Zesso- Logo - Beoordelingen

Zesso
Beoordelingen:

1.138 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.537 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Zesso voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was snel, maar het monteren van de planken aan het frame was lastig, net als het bevestigen van een van de vier wielen aan de trolley. De meeste gereedschappen die nodig zijn voor de montage waren inbegrepen, behalve de noodzaak van een kruiskopschroevendraaier. Dus om de vraag te beantwoorden: wat kunnen we beter doen? vraag Ik heb 2 suggesties. Maak eerst in de online beschrijving duidelijk dat de trolley als flatpack wordt geleverd en dat voor de montage een kruiskopschroevendraaier nodig is. Ten tweede, om de montage van de planken iets gemakkelijker te maken, zou de geleiding "punten" voor waar de schroeven naartoe gaan breder en dieper kunnen zijn om de aanvankelijke uitlijning van de schroeven op de juiste locaties te vergemakkelijken.

de meest kritische beoordeling

13 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Just having the worst experience ever: delivery service confirmed the delivery to my place but it was not, reached out to CSR, was told for almost 2 weeks that the delivery service would pick up the packages and deliver them to me, called the delivery service that told me that for them it was delivered to my place so if missing, Zesso had to start an investigation... CSR kept telling me that no there were to pick up at "the place they were delivered" and deliver them to me.... asked the CSR that why also as any other company were not sending me the nightstands again as not my fault if package was missing, she kept ignoring that and also start saying that if I did not want them anymore I should say it and they would pick them up where they got delivered (when for the delivery service they were "lost") and once back they would refund me. Now for 2 weeks the package was at a neighbour, I dont want them anymore and just want to send it back so reached out for a return and now suddenly no answer is provided and still waiting to have the package return label, just want to have it done and clearly will never order to Zesso anything again
S.
Solange ..
Rotterdam
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Zesso

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
belofte door Zesso volledig waargemaakt. Snelle en correcte aflevering ! Ook de pakjesdienst was dik in orde....aangekondigd tijdstip van levering tot op de minuut te volgen en.....ook zoals aangekondigd!!!
Beoordeling melden
SK
Sibillia K.
brussel-belgie
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Genoeg keus, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen !

1ste aankoop bij Zesso en een nieuwe tevreden klant. Bestelling keurig verpakt en met een glimlach binnen de 2 dagen in huis. Stoelen zijn een aanwinst voor mijn eethoek en krijg veel complimenten.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Positieve ervaring; alles op orde

Duidelijke website, snelle verzending en fijne communicatie (met duidelijke informatie over inpakking en verzending). Ook was het netjes verpakt.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles bestens. Gute Abwicklung und netter Kontakt. Reklamation wurde sofort zur vollsten Zufriedenheit reguliert.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd, alleen jammer dat er geen mail gestuurd werd met een tijdslot waarin mijn pakket werd bezorgd.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kledingrek besteld. Snel geleverd en product voldoet aan de verwachtingen. Prima prijs/kwaliteit!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is vlotjes gegaan zonder vertaging Bedt te veŕtrouwen voor andere bestelingen
Beoordeling melden
MW
Marjon W.
Waalwijk
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het lampje niet te groot het is rosé ren unicorn waar mijn kleindochter gek op is
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
op zich is het een mooie boodschappenkar maar de zijkanten die vind ik waardeloos
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Very nice quality and a heavy duty show rack! Must buy! It also looks very good
Beoordeling melden
WF
Wendy F.
Nijmegen
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Leuke kastjes voor weinig geld en je kunt er heel wat schoenen in kwijt,ideaal
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd , product is van goeie kwaliteit.
Beoordeling melden
6 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen snelle levering en perfecte thuisbezorging
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deliever was super fast,shopping cart quality is good, love it!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super

Snel geleverd,goed op de hoogte gehouden datum tijdstip.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Perfect product zoals in beschrijving
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel geleverd, een mooi product heel blij mee
Beoordeling melden
KD
Katy D.
Waasmunster
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel zoals beloofd en goeie kwaliteit product 👍👍👍
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel contact en vragen beantwoord over de mail.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en duidelijke track en trace
Beoordeling melden