drankdozijn.beReviews

: 7.244Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor drankdozijn.be

1.565 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.244 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 apr. 2022
Ik heb deze keer de bestelling aan een PostNL-ophaalpunt laten versturen. Pakje werd reeds 15.4. verzonden en sindsdien wachtte ik op het 'seintje' dat PostNL in zijn track&trace belooft zodra het pakje daar aangeleverd is. Mooi NIET dus :-( het pakje was sinds 10dagen 'op weg naar de afhaalpunt' Vandaag 25.4. dus voor de zekerheid toch eens naar de ophaalpunt gebeld en bleek dat het pakje daar al stond stof te verzamelen. Beste DrankDozijn, jullie zijn een grote klant van PostNL - misschien kunnen jullie eens een serieus gesprek met hen voeren mvg Ralf
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 feb. 2022
Een feestje zonder drank zou het geweest zijn indien het van Drankdozijn afhangt. Om zeker te zijn dat de levering op tijd zou gebeuren maak ik mijn onlinebestellingen week op voorhand. Doch werd de bestelling t.w.v. 150 euro 3 dagen te laat geleverd. Hopelijk niet weer een goedkoop Corona smoesje want de coronamaatregelen zijn zo goed als volledig afgeschaft. Uiteindelijk werd het een dubbele kost want de bestelde drank moest ik noodgedwongen alsnog gaan kopen in een andere winkel. Het mag gezegd worden dat de bestelling goed en stevig verpakt was, hoewel de verpakking toch wel iets discreter zou mogen. Mijn buren hoeven niet te zien wat ik bestel, en bij wie ik het bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(183)
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
snelle levering , jammer dat 7 flessen werden geleverd in een enorme doos voor 12 stuks ,was bestemd als kerstcadeau .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Eigenlijk geef ik Drankdozijn alle sterren, enkel de verzending via PostNl laat veel te wensen over.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
stipte levering en alle gevraagde producten werden geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Groot aanbod, makkelijke website en snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
van G S.
Perfecte levering, volgens de gemaakte afspraken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
gewoon goed, doet waarvoor het dient
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Snel vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Gewoon goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Prima service van en snelle levering .Heel soms leveren ze op 20A ipv 20B .Post NL zou daar aandacht moeten voor hebben .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Inhoud van de zending komt steeds 100% overeen met het order. Levering gebeurt zoals medegedeeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022 
Snelle levering, mooie prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Altijd tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Stipt en snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden