drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.878 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.716 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

de meest kritische beoordeling

4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(1677)
Resetten
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
Jean V.
Dilsen-Stokkem
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct en snel geleverd ;)
Beoordeling melden
CV
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niks beter, alles ok, hopelijk terug beluga verkrijgbaar maar daar kunne jullie niks aan doen
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verloopt correct volgens afspraak
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles in voorraad en daags nadien geleverd. Top!
Beoordeling melden
LL
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed ingepakt en goede prijzen
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PS
PASCAL S.
HALTINNE
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
premier achat sur ce site et tres agreablement surpris de la vitesse de livraison
Beoordeling melden
SV
Stef V.
Wetteren
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service
Beoordeling melden
MM
Michel M.
Koksijde
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GV
G V.
Tienen
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden