Fiyo.be- Logo - Beoordelingen

Fiyo.be
Beoordelingen:

1.411 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.968 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij jullie hebben we het gezochte onderdeel heel gemakkelijke gevonden. Zonder hopen codes en types te moeten te moeten doorzoeken en dan nog niets te vinden. Gewoon ingeven wat we zochten en klaar was kees. Wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen. En dan de snelheid van versturen. Eerst zou op Maandag geleverd worden maar op Zaterdagnamiddag was ons pakketje al hier. Het onderdeel paste perfect, niet eens 5 minuten werk. Dank jullie van harte doe zo zeker voort.

Meest relevante negatieve beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling 1100227805 heb ik teruggestuurd omdat er slechts één scharnier in het pakje zat, en ik had beide koelkastscharnieren nodig. Daarom heb ik een nieuwe bestelling, 1100227894, geplaatst. Dit maal een setje van twee scharnieren, die inmiddels perfect gemonteerd zijn. Goede service. Misschien een extra opmerking plaatsen dat het over slechts één scharnier gaat. Ik wacht geduldig op te terugbetaling van mijn eerste order.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fiyo.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gaat lekker vlot, besteld, betaald en volgende dag het correcte item in de bus. Wat kun je nog meer verwachten?
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel vlotte en correcte service

Op zondag een onderdeel, om de hogedrukreiniger te herstellen, besteld. Op maandag al bericht dat het onderweg was. Helaas was dit buiten Post.Nl gerekend die het nodig vonden om 4 dagen op rij de levering uit te stellen. Uiteindelijk op vrijdag mijn onderdeel ontvangen. Maw vlotte en correcte service van Fiyo. Een dikke buis voor Post.Nl!!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mijn hogedrukreiniger kende een vlot herstel!

Ik hecht er belang aan dat je een apparaat dat het niet (goed) meer doet kan herstellen of een volgende leven geven met de juiste vervangstukken. Die vond ik via Fiyo. Bestelling verliep vlot en er werd zeer snel geleverd. En best van al: mijn oude hogedrukreiniger doet het weer als nieuw!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling optijd ontvangen

Dat de beloofde leveringstermijn echt is ,deze is bij vele een loze belofte. Misschien kunnen jullie de onderdelen appart verkopen in plaats van de volledige melkschuimer
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

deurbak en flessenrek voor koelkast

Snel geholpen geweest. Na een verloren gegane bestelling bij Post NL een mailtje gedaan op vrijdag en de week erop op dinsdag mijn bestelling reeds ontvangen. Topservice.
Beoordeling melden
LB
Luc B.
St-Andries
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service en het product past perfect zeer tevreden als een van mijn vrienden iets nodig hebt voor zijn droogkast enz... dan geef ik zeker de website door van Fiyo
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service! Er stond dat ik maandag mijn pakket zou ontvangen (vrijdag besteld) en zaterdag werd het toch al geleverd! Dankjewel
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het juiste vervang materiaal gevonden. Niet evident voor een dampkap van 32 jaar oud. En de dag nadien geleverd aan huis. Perfect.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is zo snel mogelijk geleverd, waarvoor dank en het stuk is geplaatst en de machine werkt terug perfect.
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een nieuwe handvat/grip voor onze 13 jarige bestaande Seb airfryer , past perfect … heel blij mee .dank je FIYO
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Misschien interessant om te vermelden dat je er mogelijks meerdere moet bestellen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering van mijn zeefhouder voor DeLonghi koffiemachine,Fiyo staat bij mijn favorieten😊
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Toevoerslang van mijn karcher k7premium paste perfect en vlotte geleverd zoals beloofd
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles correct en op tijd geleverd, nu hoef ik geen nieuw toestel aan te kopen !
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service

Het artikel dat aanwezig was ,en de snelheid waarmee het thuis afgeleverd werd.
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site , product gemakkelijk te vinden, vlugge Service !!!!!!
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Juiste foto om juiste product te bestellen en snel geleverd zonder problemen
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep super goed en supersnel. Fijn jullie te hebben leren kennen.
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wisselstukken vaatwas

Supersnelle levering en de juiste onderdelen om mijn vaatwas te repareren
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wisselstuk is van zeer goede kwaliteit en levering is perfect verlopen.
Beoordeling melden