Probrace.be- Logo - Beoordelingen

Probrace.be
Beoordelingen:

43 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden56 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn vader had een breukband nodig. De oude was helemaal doorgesleten. Hij draagt hem ook al decennia. Zonder problemen! De riemen hadden het zo goed als begeven en dit is een zwaar materiaal, dus dat naai je niet zomaar eventjes terug aan mekaar. Deze breukbanden, voor de liesstreek, moeten echter overal "aangemeten" worden en dat ziet hij niet zitten. Hij heeft een vrij grote liesbreuk dus voldoende steun is nodig. Wat je online vindt aan selectie is povertjes. Deze band van probrace is een oude, klassieke, oerdegelijke band. Mijn vader was blij verrast toen hij hem ontving! Hij draagt hem nu al enkele weken tot een maand en is erg tevreden. Het is erg makkelijk als je ergens gewoon je maten kan doorgeven en er een kwaliteitsvol product tegenover staat. Héél erg bedankt, ook voor de klantenservice, want ik contacteerde jullie voor ik het bestelproces doorliep zodat de maten juist zaten en ik de juiste zijde koos (rechts & links, foto versus lichaam). Ik zou het graag zien dat de site nog uitbreiding kent, betaalbare steunkousen bvb., voor mannen zowel als vrouwen, en dit al naargelang de druk; die vond ik jammer genoeg niet.

Meest relevante negatieve beoordeling

10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde voet nacht spalk blijkt minder stevig van uitvoering te zijn dan verwacht. Op de foto's -gebruiksaanwijzing- die in de doos stak zijn de velcro banden ook breder vervaardigd dan de effectieve spalk die geleverd werd. De elastische banden (2cm breed) zijn veel smaller waardoor bij het kruisen en vasthechten minder stevig kan aangespannen worden en resultaat eerder matig is. De voet zit niet stevig genoeg vast.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Probrace.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede tel. Ondersteuning Doekje onderin om bovenkant hand te beschermen, een reserve voorzien
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
1 jul 2024
Hartelijk dank voor uw review.
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top product

Zeer snelle levering Top product
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
1 jul 2024
Hartelijk dank voor uw review!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
6 dagen geleden
Dank u wel voor uw review.
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
24 jun 2024
Super bedankt voor uw review!
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
24 jun 2024
Hartelijk dank voor uw review.
CS
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
24 jun 2024
Dank u wel voor uw review!
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service! Heel tevreden klant.

Snelle service, snelle levering, en het überhaupt voorhanden zijn van breukbanden waar je zelf voor kan meten is enorm fijn. Je vindt ze nergens anders, geloof me vrij! Ik schafte mijn vader net een tweede aan, exact dezelfde, voor meer makkelijke reinigingsdoeleinden. Eén om aan te houden, de andere om na het wassen te drogen te hangen. Super tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
21 mei 2024
Super fijn om te horen dat wij uw vader kunnen helpen. Dank u wel voor de aardige woorden en nog een fijne dag!
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

correcte afhandeling i

problemen bij het afsturen van het pakje werden snel en correct afgehandeld
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
24 mei 2024
Super bedankt voor uw review en fijn dat alles vlot opgelost kon worden.
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Volgende dag in huis! En makkelijk contact! Zeker een aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
4 jun 2024
Fijn om te horen dank u wel voor uw review.
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel goede oplossing bij het dragen van een moonboot
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
17 jun 2024
Dank u wel voor uw review.
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
17 jun 2024
Hartelijk dank voor uw review!
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
service
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
11 jun 2024
Super bedankt voor uw review.
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
27 mei 2024
Hartelijk dank voor uw review!
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde voet nacht spalk blijkt minder stevig van uitvoering te zijn dan verwacht. Op de foto's -gebruiksaanwijzing- die in de doos stak zijn de velcro banden ook breder vervaardigd dan de effectieve spalk die geleverd werd. De elastische banden (2cm breed) zijn veel smaller waardoor bij het kruisen en vasthechten minder stevig kan aangespannen worden en resultaat eerder matig is. De voet zit niet stevig genoeg vast.
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
10 jun 2024
Goedemiddag, vervelend om te horen dat het product u niet de juiste ondersteuning bied. U heeft op dit moment gekozen voor de budget klasse en het kan zijn dat deze niet voor u geschikt. Uiteraard kunt u het product retour zenden en kiezen voor een van de andere nachtspalken. Mocht u hier advies voor willen hebben kunt u contact opnemen via info@probrace.nl. Onze excuses voor de eventuele ongemakken.
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
17 jun 2024
Dank u wel voor uw feedback. Graag vernemen wij wat er niet naar wens was om dit hopelijk te kunnen verbeteren. U kunt uw feedback versturen naar info@probrace.nl. Alvast bedankt.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending snel en correct gebeurd heel blij met de compressie handschoenen
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
15 mei 2024
Super bedankt voor uw review.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
17 mei 2024
Hartelijk dank voor uw review.
CD
Cees d.
Terneuzen
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen probleem, werkt naar behoren
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
13 mei 2024
Dank u wel voor uw review.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
17 mei 2024
Dank u wel voor uw review.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Probrace.be
17 mei 2024
Hartelijk dank voor uw review.