bergzeit.be/nl/- Logo - Beoordelingen

bergzeit.be/nl/
Beoordelingen:

127 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden385 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 aug. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bergzeit.be/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meestal heel tevreden van Bergzeit, maar deze keer kreeg ik een geopend en vuil product. Na contact met de support wel een financiële compensatie gekregen. Het zou fijn zijn om op voorhand te weten of je iets nieuws koopt of een geretourneerd product (zoals Coolblue doet bvb, met hun "tweedekansjes" aan gereduceerde prijs).

de meest kritische beoordeling

10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vroeg voor een factuur met melding van het bedrijf. Eerst wilden jullie niet; ik heb moeten insisteren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bergzeit.be/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meestal heel tevreden van Bergzeit, maar deze keer kreeg ik een geopend en vuil product. Na contact met de support wel een financiële compensatie gekregen. Het zou fijn zijn om op voorhand te weten of je iets nieuws koopt of een geretourneerd product (zoals Coolblue doet bvb, met hun "tweedekansjes" aan gereduceerde prijs).
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
26 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Scherpe prijs en snelle levering van mijn jas . Net op tijd om lekker warm met mijn nieuwe fiets naar het werk te rijden.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
7 feb. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
top service (levering en retour) jammer dat de maattabel voor de schoenen niet klopt voor dit model
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
2 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top site!

Duidelijke, professionele website. Vlotte levering. Top gewoon!
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
6 feb. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De hulp, via filmpje, om de juiste schoenmaat re bestellen. 👍👍👍
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
26 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd top producten en correcte prijzen. Top service.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
31 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
JB
Jennifer B.
Brussels
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Quick delivery and quick reimbursement
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
13 dagen geleden
Hoi! Thanks for your feedback! Groeten, Paul Bergzeit
CV
Carl V.
Roeselare
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie artikelen aan scherpe prijzen
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
6 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
4 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was goed en correct
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
29 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
service en product
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Excellent service.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
13 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correct en snel
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
11 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tegenslag

Bestelling geannuleerd door leverancier, wegens foute inventaris.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
13 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback en nogmaals onze excuses. Groeten, Paul Bergzeit
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Very satisfied !

Suivi de la commande par e-mail, livraison rapide, produit conforme à la commande, prix très concurrentiels.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
8 jan. 2024
Hi Michel, Merci pour vos commentaires ! Salutations, Paul Bergzeit
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schoenen lopen goed vanaf de eerste stappen, ideaal om met de hond te wandelen.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.be/nl/
2 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit