Fotobehang.be- Logo - Beoordelingen

Fotobehang.beReviews

: 464Uitstekend

4,62

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Fotobehang.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Fotobehang.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Fotobehang.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Fotobehang.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Fotobehang.be

195 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

464 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 dec. 2022
Vlotte levering, goede service en mooi resultaat. Tijdens upload van eigen afbeelding was eerst de resolutie niet voldoende voor een mooi resultaat. Klantenservice nam proactief contact op met een digitale proofing zodat ik zelf kon inschatten of ik kwaliteit voldoende vond. Heb een nieuwe afbeelding met hogere resolutie bezorgd, tweede proofing doorgekregen van klantendienst en bevestigd. Twee dagen later, behang goed verpakt ontvangen en het resultaat is subliem! Zeker aan te raden omwille van snelle, vriendelijke, goede service en een produkt van hoge kwaliteit!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


30 dec. 2022
Architectuurfoto (interieur bibliotheek) besteld. Bij ophangen bleken de rechte hoeken net niet recht te zijn, wat je op de rol nauwelijks ziet. Bij fotobehang zeggen ze dat het kromming door lens is, maar het is door het perspectief. Dit is eenvoudig recht te zetten met grafische software. Ze zeggen dat ze daar de rechten niet toe hebben, maar voeren zonder problemen andere bewerkingen zoals croppen uit. Kwaliteit van het behang zelf is ook beneden peil als je gewoon bent met vliegbehand te werken. Klantendienst weigert alle medewerking. Af te raden. Er zijn beter sites voor (foto) behang.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Fotobehang.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
De snelheid en ook de kwaliteit van het toegestuurde behang . Top . Daarom ook een tweede bestelling . Ik stuur nog foto,s van het eindresultaat . ( 2de verblij aan zee vraagt ies meer tijd van uitvoering :) .... Groeten , Bart
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle en correcte levering en voorzien van een flyer met handige uitleg voor het aanbrengen van het vliesbehang. een heuse opwaardering en rustbrenger op mijn IT afdeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Het is super mooi….zeer kwalitatief papier…zeer makkelijk te zetten …heb het zelfs iets van volgorde van nummers veranderd ….
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
 
Had de maat 247x80 cm opgegeven, en dacht dat de breedte in 1 stuk was, nu heb ik twee banen bekomen van 40cm breed,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Eens het behang aan de Muur geplakt was met zachte verlichting . Kwam zeer realistic over
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Het fotobehang was makkelijk te plaatsen en krimpt niet. Mooi resultaat!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Heel kwaliteitsvol , snelle leveribg ,voldoet aan alle eisen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Snelle service en kwalitatief behang, dus super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Mooi behang en duidelijke info over plaatsing.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Voor ons was hij prima hij hangt heel mooi
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
afgewerkt en duidelijke afdruk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Zéér professionele service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Gewoon prachtig !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden