bergzeit.be/nl/- Logo - Beoordelingen

bergzeit.be/nl/Reviews

: 164Uitstekend

4,57

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bergzeit.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bergzeit.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bergzeit.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bergzeit.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bergzeit.be/nl/

155 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

164 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 dec. 2021
J'ai acheté 2 Sacoches Bike Packer Plus de roue arrière étanche, elle sont parfaite solide et très belle, reçu rapidement , contact aux services clients très réactif et de confiance, vous pouvez acheter sans crainte sur ce site !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 aug. 2022 
I've placed an order with Bergzeit.be on the 17th of July. Estimated delivery time displayed on the website is 2-4 working days. Today we are the 4th of August and I have yet to receive my package. That makes 18 days and counting. Bergzeit.be provided me with a track & trace code from DHL. When I try to trace that code it mentions DHL has transferred the package to BPOST. When I track the BPOST code it mentions my package is being held by the customs. However I placed an order on Bergzeit.be. Belgian url, paid Belgian taxes and nowhere was stated this package was going to be send from outside of the EU. Tracing the package shows us that the original package was send from Switzerland, to Germany and finally Belgium. I have been trying to reach out to Bergzeit customer service on various occasions with various platforms. - I've send them a formal complaint and question regarding the customs import fee using the form on their website on Thursday 28th of July. No answer. - I called them on the customer service number stated on the BE website to follow up on my submitted form. I got to talk with "Leia" who was very unhelpful and couldnt provide me with any answers. We agreed she would send me a follow up email of my question on Monday the 1st of August, which I have yet to receive. On top of that "Leia" did not speak Dutch and her English was below average which made communicating very hard. - We contacted the customer service team via Facebook on Tuesday 2nd. No answer. - I contacted Instagram customer service team on Wednesday. Again, no answer. We're starting to feel hopeless by now. Again, 18 days and counting for a package that has been paid in full and nobody to reach out to. I recommend to avoid Bergzeit at all costs. They do not follow up on their promises and it seems impossible to get in touch with them. We have no clue whether or not we're ever going to receive this package. If we ever receive this we'll probably have to pay additional custom import fees, not stated on their website at all.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bergzeit.be/nl/

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Snelle en correcte levering. Vragen aan de klantendienst worden zeer professioneel beantwoord!
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
15 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
van Vdd A.
De opvolging van de bestelling wordt correct geïnformeerd.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
goede prijs en de levering was vroeger dan aangegeven
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
15 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022 
Besteld, betaald, geleverd. Vlotte afhandeling!
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
22 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
15 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
15 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022 
Goed ontvangen maar het heeft iets langer geduurd dan aangeven op de website.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! We proberen onze levering zo goed mogelijk te optimaliseren, hopelijk volgende keer sneller in huis. Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022 
Snelle levering en beschikbaarheid product!
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022 
van Tom V.
Top altijd in orde
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
8 aug. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit