drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.836 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.268 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket was terug gestuur was kapot ...post NL zijn nu ook niet de voorzichtigste...maar kom ik mocht kiezen geld terug of nieuw pakket..ik koos voor het 2e had gevaagd het goed in te pakken! Waren allemaal flessen! Nu waren ze ook weer los !in een te grote doos! Dat kan niet!! Het is ok aangekomen maqr de flessen rammelde in de doos!!! Ik henb dat laten weten dqt de verpakking op niets trok...ze gingen het in magazijn zeggen...tja..

de meest kritische beoordeling

4 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1650)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en doet het mogelijke om de laagste prijs te bieden. Wat kan beter: Acties gerichter sturen. Er is een lijst van reeds bestelde artikelen van klanten en men zou aan de hand daarvan de klant kunnen informeren of een reeds besteld artikel in afslag staat
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uiterst snelle levering; zeer ruime keuze van dranken. Wat mogelijk efficiënter kan is dat er voor de bestelde drie flessen sterke drank kleinere dozen beschikbaar komen i.p.v. de doos met twaalf vakken erin.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze vroegen wanneer het geleverd moest worden en het was er ook effectief op die dag ondanks de protesten met alle tractors waar we de melding kregen dat het pakje later ging zijn
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topwinkel

Ik heb er reeds meermaals besteld. Prijzen zijn over het algemeen correct. Levering gebeurd zeer snel en hun communicatie en service zijn ver bovengemmideld.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super handelaars

Ze leveren zeer snel en zijn goedkoper dan andere groothandels. Ooit hebben ze ook eens iets fout opgestuurd maar dit was op 2 dagen geregeld.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

TOP

Super snelle en correcte levering. Uitstekende prijzen, nog nergens betere prijzen gezien. Zeer uitgebreide keuze. Dus gewoon TOP!!!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Door het ruime aanbod ga ik hier nog veel langsgaan.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tijdens transport waren 3 flessen Bols gebroken. Drankdozijn heeft die zonder discussie vervangen.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle levering en opvolging vanaf plaatsing van bestelling tot en met de levering
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

degelijkheid

De uitstekende, degelijke verpakking. De wijze waarop de bestelling afgehandeld werd was top.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk bestellen, stevig verpakt en héél snelle levering. Geen tijd om dorst te krijgen.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
de levering was binnen de gestelde termijn en de kwaliteit van het product is uitstekend
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onze eerste aankoop en we zijn super tevreden met de producten en levering/transport !!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De fles was heel goed beschermd. Hij zat vast in de doos en het was een stevige doos.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Actie op dranken Korting op sterke dranken Correcte en snelle verzending naar België
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Brede drankenkeuze en stipte snelle levering in stevige verpakking. Prima !
Beoordeling melden
CS
C. S.
Waregem
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes, correct en vlug volgens de afspraken geleverd, dankjulliewel!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Good prices, well stocked, fast and secure delivery. What else?
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede product beschrijving, scherpe prijzen en goede bezorging.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bij het bestellen van flessen altijd snel en correct geweest.
Beoordeling melden