bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 9.741Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.733 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.741 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(21)
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Jullie hebben het verkeerde straatbeeld ingevuld……
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
18 okt. 2022
We zien dat uw pakket goed afgeleverd werd.
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
20 okt. 2022
Beste Peter, In het geval we u te hulp kunnen staan met een probleem ontvangen we graag een email zodat we de klacht kunnen verhelpen. Met vriendelijke groet, Uw Bikester team
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
De aangekochte producten voldeden prima aan de verwachtingen evenals de prijs. Ook de levertermijn was sneller dan verwacht. Enkel had de pakketbezoger, UPS, zich NIET aangeboden op het leveringsadres, maar heeft het pakket afgezet op een postpunt. Hierdoor had ik extra kosten en tijdverlies om het pakket op te halen. Verzendkosten waren immers betaalt tot op het leveringsadres.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Ik bestelde op 25/07. Tot op vandaag nog geen beweging in de opvolging. Blijft in behandeling staan. Geld is al wel van de rekening, maar verder geen nieuws… Vorige keren liep het veel vlotter…
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Zending was zoek en als ik het nadien opnieuw bestel kost het mij €17 meer + al die verloren tijd en heen en weer zoeken Geen correcte oplossing van u
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022 
Mijn bestelling was niet volledig, er ontbraken enkele stukken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022 
van K B.
Communicatie over levering en vertragingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Wou van een Belgische webshop bestellen , maar helaas niet tevreden . Artikelen aangegeven als op stock op de Website zijn niet op voorraad. Extra jammer is dat dat ook pas bevestigd werd nadat ik zelf een week later om feedback vroeg aangezien ik geen levertermijn had ontvangen. Het geld van de bestelling was uiteraard wel meteen van m’n rekening gehaald . Intussen 10 dagen verder, nog steeds geen leverdatum gekend voor de artikelen die op stock waren en zouden worden uitgezonden en het deel wat niet op voorraad was moet ik algnog elders bestellen, dus ook weer extra leverkosten … Hopelijk zijn ze met de terugbetaling serieuzer dan met de service … In deze tijd en met de huidige technologie kan service toch echt beter , volgende keer maar weer bij de Duitse concurrent bestellen , daar weet ik wel wat hoeveel stuks echt op stock zijn, en krijg ik binnen de dag netjes bevestiging . Jammer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Ik bestelde een koplamp en handvaten maar helaas paste geen van beide op de fiets. Ik had nochtans merk en type aangegeven. De koplamp was duidelijk te licht (er kwam rook uit het armatuur toen ik het licht ontstak en de handvaten hielden geen rekening met de geïntegreerde bel die eraan gekoppeld zit op de fiets. Het linker handvat hoort de bel tegen te houden maar is niet voorzien.Terugsturen kost waarschijnlijk meer dan wat ik de “namaakproducten” betaalde. Bestelling en levering verliepen anders wel snel en ik dacht een leuke website gevonden te hebben voor onderdelen. Jammer.dat er geen aandacht wordt besteed aan de compatibiliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Dat is tweede keer met UPS dat wij ons pakje moeten gaan afhalen 10km hier vandaan. En wij waren speciaal thuis gebleven. Wij kopen niet meer bij Bikster als jullie blijven werken met UPS. En ik heb jullie gemaild voor levering. Kreeg melding van jullie dat pakje geleverd was en dat was niet zo. Geen reactie van jullie. 😡😡
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Product had niet de gevraagde afmetingen wat het zo goed als onbruikbaar maakte. Ook de muur bevestiging is niet solide genoeg. Bovendien is plastic niet sterk genoeg om gewicht fiets te kunnen dragen. Prijs was ook vrij veel voor zo een klein plastic attribuut
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
9 mrt. 2022
Het spijt ons te vernemen dat het product niet is zoals verwacht. U kan ongebruikte producten binnen 30 dagen gratis retourneren voor een volledige terugbetaling met behulp van ons retourlabel.
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
De schoenen zijn aan de kleine kant,en ik heb al een maat groter genomen.De leveringen worden niet thuis geleverd zoals afgesproken maar aan een ophaalpunt.Een rommel boeltje daar bij jullie. Gr. Christ
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Jammer , om een beoordeling te geven als je na 9 dagen nog steeds niets hebt ontvangen. Er staat nogthans dat alles kan geleverd worden tussen 3 a 5 dagen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 feb. 2022
Jammer , om een beoordeling te geven als je na 9 dagen nog steeds niets hebt ontvangen. Er staat nogthans dat alles kan geleverd worden tussen 3 a 5 dagen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022 
van jan s.
het gekochte product is al 8 dagen onderweg en heb tot op heden nog niets ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022
Pakketje bevat niet alle bestelde onderdelen zoals vermeld op de leverbon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 apr. 2022
Betaling niet door gekomen en antwoord duurt lang
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
28 apr. 2022
Soms is het moeilijk voor onze mensen in de financiele afdeling een betaling te koppelen aan een order als er geen referentie in de betaling opgegeven is en er een schrijffout in de opgegeven achternaam zit. Ik zie dat mijn collega's u binnen de 24u een antwoord gaven en ze alles op een juiste manier hebben afgehandeld. Mijn excuses voor het ongemak.
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022 
van Guy J.
Een item ontbrak en er volgende geen reactie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mrt. 2022
Bestelling nog niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
24 mrt. 2022
Ik zie in de trackinglink dat het pakket op 21.03 afgeleverd werd. Indien dit niet het geval is kan u contact met ons opnemen via het contactformulier.
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2021
Verkeerde product geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van bikester.be
29 dec. 2021
Onze excuses voor de vervelende situatie. Wij doen ons best om problemen zoals hier zoveel mogelijk te voorkomen helaas loopt het soms alsnog mis. Wij zien dat u inmiddels en volledige terugbetaling heeft ontvangen en een bijkomende kortingscode.