Zesso- Logo - Beoordelingen

Zesso
Beoordelingen:

736 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.789 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was snel, maar het monteren van de planken aan het frame was lastig, net als het bevestigen van een van de vier wielen aan de trolley. De meeste gereedschappen die nodig zijn voor de montage waren inbegrepen, behalve de noodzaak van een kruiskopschroevendraaier. Dus om de vraag te beantwoorden: wat kunnen we beter doen? vraag Ik heb 2 suggesties. Maak eerst in de online beschrijving duidelijk dat de trolley als flatpack wordt geleverd en dat voor de montage een kruiskopschroevendraaier nodig is. Ten tweede, om de montage van de planken iets gemakkelijker te maken, zou de geleiding "punten" voor waar de schroeven naartoe gaan breder en dieper kunnen zijn om de aanvankelijke uitlijning van de schroeven op de juiste locaties te vergemakkelijken.

Meest relevante negatieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
. I ordered a standing mirror and it arrived broken. They gave me a refund and told me i should keep the broken mirror and do with it what i wanted (huh?). But most importantly: I should not send it back to them. I don't know about you, but I always feel like a princess when I am forced to take care of other people’s garbage 🥰 After lots of back and forth with their „customer service“, they are still doubling down on the absurdity, and sent me a return label so I can walk around the city carrying a heavy mirror bigger than myself and drop it at a DPD shop. Really though, demanding a customer to take care of their damage goods is ✨chef‘s kiss✨ Obviously i am never buying from these customer service geniuses again but I really wanted to share my experience because that audacity truly deserves some recognition lol
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Zesso

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Schattig, maar afmetingen kloppen niet!

Vooraf gemaild met klantenservice betreft de kledingrek die ik graag wilde kopen. Netjes binnen 2 dagen reactie op gehad en direct besteld. Helaas staat er op de afbeelding dat de kast/ rek 39 cm breed is ( echter alleen de onder stelsel ) de zij planken zijn jammer genoeg maar 17cm breed. Wilde daar nog spiegel aan plakken die ik reeds besteld heb nadat ik de afmeting zag en ja de spiegels zijn nu te groot. De afmetingen kloppen helaas niet. Staat 126 cm lang maar dat is het niet. Hang gedeelte is heel kort ongeacht de onderste plank uitgehaald is de lengte van stok tot onderstelsel maar 78cm lang. Helaas ben ik ook pas gaan meten nadat ik alles inelkaar heb gezet. Voor de rest is het een prachtig rek/ kast om te zien. Heel schattig.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling en een mooi product dat volledig voldoet aan omschrijving website
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering.Pakket ziet er goed uit.Alleen nog in elkaar zetten?
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goed product en snelle levering, goede communicatie.........
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goed verpakt. Bestelde artikel kan beter.

Waarom geen afdekdopjes op de schroefgaten. Wel zo netjes!
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

heel tevreden

perfect ingepakt, vlotte levering, prijs kwaliteit top !!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Très heureuse de mon achat. Qualité rapidite. Génial.
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en was ook zeer goed ingepakt.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niet te duur en snelle levering.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie spullen
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorg en goed beschreven
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
choix et livraison parfaits
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ou en est mon colis ?
Beoordeling melden
SB
Sjan B.
Den bosch
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden