drankdozijn.beReviews

: 7.244Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
drankdozijn.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij drankdozijn.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor drankdozijn.be

1.565 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.244 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 apr. 2022
Ik heb deze keer de bestelling aan een PostNL-ophaalpunt laten versturen. Pakje werd reeds 15.4. verzonden en sindsdien wachtte ik op het 'seintje' dat PostNL in zijn track&trace belooft zodra het pakje daar aangeleverd is. Mooi NIET dus :-( het pakje was sinds 10dagen 'op weg naar de afhaalpunt' Vandaag 25.4. dus voor de zekerheid toch eens naar de ophaalpunt gebeld en bleek dat het pakje daar al stond stof te verzamelen. Beste DrankDozijn, jullie zijn een grote klant van PostNL - misschien kunnen jullie eens een serieus gesprek met hen voeren mvg Ralf
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 feb. 2022
Een feestje zonder drank zou het geweest zijn indien het van Drankdozijn afhangt. Om zeker te zijn dat de levering op tijd zou gebeuren maak ik mijn onlinebestellingen week op voorhand. Doch werd de bestelling t.w.v. 150 euro 3 dagen te laat geleverd. Hopelijk niet weer een goedkoop Corona smoesje want de coronamaatregelen zijn zo goed als volledig afgeschaft. Uiteindelijk werd het een dubbele kost want de bestelde drank moest ik noodgedwongen alsnog gaan kopen in een andere winkel. Het mag gezegd worden dat de bestelling goed en stevig verpakt was, hoewel de verpakking toch wel iets discreter zou mogen. Mijn buren hoeven niet te zien wat ik bestel, en bij wie ik het bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1347)
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Bestellingen bij Drankdozijn worden steeds enorm snel geleverd en zijn altijd stevig en veilig verpakt . Bovendien is de website zeer gebruiksvriendelijk en krijg je bij elke drank een beknopte maar zeer duidelijke uitleg over het product op zich.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
snelle levering, goede wijnen voor goede prijs verpakking is zeer stevig en goed, maar vraag me af of er niet ook per doos besteld kan worden en dan ook per doosje geleverd (dus niet de zeer stevige en ruime verpakking)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Bestellen en op het afgesproken moment geleverd TOP !!!! 1 min punt als wordt doorgeven voor het pakket in de box te plaatsen voor de pakjes die voorzien nee ze zetten het in de regen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Grote keuze met fantastische prijzen. Snelle levering in een degelijke verpakking! Kortom een website/verkoper om te onthouden!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Alles was perfect zoals ik het had besteld. Heel goed en beschermd verpakt. Levering in afhaalpunt was precies zoals voorgesteld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Snelle service, en de flessen zijn altijd heel goed ingepakt in een deftige kartonnen doos. Ik ben een tevreden klant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
Je n’ai que rarememnt une livraison aussi rapide et un colis aussi bien emballé; Merci beaucoup et au revoir
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Makkellijk te bestellen, levertermijn super goed. De opvolging is ook super goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
van Guy L.
Steeds een correcte en snelle levering, eveneens een heel mooi gamma producten .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Besteld en de volgende dag al in België geleverd In een zeer solide verpakking!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Snelle en veilige levering van de producten (goede vakjes voor de flessen)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Alles perfect in orde en op tijd geleverd zoals na update vermeld! Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Vriendelijke en vlotte afhandeling van een leveringsprobleem bij postnl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
altijd zeer snelle verzending. Degelijk verpakt en stipte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Ruime keuze - Snelle en verzorgde levering - Competitieve prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Super snelle en verzorgde Levering en geweldige klantendienst
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Super deal , verzending perfect in degelijke verpakking TOP
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
al talloze keren besteld en altijd stipt en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Snelle en correcte behandeling van mijn bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Zeer snelle levering, steeds heel goed verpakt. Top
Beoordeling melden