betersport.be- Logo - Beoordelingen

betersport.beReviews

: 1.633Goed

4,03

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 26 jul. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
betersport.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij betersport.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 26 jul. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
betersport.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij betersport.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor betersport.be

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.633 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
Jammer, dat er echt niet juist werd aangegeven, wanneer de levering zou plaatsvinden. Geen goede track and trace service. Gebruiksaanwijzing zeer summier. Maar met een beetje praktisch verstand wel in elkaar te zetten. Jammer, dat er geen optie is om te betalen voor het verder naar binnen brengen van een loei zwaar apparaat. Muur en loopband zijn beschadigd geraakt bij het naar boven sjouwen. Loopband zelf functioneert prima. Wel een geluidje bij het neerkomen van een stap.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 dec. 2021
Levering ging zeer slecht. Ik heb meermaals gebeld met de leveringsdienst maar ze kwamen nooit leveren op het beloofde moment. Dan maar direct met Betersport gebeld om te zeggen dat we de bestelling niet meer moesten hebben en plots stonden ze een paar uur later voor de deur met ons pakket. Er ontbrak echter nog steeds één deel van de bestelling en ook al heb ik hier al voor gemaild heb ik nog niets terug gehoord... Jammer genoeg een verschrikkelijke ervaring en ik zal hier nooit meer iets bestellen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor betersport.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Jammer, dat er echt niet juist werd aangegeven, wanneer de levering zou plaatsvinden. Geen goede track and trace service. Gebruiksaanwijzing zeer summier. Maar met een beetje praktisch verstand wel in elkaar te zetten. Jammer, dat er geen optie is om te betalen voor het verder naar binnen brengen van een loei zwaar apparaat. Muur en loopband zijn beschadigd geraakt bij het naar boven sjouwen. Loopband zelf functioneert prima. Wel een geluidje bij het neerkomen van een stap.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2021
I received an order that weighted 100 kilos and it arrived with ONE poor guy having to lift all that, that is IMPOSSIBLE unless he has superpowers!!... So my wife had to help him lift it up to bring it into the house... Product wise, all was more than perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2021
vlotte levering, product werkt goed. Ik miste een duidelijke handleiding en begrijp nie zo goed als je een blauwe hartslagmeter bestelde dat je een zwarte krijgt. Voor mij 2 minpunten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2021
Snelle levering & prima product. Één ster verloren omdat er bij de levering wat misliep (te veel dozen geleverd & wat gedoe om ze terug weg te krijgen)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Zeer vlotte en vriendelijke communicatie met betersport, jammergenoeg is deze lijn niet doorgetrokken met de transporteur.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Snel en deskundig advies! Geen verkoopspraatjes en netjes alle functies uitgelegd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2021
Goede customer service via chatfunctie op hun site. Vlotte levering en goed product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Correcte prijzen en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Samenwerking met de koerierdienst
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2021
Correcte en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2021
snel en correct bediend!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2021
Prima prijs-kwaliteit !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021
Vlotte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2021
Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
-
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021
Beoordeling melden