bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.be
Beoordelingen:

685 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.155 beoordelingen in totaal  

3,98
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fiets besteld in een grotere maat maar daags nadien kreeg ik een hele uitleg maar het kwam erop neer dat de voorraadindicatie niet klopte en mijn bestelling dan toch niet meer leverbaar is. Ik had bijna compassie met hen dat het systeem niet goed ontwikkeld is. Uiteindelijk dan een maat kleiner gekozen. De levering was ook niet zo vlot. Ze stonden aan mijn deur zonder mijn medeweten en zonder mijn aanwezigheid. Ik zag nadien de communicatie van de logistieke dienstverlener dat men geen afspraak had gemaakt met mij terwijl dat wel de bedoeling was. Bon, uiteindelijk paar dagen laten ontvangen toen ik toevallig wel thuis was. Goed, mijn rating blijft desondanks goed 4 sterren want het product zelf is zeker naar mijn wensen. Jammer dat het een maat lager is dan oorspronkelijk beoogd, maar dat was dus mijn keuze. Ik ben tevreden van het product, inpakwijze, de talrijke accessoires etc.

de meest kritische beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
In december kocht ik een fiets en pedalen. De pedalen kwamen vlot toe. De fiets is hier nooit geraakt. Volgens de tracking keerde de levering na enige tijd plots om in retour. Bikester kon me geen uitleg geven over dit gebeuren. Zodra mijn geld teruggestort was kocht ik een andere fiets. Nu wordt me al 2 dagen een zekere levering beloofd, zonder resultaat. Deze keer gaat het om een andere leverancier, die geen tracking aanbiedt. Ik moet zelf bellen en mailen om informatie te krijgen. Morgen zal ik dus opnieuw moeten bellen. De afgelopen dagen kon ik van thuis uit werken, om de levering te kunnen ontvangen. Maar dat was dus allemaal voor niets. Het probleem zit niet bij Bikester, maar bij de bezorgers. Dit schaadt echter mijn vertrouwen in Bikester.
RB
Robin B.
Lievegem
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bikester.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fiets top, levering flop, voorraadindicatie op de schop?

Fiets besteld in een grotere maat maar daags nadien kreeg ik een hele uitleg maar het kwam erop neer dat de voorraadindicatie niet klopte en mijn bestelling dan toch niet meer leverbaar is. Ik had bijna compassie met hen dat het systeem niet goed ontwikkeld is. Uiteindelijk dan een maat kleiner gekozen. De levering was ook niet zo vlot. Ze stonden aan mijn deur zonder mijn medeweten en zonder mijn aanwezigheid. Ik zag nadien de communicatie van de logistieke dienstverlener dat men geen afspraak had gemaakt met mij terwijl dat wel de bedoeling was. Bon, uiteindelijk paar dagen laten ontvangen toen ik toevallig wel thuis was. Goed, mijn rating blijft desondanks goed 4 sterren want het product zelf is zeker naar mijn wensen. Jammer dat het een maat lager is dan oorspronkelijk beoogd, maar dat was dus mijn keuze. Ik ben tevreden van het product, inpakwijze, de talrijke accessoires etc.
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden over de bestelling, maar bij kleinere bestelling relatief veel verzendkosten. Is er geen mogelijkheid om op een centraal punt af te halen mits kleine vergoeding?
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzendkosten pas annuleren vanaf 99 EUR is een te hoge marge: diverse online fietshandels werken met een grens van 29 EUR.
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede verhouding prijs/kwaliteit

Bij de outlet een erg goede verhouding prijs/kwaliteit Vlotte transactie en verzending
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De efficiëntie van bestellen en betalen is dik in orde.
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles OK, alleen wat trage levering
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles snel geleverd
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CV
Christof V.
Hulshout
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel goed

De respons via mail duurt wat lang. Voor de rest heel goed, De site kan misschien iets specifieker gemaakt worden dat het zoeken van materiaal nog gemakkelijker maakt.
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik wil mijn schoenen inruilen voor een maat groter. Deze die ik nu heb zijn te klein. Hoe doe ik dat?
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
alle producten voor een goede prijs geleverd. Weinig info over levertijd
Beoordeling melden
MV
Marc V.
Bekkerzeel
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

koopjes te doen

Scherpe prijzen(koopjes) duidelijke website leveringen binnen 3 dagen
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlot geleverd
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
Jos V.
tervuren
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden