Bodybow.be
Beoordelingen:

29 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden504 beoordelingen in totaal  

4,24
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jun 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bodybow.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
topservice! Bedankt aan het ganse BODYBOW team Snelle correcte service, met aandacht voor bijkomende specifieke vragen

de meest kritische beoordeling

20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Minder goed: de vermelding van de prijs van het Royal Rest Original kussen: de eigenlijke prijs was doorstreept, de prijs in het blauw bleek alleen betrekking te hebben op de aankoop van 10 kussens. Dat kon je afleiden uit een tabelletje dat daaronder stond. Het was misleidend. Positief: snelle antwoord op mijn opmerking via het contactformulier, toekenning van een korting "voor het ongemak" en de snelle en correcte levering.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bodybow.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
1 jun 2023
Hoi, Bedankt voor je review! Veel plezier met de McKenzie producten. Gezonde groet, Team Bodybow
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
16 okt 2023
Hoi Freddy, Bedankt voor je review! Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, dan helpen wij je graag weer. Gezonde groet, Team Bodybow
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 aug 2023
Hoi Karin, Bedankt voor je review en veel plezier met de Serola bekkenband! Gezonde groet, Team Bodybow
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
/
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
13 nov 2023
Hoi Jeroen, Bedankt voor je review! Veel plezier met de Dynamic Tape. Gezonde groet, Team Bodybow
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
28 sep 2023
Hoi Pieter, Bedankt voor je 5 sterren review!! Gezonde groet, Team Bodybow
DT
dirk t.
tremelo
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
25 jul 2023
Bedankt voor je review! Gezonde groet, Team Bodybow
27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 jun 2023
Hoi Kristel, Jammer dat je niet tevreden bent, wij gaan contact met je opnemen. Gezonde groet, Team Bodybow