msmode.be
Beoordelingen:

181 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.707 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
MW
Maria W.
Oud-Heverlee

de meest kritische beoordeling

31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop de laatste tijd hèèl weinig bij MS mode. De "genre" is sterk veranderd en de tuniek die ik vorige week kocht, die mouwen jong, er zit een rekker aan de onderkant en die is wel 30cm lang. De mouwen zijn te lang, en die rekker is veel te breed om de mouw boven je hand te houden, het is niet omdat je een maatje meer hebt, dat je armen ook langer worden! Dus, dit wordt serieus vermaken! Omdat het een koopje was, zal ik het doen, maar weer een reden om niet meer bij jullie te kopen. Spijtig, ik was een aantal jaartjes geleden een hele goede klant.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor msmode.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lange maten

Over de service alleen maar lof. Maar ik vind het wel moeilijker worden om mijn geschikte maat te vinden. Ik vind vaak iets heel leuk maar dan is het tekort van lengte voor mij.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Artikel beschrijving

Aub, Gespecificeerde beschrijving van de artikelen aangeboden in de webshop
Beoordeling melden
FV
Fernanda V.
Balen belgie
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Redelijk goede maten
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jullie verkopen kleding voor een maatje meer, maar er zijn bv shirts en blouses die ik heel graag zou aankopen maar die vrij kort zijn en dus ook een buikje niet goed verhullen. Langere lengtes aub
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betaling via de app eventueel
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijke aankoop. Gemakkelijke retour zo nodig. Altijd alles in orde.
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kleur en het model
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
geen opmerking
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AM
a M.
Heers
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind regelmatig iets voor mij ,en dit al vele jaren in de winkel maar ook online
Beoordeling melden
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering van online bestellingen
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering! Maatvoering is helaas niet altijd gelijk. Soms valt het op maat, maar ook te klein of te groot bij dezelfde maat. One size producten zouden dan ook echt de grootste maat moeten passen, wat niet het geval is.
Beoordeling melden
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Spijtig dat ze in de winkel Sint-Niklaas niet te moeite deden om in de bestelde artikelen me raad of zelf te kijken of er nog in mijn maat te verkrijgen waren on-line.
Beoordeling melden
ML
Mieke L.
St Job in’t Goor
31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collectie Degelijke kwaliteit Goede pasvorm Meestal leuke prints Persoonlijk graag iets meer 3/4 mouwen in het assortiment
Beoordeling melden
Antwoord van msmode.be
3 apr. 2023
Dank voor je feedback, ik geef het door aan de afdeling die erover gaat. Fijne dag gewenst.
17 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk te bestellen. Enkel jammer dat de punten die je spaart niet cummuleerbaar zijn met een andere korting.
Beoordeling melden
23 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben altijd tevreden bij m&s een ding is spijtig dat geen winkel meer is in dendermonde grtjs cecile
Beoordeling melden