drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.836 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.268 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket was terug gestuur was kapot ...post NL zijn nu ook niet de voorzichtigste...maar kom ik mocht kiezen geld terug of nieuw pakket..ik koos voor het 2e had gevaagd het goed in te pakken! Waren allemaal flessen! Nu waren ze ook weer los !in een te grote doos! Dat kan niet!! Het is ok aangekomen maqr de flessen rammelde in de doos!!! Ik henb dat laten weten dqt de verpakking op niets trok...ze gingen het in magazijn zeggen...tja..

de meest kritische beoordeling

4 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde 👍
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AS
André S.
Tessenderlo
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wel steeds snelle levering. Alleen de laatste keer liep het mis, levering was door BPost geleverd door een postbode met die fiets. Alhoewel er in koeienletters over het hele pakket breekbaar opstond werd het kartonnen pakket doornat geleverd. Resultaat, een gebroken fles.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte en korrekte afhandeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service top! Prijzen iets te duur tov andere. Verzendkosten zouden moeten inbegrepen zijn .
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

tot voor kort beviel me alles ,maar ...

tot voor kort beviel me alles , maar de laatste 3 keer dat ik kocht bij drankendozijn was er GEEN factuur of een A4 formaat blad bij waar je kon op zien WAT je kocht ! En dat vind ik spijtig dat dit er niet er bij is ... zijn jullie aan het besparen op papier dan ? Dat zou mogen terug keren ! Mvg Frank
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij de derde verzending van het pakje heeft PostNL ons nieuwe adres gevonden, maar wij hebben het dus wel gekregen. Dank.
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PV
Peter V.
Kapellen
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Professionalisme dans l'écoute et les réponses apportées suite aux défaillances du transporteur.
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
levring ok kwaliteit , moet nog geproefd worden.
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden