Beoordelingen voor vanharen.be/BE/nl/shop



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.007 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vanharen.be/BE/nl/shop al 2.007 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
GEEN COMMENTAR ZEER TEVREDEN
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
13-10-2019
Veel keuze, goeie verhouding prijs/kwaliteit en snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
13-10-2019
alles ok. levering snel en in goede staat ontvangen,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
12-10-2019
op tijd en correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
12-10-2019
alles dik in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Mijn eerste bestelling. Ben erg tevreden, zoals op foto, goeie kwaliteit en prettig om te dragen :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
alles in orde. aanrader
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
12-10-2019
Het leder van de herenschoenen, de bruine, barst al zodra ze je nog maar aanpast Misschien hoort dat zo, maar ik ben daar niet tevreden mee Ik hou deze boots, daar ze al gedragen zijn ... de overige zijn door mijn echtgenote aangepast, en zitten als gegoten. Doch afwachten tot ze deze gedragen heeft, of er geen beschadigingen optreden?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Goede kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
11-10-2019
Na 2 dagen had ik al mijn schoenen
Jammer dat ik er met ene voet niet inkon
Telefonisch, vriendelijke dame en heeft me goed geholpen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
10-10-2019
Goede service en erg blij met mijn schoenen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
10-10-2019
Super
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
10-10-2019
Nog niets ontvangen
1.00
Slecht

vanharen.be/BE/nl/shop antwoordt: 11-10-2019
Helaas hebben wij door een storing onze levertermijn moeten aanpassen naar 1-2 werkdagen. Onze excuses daarvoor. We zien via de track and trace code dat het pakket inmiddels geleverd is en wensen je hier dan ook veel plezier van.

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
09-10-2019
Snelle levering en prachtige schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
09-10-2019
Snelle levering. Leuke schoenen aan mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
09-10-2019
Goede prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
09-10-2019
Alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
09-10-2019
Zeer goede service, kwaliteit van schoenen is zeer goed voor een lage prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
09-10-2019
Brandweer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
09-10-2019
Snelle & goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
was snel gekomen kwaliteit was ook goed.ik ben blij voor .
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Produkt naar verwachting, vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Ik vind mijn keuze heel mooi en zitten makkelijk,dank u.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
08-10-2019
Ontving de levering de 2de dag na de bestelling. Eventuele retourformulieren zaten bijgeleverd. Prima in orde. Jammer vind ik alleen dat er geen modus is om on-line je kortingkaart te kunnen inleveren. Verder tevreden met de service en schoenen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
alles tip top ....en gratis levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Snelle levering.
Schoenen helemaal binnen de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
Snelle levering en prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
Snelle levering, super mooie sneakers, passen perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
PRIMA VLUG EN EFFICIENT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
snelle service en degelijk materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
snelle levering en schoenen zien er uit gelijk op site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
Goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
snelle en vlotte samenwerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
07-10-2019
Alles was in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
07-10-2019
vlotte service en correcte info
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
Levering nog steeds niet ontvangen?
Ondertussen wel opnieuw besteld gisterenavond, maar op mijn werk in geel laten leveren
1.00
Slecht

vanharen.be/BE/nl/shop antwoordt: 08-10-2019
Wat vreemd. Wij zien via de track and trace code dat het pakket op 5 oktober geleverd is door PostNL. We horen dan ook graag of je deze inderdaad ontvangen hebt inmiddels. Dit kan via service@vanharen.be of 0800-78688. Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
06-10-2019
Alles prima in orde.
4.00
Goed

vanharen.be/BE/nl/shop

Contact
Liemptstraat
2145 RB Waalwijk
Nederland
service@vanharen.be
vanharen.be/BE/nl/shop
Winkel-exploitant
Van Haren Schoenen B.V.
Liemptstraat
2145 RB Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Aron Lewis
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vanharen.be/BE/nl/shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.