetjes het Jan Maes team.
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Heel vriendelijk en tegelijkertijd professioneel in het communiceren via e-mail. Samen met de klant naar een oplossing zoeken indien het gevraagde artikel toch niet beschikbaar blijkt te zijn. Snelle levering ! Persoonlijke boodschap bij het pakketje !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
Alders was perfect behalve er was cadeau voor 2 personen maar ik krijg doosje alleen voor 2. Misschien ik moest dat laten weten maar ik heb dat nergens gezien. Qua verzenden en snelheid is alles pico bello geweest
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
De snelle en heldere informatie wanneer een artikel niet meer beschikbaar was, en het voorstellen van verschillende alternatieven. Zeer tevreden over aanbod en vlotte communicatie en afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 feb. 2022
Mijn bestelling werd snel, correct en veilig geleverd. Ik ben heel blij met mijn sieraad. De communicatie was ook duidelijk en de bestelling verliep heel makkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2022 
C'est parfait Rapidité d'envoi, emballage soigné et personnalisé, mais surtout gentillesse du personnel, contact super sympa ... merci de répondre en Français ... ne changez rien
Beoordeling melden
Antwoord van janmaes.be
7 jun. 2022
Evelyne, ta critique nous fait rougir. Merci beaucoup pour votre belle revue et pour votre contact toujours amical. Nous sommes toujours heureux de vous aider! Bien à vous Mylène de l'équipe Jan Maes
 Geverifieerde beoordeling
27 feb. 2022
Ik koop altijd bij Jan Maes....super vriendelijk en beste service. Als er iets is ...ze helpen altijd. Ik had per ongeluk 2 zelfde items besteld....was direct opgelost.
Beoordeling melden