drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.836 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.268 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket was terug gestuur was kapot ...post NL zijn nu ook niet de voorzichtigste...maar kom ik mocht kiezen geld terug of nieuw pakket..ik koos voor het 2e had gevaagd het goed in te pakken! Waren allemaal flessen! Nu waren ze ook weer los !in een te grote doos! Dat kan niet!! Het is ok aangekomen maqr de flessen rammelde in de doos!!! Ik henb dat laten weten dqt de verpakking op niets trok...ze gingen het in magazijn zeggen...tja..

de meest kritische beoordeling

4 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

avis général

rapidité de transaction et de livraison prix généralement compétitifs, à quelques exceptions près... manque de souplesse du SAV
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde iets voor een huisgenoot en ik kon een boodschap meegeven. Keurig ingetikt en toen bleken mijn flessen opeens op weg naar mijn zoon in België ( aan wie ik eerder dit jaar iets had laten bezorgen.) Ik weet niet wat er gebeurd is, maar de app doet dus soms iets raars.
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles is goed zeker qua levering soms wel jammer dat er op de website staat volgende dag geleverd als je besteld voor 21u maar dat het dan toch 2 dagen erachter is en betalen met bankcontact ging ook niet
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed, tot de keuze voor Post NL. Levert niet op alle adressen in Belgie. Liegt over het niet thuis zijn. Levert op een voor hun gewenst moment op een of ander aflever punt. Zeg gewoon eerlijk dat iets daar geleverd gaat worden ipv irritante updates met zigenaamde leverings tijden aan het aangegeven adres. Super irritant.
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik dacht dat Drankdozijn goedkoop was, maar later bleek dat de whisky in vrijwel elke supermarkt en winkel in België goedkoper is. En hier heb ik dan nog geen geschenkverpakking.
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
te grote verpakkingen. voor het overige prima.
Beoordeling melden
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Flessen toch in een verpakking (doos)…

Flessen toch in een verpakking (doos) leveren zoals beschreven!
Beoordeling melden
24 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs
Beoordeling melden
19 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking is maar redelijk, Moeilijk open te krijgen De doos van de fles was licht gekreukt Van boven. Geen noppenfolie erin,als bescherming,drankgigant doet dit wel. Nog geen voorval gehad daar. Staken zelf 1 fles,in een doos van 6. Met noppenfolie. Werk aan de winkel bij drankdozijn,,!!
Beoordeling melden
8 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leveringen door postnl

Stap aub over naar een degelijke pakketjes bezorger. Postnl is tesamen met dpd de slechste pakket bezorger die je kan hebben in Belgie. Waar DHL en ups twee dagen over doen, doet postnl er vijf dagen over. Ik heb jullie website een eerste keer uitgeprobeerd maar zolang postnl blijft leveren bestel ik niks meer, de dranken die jullie aanbieden kan ik ook elders kopen.
Beoordeling melden
22 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ergens werd een fout gemaakt in mijn adres, waardoor ik tevergeefs zat te wachten. Ik woon nl. op nr 75/2 en u zocht mij tevergeefs op nr 752.
Beoordeling melden
7 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden