Fiyo.be- Logo - Beoordelingen

Fiyo.be
Beoordelingen:

1.355 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.724 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij jullie hebben we het gezochte onderdeel heel gemakkelijke gevonden. Zonder hopen codes en types te moeten te moeten doorzoeken en dan nog niets te vinden. Gewoon ingeven wat we zochten en klaar was kees. Wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen. En dan de snelheid van versturen. Eerst zou op Maandag geleverd worden maar op Zaterdagnamiddag was ons pakketje al hier. Het onderdeel paste perfect, niet eens 5 minuten werk. Dank jullie van harte doe zo zeker voort.

de meest kritische beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling 1100227805 heb ik teruggestuurd omdat er slechts één scharnier in het pakje zat, en ik had beide koelkastscharnieren nodig. Daarom heb ik een nieuwe bestelling, 1100227894, geplaatst. Dit maal een setje van twee scharnieren, die inmiddels perfect gemonteerd zijn. Goede service. Misschien een extra opmerking plaatsen dat het over slechts één scharnier gaat. Ik wacht geduldig op te terugbetaling van mijn eerste order.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fiyo.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
pluspunten: zeer snelle levering, goed op te volgen wanneer de bestelling zou geleverd worden minpunt: order doorgeven verliep niet vlot; ik had verkeerde gegevens ingegeven en het was niet mogelijk die te veranderen, het programma nam steeds automatisch de eerste gegevens terug, waardoor ik nu geen geldig factuur heb voor de boekhouding. Jammer!
Beoordeling melden
SV
Staf V.
Ekeren Antwerpen
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het geleverde Art beantwoordt volledig aan onze bestelling. Onze kruimeldief is terug hersteld en werkt perfect. Niets dan lof voor Fiyo. Doe zo verder, wij als klant zijn alvast zéééér tevreden!
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Het perfecte wisselstuk

Dank zij Fiyo moest ik mijn defect Delonghi koffiezetaparaat niet naar het containerpark brengen maar kon ik het herstellen. Terug wat afval vermeden en de kost van een nieuw uitgespaard
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wiel robot stofzuiger blaupunkt

Het versturen was zoals afgesproken. Ik heb het motortje van het nieuwe linker wiel moeten uithalen en versteken in het oude wiel, waarna het volledig teterug werkt.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
handige website met perfecte filtering wat resulteerde in snel het juiste vervangingsonderdeel te vinden voor mijn vaatwasser.
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant

Snelle, directe levering van het onderdeel van mijn oude grastrimmer. Hij is als nieuw. U maakt een gelukkig mens!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

uitgebreid aanbod

op verschillende anders sites gezocht maar enkel bij Fiyo het wisselstuk gevonden. Werkt perfect!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Miele origineel onderdeel wasmachine goed verpakt en snel toegezonden gekregen.
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede overzichtelijke site, snelle en goede service zonder schade geleverd.
Beoordeling melden
KM
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles zoals beloofd!

Zoals beloofd geleverd op de volgende werkdag, alles was perfect in orde!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending kwam 2x niet op de aangeduide dag en moment, artikel was OK 👍
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed

Met de snelle levering kon de herstelling in een mum van tijd gebeuren
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was prima ok en zelfs 1 dag vroeger dan verwacht prima
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantvriendelijk

Zeer behulpzaam om de juiste mixerstaaf voor mijn toestel te vinden.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onderdeel besteld en dag nadien al in huis. Sneller kan het niet.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede beschrijving artikel. Eenvoudig bestellen. Snelle levering.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Draad voor Gardena trimmer

Juist product,goed verzorgd Correct verzending! Groetjes Ivan
Beoordeling melden
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Je kan niets beter doen, de levering was correct en super snel
Beoordeling melden
6 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en correcte levering voor een scherpe prijs.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan beschrijving , snelle levering top!
Beoordeling melden