Zesso- Logo - Beoordelingen

ZessoReviews

: 4.298Goed

4,38

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Zesso is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zesso kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zesso

1.485 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.298 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 jan. 2023
Habe meine Bestellung sehr schnell erhalten und musste ein Teil leider reklamieren. Die Reklamationsbearbeitung lief ebenfalls sehr schnell und kundenfreundlich ab. Bester Service, gerne wieder.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 apr. 2022
Het tafelblad is beschadigd aangekomen. De doos was onbeschadigd, wat wil zeggen dat deze beschadiging al vóór het inpakken heeft plaatsgevonden! Over het stalen frame ben ik tevreden, oook waren alle onderdelen netjes verpakt. Wél moet ik opmerken dat sommige bouten wat aan de korte kant waren, waarschijnlijk is de dikte van de stalen strip niet meegerekend. De houtstruktuur leek niet echt op eiken, maar ik ga deze opnieuw fineren met struktuur dat beter aansluit op mijn huidigemeubulair. Kon voor deze prijs ook geen al te hoge eisen stellen, maar qua afmetingen past deze tafel perfect in mijn interieur.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zesso

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1010)
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Habe meine Bestellung sehr schnell erhalten und musste ein Teil leider reklamieren. Die Reklamationsbearbeitung lief ebenfalls sehr schnell und kundenfreundlich ab. Bester Service, gerne wieder.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Alles uitstekend geregeld zelfs na vergissing van mijnentwege. Snel en excellent afgehandeld waarvoor mijn dank.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Prima info over de onderneming, de levering is snel en perfect verlopen. Het kan niet verbeterd worden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Wij hebben 2 artikelen besteld. Bij een lamp week de kleur af en een stoel was helaas kapot aangekomen (tijdens transport gebeurd). De klantenservice heeft dit heel snel en netjes opgelost. Wij komen zeker terug als we iets nodig hebben.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Duidelijk website, makkelijk bestelproces. Product werd direct verzonden en duidelijke communicatie over de levering. Netjes verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Via bol.com op de Zesso website gekomen. Naast dat het goedkoper is, bestel ik altijd graag bij de originele verkoper. Goed product, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Trolley kleur zwart doet volledig aan onze verwachten. Vormgeving materiaal en werkblad zijn uitstekend. Geen verbetering nodig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering, producten zijn goed en beschermd verpakt. Mooie producten voor een zeer aantrekkelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Duidelijke productinformatie, binnen 24 uur levering van België naar Nederland, product naar wens.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Zeer snelle levering ! Kast nog niet in elkaar gezet maar denk dat deze wel oke zal zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Fantastisch produkt. Vlotte bezorging. In overleg geregeld. Erg enthousiast
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle levering, prachtige stoel en dat voor niet veel geld. Blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Super tevreden.... mooie kwaliteit, gemakkelijk te monteren, top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle levering, mooi materiaal, duidelijk hoe in elkaar te zetten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
de levering is vlug het geleverd materiaal is van goed kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
La rapidité de la commande et de l'envol ainsi que le prix
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Telefonisch contact was zeer goed en super snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
was een geweldige deken en een hele goed kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Netjes belofte volgende dag geleverd waargemaakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
snelle levering, product zoals omschrijving.
Beoordeling melden