msmode.be
Beoordelingen:

180 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.707 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
MW
Maria W.
Oud-Heverlee

de meest kritische beoordeling

31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop de laatste tijd hèèl weinig bij MS mode. De "genre" is sterk veranderd en de tuniek die ik vorige week kocht, die mouwen jong, er zit een rekker aan de onderkant en die is wel 30cm lang. De mouwen zijn te lang, en die rekker is veel te breed om de mouw boven je hand te houden, het is niet omdat je een maatje meer hebt, dat je armen ook langer worden! Dus, dit wordt serieus vermaken! Omdat het een koopje was, zal ik het doen, maar weer een reden om niet meer bij jullie te kopen. Spijtig, ik was een aantal jaartjes geleden een hele goede klant.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor msmode.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
SB
saskia b.
lovendegem
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

fijne en duidelijke website alsook winkel in Blankenberge is top (verkoopster Kim)

fijne en duidelijke website, al ga ik liever persoonlijk langs in de winkel van Blankenberge. Kim is een superlieve jongedame die je met raad en daad bijstaat, zeker bij de keuze van een jeans een aanrader! Tip: ik kocht het Ivy wide model, neem deze beter maatje kleiner want rekt uit bij dragen.
Beoordeling melden
LB
Leon B.
Maasmechelen
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi kleren ook voor grote maten ,altijd op tijd gelevert,en gratis terug sturen niet past dank uw personeel ms mode
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

alles top

zeer snelle levering en goede prijs/kwaliteit.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk om product op te zoeken.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie keuze
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had eerst één pullover besteld. Die viel zo goed mee dat ik er nog twee bij besteld heb in andere kleuren. Aangenaam en warm om te dragen. Ze ogen mooi en goede pasvorm.
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat ik nog altijd kleren kan kopen bij MS Mode nu er geen winkel meer in de buurt zijn
Beoordeling melden
ST
Sarah T.
Mechelen
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super leuk om te winkelen bij ms mode ❤️❤️
Beoordeling melden
PC
Philomena C.
Oudsbergen
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles past perfect, erg snel verzonden!
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie webshop en snelle levering
Beoordeling melden
BW
Brigitte W.
Maasmechelen
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuzes
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is superleuk om met een maatje meer mooie kledij te vinden die perfect past! Ik word er instant gelukkig van! :)
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verkozen items werden na betaling correct geleverd.
Beoordeling melden
WV
wendy v.
Hoboken
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vlugge levering mooie artikelen
Beoordeling melden
CV
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles is prima zoals het is
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden