drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.946 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.051 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
DrankDozijn bezorgt zijn pakketten via PostNL en al ruim 6 maanden is de service van PostNL in mijn regio flink verslechterd (afleveren op een verkeerd adres, geen handtekening voor ontvangst, pakketten in de regen laten liggen, de bezorger doet zijn ronde niet en retourneert naar het depot,...) Dit wordt bevestigd door alle inwoners en handelaars in de omgeving en PostNL doet niets om het probleem op te lossen. Als DrankDozijn geen bezorgalternatief biedt, zal ik deze moeten laten staan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verpakken en verzenden kan efficiënter en beter

Nadeel is dat alle flessen gewoon door elkaar verzonden worden in verschillende dozen en daar bovenop komt de bestelling ook nog geleverd in verschillende dagen. Dit kan zeker anders en beter.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De betaling, met verschillende kaarten, werd telkens geannuleerd. Pas bij toevallig herproberen na enkele dagen, lukte dit .
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De laatste tijd niet aan huis geleverd, wijl wij thuis waren, maar steeds naar depot van Post NL.
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakketje werd direct naar een afhaal punt gebracht de bezorger is nooit bij mij thuis geweest.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling onvolledig
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed, tot de keuze voor Post NL. Levert niet op alle adressen in Belgie. Liegt over het niet thuis zijn. Levert op een voor hun gewenst moment op een of ander aflever punt. Zeg gewoon eerlijk dat iets daar geleverd gaat worden ipv irritante updates met zigenaamde leverings tijden aan het aangegeven adres. Super irritant.
Beoordeling melden
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking is maar redelijk, Moeilijk open te krijgen De doos van de fles was licht gekreukt Van boven. Geen noppenfolie erin,als bescherming,drankgigant doet dit wel. Nog geen voorval gehad daar. Staken zelf 1 fles,in een doos van 6. Met noppenfolie. Werk aan de winkel bij drankdozijn,,!!
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde iets voor een huisgenoot en ik kon een boodschap meegeven. Keurig ingetikt en toen bleken mijn flessen opeens op weg naar mijn zoon in België ( aan wie ik eerder dit jaar iets had laten bezorgen.) Ik weet niet wat er gebeurd is, maar de app doet dus soms iets raars.
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles is goed zeker qua levering soms wel jammer dat er op de website staat volgende dag geleverd als je besteld voor 21u maar dat het dan toch 2 dagen erachter is en betalen met bankcontact ging ook niet
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik dacht dat Drankdozijn goedkoop was, maar later bleek dat de whisky in vrijwel elke supermarkt en winkel in België goedkoper is. En hier heb ik dan nog geen geschenkverpakking.
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

avis général

rapidité de transaction et de livraison prix généralement compétitifs, à quelques exceptions près... manque de souplesse du SAV
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Flessen toch in een verpakking (doos)…

Flessen toch in een verpakking (doos) leveren zoals beschreven!
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
te grote verpakkingen. voor het overige prima.
Beoordeling melden
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden