wowtea.eu/be/- Logo - Beoordelingen

wowtea.eu/be/
Beoordelingen:

45 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden45 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering. Goederen zoals op site. Ivm de werking ben ik nog maar net begonnen dus ik heb nog geen effect.

Meest relevante negatieve beoordeling

19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb het pakketje nog steeds niet ontvangen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wowtea.eu/be/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel lekker thee, maar afslanken doe je er helaas niet van. Maar dat verwacht ik ook niet echt
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
18 jun 2024
Hallo en bedankt voor de feedback! Onze producten zijn 100% natuurlijk en iedereen neemt ze anders op, omdat ieder organisme strikt individueel is. Het hangt af van de persoon. Bij sommige mensen duurt het langer voordat ze de resultaten zien, bij anderen is het misschien sneller. Thee creëert geweldige omstandigheden voor gewichtsverlies. In combinatie met de juiste voeding en sport zijn de resultaten geweldig. Ook is het volledige programma voor een optimaal effect beginnen met Detox en daarna overstappen naar Slimfit. Detoxthee reinigt het lichaam van gifstoffen, versnelt de stofwisseling, vermindert zwellingen in de buik en verbetert de bloedcirculatie (zuivert de huid en verwijdert cellulitis). Het programma voor het nemen van deze thee is 21 dagen. En SlimFit-thee versnelt de afbraak van vetcellen, voorkomt vetophopingen, verwijdert de gezwollen buik en ondersteunt gewichtsverlies. Het programma voor het nemen van deze thee is ook 21 dagen. Als u verdere hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via: customers@wowtea.eu Met vriendelijke groeten, WOW TEA(M)!
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top product!

Opgeblazen gevoel is volledig weg, eetlust is minder & ik voel me ook gewoon beter!!
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
28 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker thee.s met effect snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
28 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
18 jun 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
28 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
MF
Marjolijn F.
Sint-niklaas
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
28 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ontving nog steeds geen pakje!
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
28 mei 2024
Hallo Kim, Dank voor uw feedback en onze excuses voor de vertraging van de levering! We zien dat u volgens de trackinglinkinformatie uw producten al hebt ontvangen en dat alles in orde zou moeten zijn. Als u echter meer hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via: customers@wowtea.eu Met vriendelijke groeten, WOW TEA(M)!
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
20 mei 2024
Hallo en bedankt voor de feedback! U heeft een negatieve beoordeling achtergelaten zonder een beschrijving van wat het precieze probleem is met uw bestelling. Kunt u contact met ons opnemen via: customers@wowtea.eu zodat u ons meer informatie kunt geven en wij u verder kunnen helpen? Met vriendelijke groeten, WOW TEA(M)!
EV
Els V.
Heusden-zolder B
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De smaak is lekker 😋 neem het nog maar drie dagen,ik heb wel de gratis boekjes er niet bij gekregen.
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
28 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
28 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
30 apr 2024
Hallo Sabina, Aangezien u een negatieve beoordeling hebt achtergelaten zonder enige beschrijving, willen we u vragen om contact met ons op te nemen via: customers@wowteae.eu om ons meer details te geven over het exacte probleem en zodat we u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, WOW TEA(M)!
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verrassend lekkere smaak🥰 Weet nog niet of het daadwerkelijk helpt want ben pas 4 dagen geleden begonnen.
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 apr 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere thee, correcte levering, je verliest er wel geen gewicht door 😉
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
HEEL LEKKER EN GEEFT EEN VERLICHTEND GEVOEL
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
MV
Mieke V.
Bornem
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super lekker
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 apr 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van wowtea.eu/be/
2 mei 2024
Hallo, bedankt voor de feedback! Als je ooit onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken op customers@wowtea.eu Groetjes, WOW TEA(M)!