drankdozijn.beReviews

: 6.996Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor drankdozijn.be

1.649 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.996 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 nov. 2021
Over de geleverde producten ben ik heel tevreden, maar over de levering door post NL helemaal niet. zaterdag 13/11 kreeg ik mail van post NL, dat ze die dag zouden leveren, gans de dag thuis gebleven, geen pakje gezien ook niet bij de buren en geen briefje in de bus. s'avonds een mail dat ze niet konden leveren omdat er niemand thuis was, en dat ik mijn pakje zou moeten afhalen in een afhaalpunt in de buurt. Maandag terug mail dat pakje om 11.41 afgegeven was in afhaalpunt. Ik dinsdag morgen naar daar, maar geen pakje, dinsdagnamiddag terug een mail, dat het nu wel zou geleverd zijn, terug naar daar en jawel, eindelijk ok. de uitbater wist me te vertellen dat er al meerdere problemen waren met die chauffeur en dat ze tevreden zullen zijn, dat ze er in december vanaf zullen zijn.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 feb. 2022
Een feestje zonder drank zou het geweest zijn indien het van Drankdozijn afhangt. Om zeker te zijn dat de levering op tijd zou gebeuren maak ik mijn onlinebestellingen week op voorhand. Doch werd de bestelling t.w.v. 150 euro 3 dagen te laat geleverd. Hopelijk niet weer een goedkoop Corona smoesje want de coronamaatregelen zijn zo goed als volledig afgeschaft. Uiteindelijk werd het een dubbele kost want de bestelde drank moest ik noodgedwongen alsnog gaan kopen in een andere winkel. Het mag gezegd worden dat de bestelling goed en stevig verpakt was, hoewel de verpakking toch wel iets discreter zou mogen. Mijn buren hoeven niet te zien wat ik bestel, en bij wie ik het bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(193)
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden 
Snelle levering, mooie prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
goed aanbod. helder te zoeken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Vlotte levering, telkens goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Heel degelijke verpakking; wel niet geleverd op datum volgens planning
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Het bevalt me dat de leveraciers correct bij mij aanbellen en niet bij mijn buren en dat ze ook altijd zo vriendelijk en behulpzaam zijn. Wat me verschrikkelijk tegen valt is dat er ELKE KEER in de leverings en ontvangst doos van dat VRESELIJK SCHUIMPAK IN ZIT!!! Gelieve bij de toekomstige leveringen de flessen veilig te houden door er van dat dik papier (opgefrommeld of niet )erbij in te steken en NIET MEER DAT SCHUIMPAK!!!??? Alvast bedankt voor jullie begrip. Gysemans Carla
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
perfect voor dranken, te weinig wijnkeuze.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Èén doos voor 12 flessen is te groot om te dragen. Zeer snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
dat het altijd goed is
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Niets op aan te merken. Bestelling gedaan en de dag nadien bestelling ontvangen 😁
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden