Fotobehang.be- Logo - Beoordelingen

Fotobehang.be
Beoordelingen:

194 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden735 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen tijdens uitkiezen van een foto. Mooie afdruk, resolutie had mss nog beter gemogen (voor een behang van 3,3mx2,56). Afdruk is minimaal een beetje blauwer dan op het (gekalibreerde) scherm hier. Op de muur aanbrengen ging vlot met 2 personen, op voorwaarde dat doek eerst oprolt. Check YouTube eerst. Muraltex is wat vergevingsgezind wat betreft oude, niet perfect vlakke muren. Eindresultaat is perfect vlak zonder luchtbellen (wat met vliesbehang in banen op een gelijkaardige muur niet mogelijk was).

Meest relevante negatieve beoordeling

2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een behang besteld met Boedha op. Ik kreeg het behang aan en het hoofd van boedha stond er niet helemaal op. Vermoedelijk heb ik zelf iets fout gedaan. Ik weet niet of ik op de website bij het bestellen, ergens een kader moest trekken hoe ik de foto wou of niet. Omdat al het gedoe van retourneren te omslachtig leek heb ik hem dan maar tegen de muur gehangen. En eigenlijk...'t is zeker zo mooi geworden..Voor de rest enkel maar lovend over jullie product. Dik papier, plakt eenvoudig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fotobehang.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is schitterend behang en gemakkelijk aan te brengen. Jullie hoeven niks beters te doen want jullie doet het geweldig, hele goede service!!!
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, makkelijk om te behangen. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Prachtige foto. 1 minpuntje : er zat een foutje in de tekening.
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
het behang is van hele goede kwaliteit. het was ook makkelijk te verwerken.De kleuren waren nog mooier in het echt dan op de site.Topie
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Sterke aanrader voor mooie kwaliteit fotobehang.

Vlugge levering. Heel zorgvuldig ingepakt. Mooie kwaliteit. Goede communicatie met bedrijf. Heel tevreden over resultaat.
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kwaliteit

Goeie hulp bij het bestellen. Mooie kwaliteit en vlugge levering. Vriendelijk mensen staan je online te hulp. Aanrader!
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

gebruiksvriendelijke website

vlot de weg gevonden op de website, héél gebruiksvriendelijk, stipte levering, duidelijke instructies, goede opvolging
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De nummes lang binnenkant dan is het niet zichtbaar maar ben zeer tevreden ik ben schilder en maak er reclame mee
Beoordeling melden
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel sterke structuur om prachtig om te behangen. Zelfs een hobbyist kan dit tot een goed resultaat afwerken.
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi resultaat

Snelle levering, topkwaliteit doek, wel door vakman laten plaatsen (doek uit 1 stuk). Schitterend resultaat.
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super tevreden

Snelle levering, foto behang is prachtige kwaliteit, perfect van afmeting. Heel tevreden van het resultaat
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb totaal geen opmerkingen de afbeelding van de savanne met wilde dieren is mooi en zeker een aanrader
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voorlopig niets op aan te merken. Schitterende materialen alsook qualiteit. Uiterste aanbevelingswaardig.
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
ben terug op de plaats waar de foto getrokken is met woorden niet te beschrijven dank je wel
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
We zijn zeer tevreden met de print. Onze zolder is nu een lnog leuke logeer en sportkamer
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was een Super service ,! Het fotobehang is PRACHTIG en super kwaliteit! Top !!
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie over de kwaliteit van de foto. Mooi resultaat. Goed te plakken.
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooi behang. Stevige kwaliteit. Eenvoudig alleen op te hangen. Scherpe foto.
Beoordeling melden
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super service!

Word heel goed geholpen bij vragen, kwaliteit is super, plakken is geen probleem!
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Handige app om de bestelling te doen, snelle levering en uitstekende kwaliteit.
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit van het naadloos behang, We gaan zeker nog een keer bestellen!
Beoordeling melden