drankdozijn.beReviews

: 7.244Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor drankdozijn.be

1.565 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.244 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 apr. 2022
Ik heb deze keer de bestelling aan een PostNL-ophaalpunt laten versturen. Pakje werd reeds 15.4. verzonden en sindsdien wachtte ik op het 'seintje' dat PostNL in zijn track&trace belooft zodra het pakje daar aangeleverd is. Mooi NIET dus :-( het pakje was sinds 10dagen 'op weg naar de afhaalpunt' Vandaag 25.4. dus voor de zekerheid toch eens naar de ophaalpunt gebeld en bleek dat het pakje daar al stond stof te verzamelen. Beste DrankDozijn, jullie zijn een grote klant van PostNL - misschien kunnen jullie eens een serieus gesprek met hen voeren mvg Ralf
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 feb. 2022
Een feestje zonder drank zou het geweest zijn indien het van Drankdozijn afhangt. Om zeker te zijn dat de levering op tijd zou gebeuren maak ik mijn onlinebestellingen week op voorhand. Doch werd de bestelling t.w.v. 150 euro 3 dagen te laat geleverd. Hopelijk niet weer een goedkoop Corona smoesje want de coronamaatregelen zijn zo goed als volledig afgeschaft. Uiteindelijk werd het een dubbele kost want de bestelde drank moest ik noodgedwongen alsnog gaan kopen in een andere winkel. Het mag gezegd worden dat de bestelling goed en stevig verpakt was, hoewel de verpakking toch wel iets discreter zou mogen. Mijn buren hoeven niet te zien wat ik bestel, en bij wie ik het bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(17)
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Verwarrend vermits het mailverkeer zichzelf tegensprak. Ik ontving een mail omstreeks 23u 's avonds met de melding dat er 's anderendaags niet zou geleverd worden terwijl Post NL wel leverde op het voorziene tijdstip. Bizar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
prijzen en keuze ok, te hoog bedrag om de verzend kosten uit te sparen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022 
van JOS S.
Verpakkingsdoos van chateau de breuille was bovenaan helemaal ingedrukt en beschadigd. De aankoop was eigenlijk bedoeld om als relatiegeschenk te geven, maar in deze beschadigde toestand kan dat niet. Jammer
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Geen factuur verkrijgbaar voor zakelijke klanten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Had een bestelling geplaatst in de eerste week van september en had vermeld dat het maar op dinsdag 13 september mocht geleverd worden maar niets gezien die dag😞. Het is de volgende dag gekomen juist als mijn man home office deed en dit was een verrassing voor hem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Ik was vergeten dat de Belgische aczijnzen er ook hun del moeten hebben, maar toch nog een beetje goedkoper dan bij Delhaize
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022 
Geschenkverpakking ????????????????????????????????
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2022
Alles correct en goed ingepakt geleverd. Niet geleverd op de gevraagde dag (27/12) maar wel op kerstdag. Geen idee hoe dit geregeld wordt met de bezorger, maar die afspraken moeten misschien wel beter kunnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2022
Mij laatste levering heeft post nl het pack in den hall afgezet zonder te bellen en hier wonen 50 koppels en gelukkig dat ik drie huur later op mijn gsm gezien hebt dat het geleverd was
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Packaging With foam is not my favourite Be more ecological with packaging please
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2021
Zeker niet de goedkoopste!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Geschenk te laat geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Kurksmaak in 1 fles
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2022
Beoordeling melden