Fotobehang.be- Logo - Beoordelingen

Fotobehang.be
Beoordelingen:

191 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden724 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Fotobehang.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen tijdens uitkiezen van een foto. Mooie afdruk, resolutie had mss nog beter gemogen (voor een behang van 3,3mx2,56). Afdruk is minimaal een beetje blauwer dan op het (gekalibreerde) scherm hier. Op de muur aanbrengen ging vlot met 2 personen, op voorwaarde dat doek eerst oprolt. Check YouTube eerst. Muraltex is wat vergevingsgezind wat betreft oude, niet perfect vlakke muren. Eindresultaat is perfect vlak zonder luchtbellen (wat met vliesbehang in banen op een gelijkaardige muur niet mogelijk was).

de meest kritische beoordeling

2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een behang besteld met Boedha op. Ik kreeg het behang aan en het hoofd van boedha stond er niet helemaal op. Vermoedelijk heb ik zelf iets fout gedaan. Ik weet niet of ik op de website bij het bestellen, ergens een kader moest trekken hoe ik de foto wou of niet. Omdat al het gedoe van retourneren te omslachtig leek heb ik hem dan maar tegen de muur gehangen. En eigenlijk...'t is zeker zo mooi geworden..Voor de rest enkel maar lovend over jullie product. Dik papier, plakt eenvoudig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fotobehang.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hadden aanvankelijk verkeerd behang ontvangen maar na een mailtje is dit zeer snel opgelost en hebben we het juiste behang ontvangen . Het verkeerde behang hoeven we zelfs niet te retourneren . Goede service !
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klant vriendelijke. Denken wel mee. Vind het alleen jammer dat de afbeelding die ik mee stuur niet door fotobehang scherp gemaakt (kan) wordt
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top kwaliteit!

Snelle levering, mooi product van topkwaliteit en goede service . De website is duidelijk en bevat alle info voor een zorgeloze bestelling.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer stevig papier, gemakkelijk om te behangen, ook is het zeer duidelijk
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De foto is van zeer goede kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
mooi, sterk foto papier, prachtig en gemakkelijk aan te brengen
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleuren, scherpe foto en snelle levering
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne aankoop. Mooi behang
Beoordeling melden
CV
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aanrader
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb mijn bestelling niet gekregen en heb nood gedwongen behang moeten gaan kopen in winkel en echter niet wat ik wou. Heel spijtig dat mijn bestelling niet is aangekomen
Beoordeling melden
Antwoord van Fotobehang.be
8 dagen geleden
Dank u wel voor u feedback. Wij vinden het ook zeer spijtig dat UPS het pakket niet geleverd heeft. In afwachting van het onderzoek bij UPS, zullen wij dit uiteraard netjes voor u oplossen. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Groet, Team Fotobehang.be
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keurige service.

Keurige service in kwaliteit van product te waarborgen. Bleek het niet goed (wat ook uit hun advies kwam) kreeg je alle tijd en ruimte in geld terug te vragen of ander product uit te zoeken. Heel fijn
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi behang. Vlotte levering. Prijs kwaliteit is ook helemaal in orde! Het aanbrengen was even zoeken en een beetje knoeien. Maar uiteindelijk wel vrij vlot gegaan.
Beoordeling melden
ID
IVO D.
BERINGEN
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

super

snelle levering behanglijm vergeten na telefonisch contact ONMIDDELIJK opgestuurd waarvoor dank. ivo
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het heel mooi maar moet het nog tegen de muur hangen voor het eindresultaat
Beoordeling melden