bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 9.804Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.758 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.804 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(354)
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
De producten waren wat ik er van verwachte, de pakjesdienst was wel wat vlug terug klaar om te vertrekken, met het pakje, bijna geen tijd om de deur te openen, net op tijd! Levering mocht iets vlugger maar was toch ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Ups is helaas niet de juiste bezorger voor bikester denk ik. Bpost of post nl leveren beter en zijn niet zo chaotisch in hun bezorging als Ups
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
De geleverde goederen waren perfect. Enkel de levertijd zou korter mogen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Dringend betaling met bankcontact/payconiq/.. integreren aub.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Betere (meer) info geven over hoe een bestelling evolueert.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Goede ervaring. Snelle levering. Goede produkten, merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Vulling papier in plaats van plastic. Snelheid levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Kortingen geldig maken over al jullie internetwinkels.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Ruim assortiment, redelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Goede kwaliteit, op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022 
Prima materieel, scherpe prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Snelle levering + veel keuze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Verzending kan sneller
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
goede retour service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden