Zesso- Logo - Beoordelingen

ZessoReviews

: 4.298Goed

4,38

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zesso

1.485 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.298 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 jan. 2023
Habe meine Bestellung sehr schnell erhalten und musste ein Teil leider reklamieren. Die Reklamationsbearbeitung lief ebenfalls sehr schnell und kundenfreundlich ab. Bester Service, gerne wieder.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 apr. 2022
Het tafelblad is beschadigd aangekomen. De doos was onbeschadigd, wat wil zeggen dat deze beschadiging al vóór het inpakken heeft plaatsgevonden! Over het stalen frame ben ik tevreden, oook waren alle onderdelen netjes verpakt. Wél moet ik opmerken dat sommige bouten wat aan de korte kant waren, waarschijnlijk is de dikte van de stalen strip niet meegerekend. De houtstruktuur leek niet echt op eiken, maar ik ga deze opnieuw fineren met struktuur dat beter aansluit op mijn huidigemeubulair. Kon voor deze prijs ook geen al te hoge eisen stellen, maar qua afmetingen past deze tafel perfect in mijn interieur.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zesso

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(104)
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Het is een k#*te bedrijf niks kopen bij ze,heb voor mijn ongeboren baby een schommelwieg besteld en krijg van ze een ondergekotste en naar pis ruikende gebruikte wieg,heb contact gehad met de klantenservice gehad en ze vroegen mij het product te sturen hoe durven om zoiets walgelijks terug te vragen,toen ik op werk was had mijn vrouw het wieg ontvangen vol blijdschap zat ze te wachten op deze wieg voor onze ongeboren baby toen ze eenmaal zag wat ze had gekregen heeft ze uitwoeden alles stuk gemaakt,en heb het maar weggooid,wie kan zo een bedrijf vertrouwen dat als ik het product nog had en terug gestuurd zou hebben dat ik mijn geld had kunnen krijgen,ik raad ten zeerste af om hier iets te kopen,
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
4 dagen geleden
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Onze klantenservice heeft reeds contact met je opgenomen om dit geschil zo snel mogelijk te kunnen oplossen. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
La commande sur le site est faite en un clic, ça là, pas de soucis. En revanche concernant la livraison, c'est à s'arracher les cheveux. Ils m'ont totalement baladée. Quand à la qualité elle est médiocre. Il y a une pièce de maintien fissurée et un plateau élimé... Plus jamais je ne commanderai chez eux. Je ne les recommande pas.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
19 jan. 2023
Bonjour, Merci pour vos commentaires ! Nous sommes désolés que la livraison de votre commande se soit mal passée. Nous avons déjà été en contact à ce sujet et une solution a été proposée. Passez une bonne journée ! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Misschien kan Zesso er niets aan doen maar ik wacht al 6 dagen op mijn campingbedje terwijl deze binnen 2 dagen geleverd zou worden. Dpd bezorgt, blijkbaar niet in weekenden maar ook niet op maandag. Jammer want ik had het bedje juist gekocht voor snelle levering en mooie prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
24 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses dat er iets misloopt bij de bezorgdienst. We gaan er voor je achteraan. We sturen je een apart bericht hierover. Fijne dag! Team ZESSO
 Wordt beoordeeld
6 dagen geleden
Het product wat ik had besteld was niet meer op voorraad. Dit kreeg ik pas te horen nadat de bestelling was geplaats. Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn geld. Slechte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ik krijg een retour pakket die al in half slecht in elkaar gezet is en beschadigd. Het was een cadeautje voor mijn zoontje zijn verjaardag dus is echt een grote teleurstelling
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
22 uur geleden
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor. We doen ons best om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen. Helaas komen producten soms met schade aan. We hebben je een aparte mail gestuurd hierover. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Ik had een stoel besteld krijg eerst een mail uw bestelling is verzonden en na 20 minuten ineens een mail dat hij niet meer leverbaar is en dat ik me geld terug krijg.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
24 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor. Helaas kan het dat een artikel toch niet meer in voorraad is door een systeemfout. We voorzien dan telkens een onmiddellijke terugbetaling hiervan. Fijne dag! Team ZESSO
 Wordt beoordeeld
7 dagen geleden
Je n’ai pas reçu le bon article. Les sièges auto ne correspondent pas à ma commande. J’attend de recevoir les sièges autos commander et un dédommagement.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Ik heb het product dat ik op vrijdag heb besteld niet ontvangen, ik wil informatie over de lading. Ik bestelnummer 1000438927
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
9 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses dat er iets misloopt met de levering van je bestelling! We maken hier onmiddellijk een melding van bij de bezorgdienst en we doen het nodige om je verder te helpen. Ik heb je hierover een aparte mail gestuurd. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Retouren kon niet wegens hygiëne... artikel is niet gebruikt, met verpakking en al aan het toilet gehouden.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
15 uur geleden
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling! Artikelen rond hygiëne kunnen niet geretourneerd worden. Dit vind je terug in de retourvoorwaarden van het artikel. Fijne dag! TEAM ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Écrit livré mais rien reçu ! Mail envoyé j'attend une réponse ! Pourtant j'étais présente !
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
19 jan. 2023
Bonjour, merci pour votre commentaire ! Nous sommes désolés que la livraison de votre commande ait mal tourné. Nous sommes déjà en contact à ce sujet. Nous faisons le nécessaire pour résoudre ce problème. Passez une bonne journée ! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Ce n’est pas du tout l’article commande
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
19 jan. 2023
Bonjour, merci pour votre commentaire ! Toutes nos excuses pour cela. Nous avons déjà été en contact à ce sujet. Passez une bonne journée ! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Schoenenkast is kapotte.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
24 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor. We doen ons best om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen. Helaas komen producten soms met schade aan. Controleer je artikel altijd bij ontvangst en voor montage. We hebben hier reeds contact over gehad en je een conforme oplossing aangeboden. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
22 uur geleden
Beste, bedankt voor je beoordeling! Wij waarderen je mening. Onze excuses dat er iets mis is met je bestelling. De klantenservice van ZESSO staat altijd klaar om je vragen of opmerkingen te beantwoorden. We hebben hier reeds contact over gehad en je een conforme oplossing aangeboden. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
24 jan. 2023
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses hiervoor. We doen ons best om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen. Helaas komen producten soms met schade aan. Mocht jouw product niet in perfecte staat aankomen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zoeken graag naar een oplossing. We hebben je hier reeds contact over gehad. Fijne dag! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
16 jan. 2023
Bonjour, merci pour vos commentaires ! Nous sommes désolés qu'il y ait un problème avec votre commande ! Nous faisons de notre mieux pour assurer la qualité de tous nos produits. Malheureusement, il arrive que des produits arrivent endommagés. Nous avons déjà pris contact avec vous à ce sujet et nous vous avons aidé. Passez une bonne journée ! Team ZESSO
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Ik had een werkende kortingscode, deze werd geaccepteerd door de website. Ik kon de bestelling plaatsen en betalen en kreeg vervolgens een bevestiging per mail. Mijn bestelling werd een dag later geannuleerd omdat het geen geldige kortingscode zou zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
16 dec. 2022
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses voor het ongemak hieromtrent. Helaas werd er een ongeldige kortingscode gebruikt die niet vanuit onze organisatie werd uitgestuurd. Actieve kortingscodes kan je terugvinden op onze webshop of op onze nieuwsbrief. Fijne dag! Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
 
van H R.
Wat een slecht bedrijf! Betaling niet ontvangen terwijl ik wel bevestiging van betaling heb. Ze hebben de bestelling geannuleerd en ik mag het defecte artikel houden?? Ik heb niets ontvangen!! En de betaling die ze niet ontvangen hebben wordt teruggestort???
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
28 dec. 2022
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses voor het ongemak. We hebben je een aparte mail gestuurd om je hierover te informeren. Prettige feesten! Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
There is a defect in the item. Not possible to screw up the part as the holes are missing on this part. However, present on the other parts, but not possible tho change them in place, as the upper hole is that connects these two
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
2 jan. 2023
Hello, thank you for your review! Our apologies that there is something wrong with your order. We have sent you a separate email about this. We are happy to see what we can do. Thanks in advance for your reaction. Lovely day! Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Commande reçu endommagée…ça fait 15jours toujours rien… On me propose 20%pour la garder en l’état!!!c’est honteux Je déconseille ce site avec des objets bas de gamme
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
16 dec. 2022
Bonjour, merci pour votre commentaire ! Nous nous excusons pour ce désagrément. Votre dossier a été transmis au fournisseur. Nous sommes liés par leurs termes et conditions à cet égard. Nos solutions vont donc dans ce sens. Nous faisons le nécessaire. Team Zesso
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Bestelling is nooit aangekomen. Terwijl dpd aangeeft van wel. Niet aan te raden.
Beoordeling melden
Antwoord van Zesso
26 dec. 2022
Beste, bedankt voor je beoordeling! Onze excuses dat er iets is misgelopen met de levering van je bestelling! We hebben je een aparte mail gestuurd om je hierover te informeren. Alvast bedankt voor je reactie daarop. We helpen graag. Prettige feesten! Team ZESSO