Zesso- Logo - Beoordelingen

ZessoReviews

: 3.904Goed

4,41

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zesso

1.403 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.904 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 jun. 2022
J'ai reçu le chariot ce matin .C'est une conception astucieuse et apparemment solide . Je le recommanderai dans mon entourage .Donc bravo zesso !!! Cependant je ne suis pas satisfait du transporteur BCS . Le suivi que vous indiquez dans votre facture n'est pas renseigné comme il se doit et c'est un hasard heureux si la livraison a pu me parvenir en bon état : j'ai aperçu le carton dans mon jardin , sous la pluie alors que j'avais indiqué un N° de portable pour être prévenu!!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 apr. 2022
Het tafelblad is beschadigd aangekomen. De doos was onbeschadigd, wat wil zeggen dat deze beschadiging al vóór het inpakken heeft plaatsgevonden! Over het stalen frame ben ik tevreden, oook waren alle onderdelen netjes verpakt. Wél moet ik opmerken dat sommige bouten wat aan de korte kant waren, waarschijnlijk is de dikte van de stalen strip niet meegerekend. De houtstruktuur leek niet echt op eiken, maar ik ga deze opnieuw fineren met struktuur dat beter aansluit op mijn huidigemeubulair. Kon voor deze prijs ook geen al te hoge eisen stellen, maar qua afmetingen past deze tafel perfect in mijn interieur.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zesso

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
We hadden met spoed een nieuwe printer nodig. Bij Zesso tegen de laagste prijs gevonden en ‘s avonds laat op t nippertje besteld. Werd de volgende dag bezorgd. Dank Zesso. Volgende keer kijk ik beslist weer bij jullie of jullie hebben wat ik zoek.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Snel en correcte levering. Probleempje met DPD, die me tot 2-maal toe meldt per mail dat de levering uitgesteld is. Via Zesso zag ik dat de pakketten al in de Parcel shop waren en heb ik ze afgehaald. DPD is nog altijd in wacht....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Had eerder een ander kastje gezien. Maar was niet leverbaar . Dus wilde bericht als het artikel er weer was. Maar nooit gekregen. Nu heel blij met dit kastje. Mooie kwaliteit voor die prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Snel het kledingrek ontvangen. Goed verpakt, en het rek was zoals verwacht. Even puzzelen om het inelkaar te schroeven, maar het was uiteindelijk niet echt moeilijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
1Ste maal iets besteld en product was hier snel ter plaatse. Een degelijk en goed product gekregen. als nog iets zou nodig hebben weet ik waar te zoeken. Gr Noel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
De vachtjes zijn groot en zien er mooi uit...Ze verharen wel erg in het begin...ik mag hopen dat er niet al teveel uitval zal zijn..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Na bestelling vlug nog kleurverandering doorgegeven maar dit kon niet meer. Helaas, toch tevreden over verwerking bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Ik had bestelling gedaan, maar de afmeting kwam ik niet mee uut. Heb geannuleerd ze hebben me geld netjes terug gestort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle verzending, producten volgens verwachting. Goed ingepakt, erg belangrijk bij breekbare producten als spiegels.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Super snelle levertijden en ben helemaal verbaasd over de kwaliteit voor dat geld. Dus conclusie, helemaal top. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Kaptafel voor kleindochter. Degelijk en goed van prijs. Bijzonder goed verpakt en mooi op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Commande expédié très rapidement, bien emballé et très bonne qualité prix recommande vivement Zesso
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Snelle levering en goede service. Super blij met ons kastje en ziet er mooie en degelijk uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Mooi stevig kussen Goede kwaliteit prijsverhouding. Produkt zoals omschreven en op foto
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Ik vind het kastje van matige materiaal. Prijs en kwaliteit verhouding is niet goed
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
5 dagen geleden
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor! We waarden je mening daarom hebben we je een aparte mail gestuurd om dit te bekijken. Alvast bedankt voor je reactie. Fijne dag! Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Ik kende zesso nog niet, maar nu ben ik heel tevreden met mijn eerste bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Snelheid van levering : degelijkheid van de goederen : correcte beschrijving .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering en duidelijke mail wanneer bezorger komt. Helemaal tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
snelle levering in elkaar zetten was niet voor mensen die niet handig zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Belooft met de dag erna leveren. Stoelen van goeie kwaliteit. Dik in orde!
Beoordeling melden