bikester.be- Logo - Beoordelingen

bikester.beReviews

: 10.098Goed

4,46

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
bikester.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bikester.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bikester.be

1.714 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

10.098 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Altijd betrouwbare en verzorgde verzending. Betaling per Bancontact of Maestro is nog niet mogelijk. Per overschrijving verlies je algauw enkele dagen voor je bestelling wordt verzonden. De levering was deze keer 10 dagen na de bestelling. Toch 5 sterren omdat ik van oordeel ben dat zulke leveringen (overigens gratis voor het bestelde bedrag) helemaal niet de dag nadien moeten geleverd worden. Heb je wel een dringende levering, gebruik dan Paypal. Ik bestel meestal materiaal voor mijn reserve (banden, remmen) en onderhoudsmateriaal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 jun. 2022
Ik bestel regelmatig bij Bikester maar het valt op hoe de laatste tijd iets verandert is. Als er vroeger een probleem was met de bestelling dan werd er zeer goed gereageerd op je mail en er werd door bikester gereageerd. De laatste ervaring was dat er een niet correct artikel was geleverd door een misverstand op de website. Eerder was Bikester zo dat de service er was dat het correct artikel werd toegezonden en een retourticket voor het verkeerd geleverde artikel gegeven werd. Nu kreeg ik in de mail met de vermelding "ok verkeerd"? Wij storten uw geld terug. En voor de rest zoek het zelf maar uit wat verkeerd was op de website! Hoe kan men iets bestellen als er 4 maten staan en je deze niet kan aanduiden om te bestellen. "FOX RACING SHOX DUST WIPER KIT 32 MM/34 MM/36 MM/40 MM" Zelfs als ik het stuk terug bestel en een mail mee stuur dat het artikel maat 32 moet zijn krijg je geeneens een mail terug. Het is spijtig maar de service is niet dat meer wat het ooit was,spijtig...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bikester.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1189)
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Mooie prijzen. Zeker als er promotie is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
snelle bezorging en makkelijk monteren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Vlotte bediening en nakomen levertijd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Snelle service en correcte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
vlot besteld en afgeleverd.perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Groot aanbod. Correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
ruime keuze, snelle afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Alles naar wens. Vlot geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
 
Snelle levering, top producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Levering op tijd en verzorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
snelle en correcte afhandeing
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
vlotte service en verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Vlot, correct. Topwebwinkel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle service, mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
 
van Luc A.
Vlotte en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Ruime keuze, snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Alles ok en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
 
van Jef S.
alles is perfect verlopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Alles was prima in orde
Beoordeling melden