drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.873 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.708 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

de meest kritische beoordeling

4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(1673)
Resetten
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
👍
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top !

Ruime keuze, scherpe prijzen, snelle verzending
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd een correcte levering
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
İk raad het aan iedereen, kwaliteit 👌🏻, en qua levering Van bestelling echt goed verpakt.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede duidelijke website ,goede service
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, netjes en veilig verpakt
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending altijd tip top in orde 👍👌
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
was inorde
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tout était parfait
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie betekent betere kennis.
Beoordeling melden
CV
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste producten voor een correcte prijs. Dienst na verkoop ok. Ik raad de leverancier aan.
Beoordeling melden