vanharen.beReviews

: 6.665Uitstekend

4,62

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
vanharen.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vanharen.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 3 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
vanharen.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vanharen.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor vanharen.be

862 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.665 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jul. 2022
Ik had slippers besteld via online en toen deze thuis geleverd werden zag mijn vrouw dat deze te klein waren. We mochten hier in Sint-Truiden direct gaan omwisselen naar andere slippers daar deze die ze had teruggebracht niet meer in stock waren. Mits een kleine meerprijs heeft ze toch nog gevonden wat ze wilde, de verkoopster was zeer vriendelijk en regelde alles. Heel goede sevice.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 sep. 2022
Beste, Betreft: Klantnummer: 104414103 bestelling nr. 202240D1349699 van 31/08/2022. De bestelling is opgemaakt op 31/08/22 met de opdracht te leveren in de Clemensheulestraat 4 te Klemskerke De Haan. Op 2/09/22 krijgen wij bericht van Post NL dat wij de bestelling moeten afhalen te Oostende. Post NL heeft het pakket op geen enkel moment aangeboden op het adres Clemensheulestraat 4 . Om op die locatie van postNL-punt te Oostende te komen moeten we via het openbaarvoer 1u 31min. reizen en 17 minuten te voet gaan. Dit is niet haalbaar en ook niet de commerciële afspraak. Gelieve ons te informeren wat uw oplossing is om deze zending op een correcte manier op zijn bestemming te brengen. Dit is de vierde keer dat dit gebeurd wel met andere leveranciers. Post NL rijdt rechtstreeks naar het PostNL-punt te Oostende en levert daar alles af wat ze die dag bij hebben. Met dank en vriendelijke groeten, Fons Smedts
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor vanharen.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De schoenen zijn prima! Alleen teleurgesteld in PostNL die ze zouden bezorgen. In plaats van ze thuis te brengen gingen ze naar een boekhandel... zogenaamd omdat ze niet konden bezorgen. Ik was de hele dag thuis en niemand heeft gebeld. Misschien een betere leverancier kiezen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle en goede verzending Helaas kwamen de schoenen met kleine gebreken aan. Sierstik zat op verschillende plaatsen los en zal met de tijd verder uitrafelen. Maar gezien de impact op ons milieu wou ik ze niet retouren voor losse draadjes...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Vanaf bestelling tot afhaling is alles vlot en correct verlopen. Zeer professioneel en vriendelijk verder geholpen in filiaal Zoersel door YENTHE.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Levering gebeurde zeer snel. Handige manier van retour in de winkel. De doos waarine de schoenen zijn toegekomen, was wel serieus beschadigd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Nog nooit leverde een webshop zo snel als jullie . Dikke merci . Echt top. 11/11 besteld en werd 12/11 reeds geleverd in de ochtend .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
Goede ervaring.Schoenen waren een maatje te groot, binnengebracht in de winkel en 's anderendaags werd het nieuwe paar al afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Geen B post meer ze komen zelf niet aan je deur met je paket . Ze hebben dan toch gewwse dan zij 2x naar jullie tebellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Bij VanHaren is het personeel telkens heel vriendelijke voor hun klanten en het personeel is ook steeds behulpzaam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Snelle levering Schoenen bij prijs en eens je de maat en merk kent passen ze altijd perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Perfect, grote keuze schoenen, deskundige begeleiding, goede prijs, wat wil je nog meer :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
Snelle levering, heel mooie laarzen, redelijk qua prijzen. Zeer mooie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
prijs kwaliteit dik in orde - snelle en correcte levering - echt aan te raden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022 
super winkel, snel verzonden, easy retour indien nodig, leuke collectie👍❤️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Vlotte en vriendelijke bediening en een goed verzorgde winkel 😉!!!.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
een foute bestelling online, moeiteloos kunnen omruilen in de winkel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Veel keuze en verzorgde en snelle service. Zal zeker nog bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle en correcte levering. Overzichtelijke site om te bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Super snel levering en schoenen zijn super mooi ! Dank je wél!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden 
Reeds meerdere malen bestelt en nooit geen problemen gehad.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Vlugge levering,kwaliteit is zijn geld waard dank je wel🤩
Beoordeling melden