drankdozijn.be
Beoordelingen:

1.873 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.708 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
drankdozijn.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Ik zou wel eens nakijken wat er gebeurt met POSTNL, want die hebben niet eens aangebeld en meteen het pakket geleverd in een nachtwinkel dichtbij, terwijl wij liever het pakket thuis hadden ontvangen. En die nachtwinkel had eerst het pakket nog niet ontvangen en was bovendien niet vaak open. We zijn 3x moeten langsgaan voor ze open waren. Het gebeurt wel vaker met POSTNL dat ze niet eens aanbellen.

de meest kritische beoordeling

4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste 3 à 5 bestellingen werden nimmer op de afgesproken data geleverd. Tot voordien was DD top maar sindsdien communiceert en levert PostNL er op los zonder weerga. Ik kan natuurlijk ook een andere koerierdienst kiezen wat ik tot nog toe niet heb gedaan. Voorts zijn er af en toe ook bokkesprongen in de prijszetting die de wenkbrauwen doen fronsen. Ik ben wellicht zeer streng voor externe factoren maar het zij zo; evenwel koop ik graag bij DD.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor drankdozijn.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(1673)
Resetten
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Faire prijs. Tijdige levering. Degelijke verpakking. Alleen spijtig dat je van 'drankdozijn.nl' automatisch doorverwezen wordt naar 'drankdozijn.be'. Waarom zijn de prijzen in België hoger dan in Ndderland?
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijzen
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles tiptop in orde
Beoordeling melden
PM
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles op voorraad, op tijd geleverd ... maar wel een ongelooflijke grote doos waar de flessen geleverd werden.
Beoordeling melden
JH
Jules H.
GINGELOM
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden met eerste bestelling

Correcte levering : goed verpakt, de wijn is zoals werd beschreven in de webshop
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten voor een prima prijs. Snelle levering en goed verpakt.
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HV
Hugo V.
Sint-Truiden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd op de gevraagde dag. Misschien de grootte van de dozen aanpassen naargelang de bestelling.
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en goede levering
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MD
Mimi D.
De Haan (West-Vlaanderen)
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zoals steeds, snel geleverd, goed verpakt tegen een mooie prijs
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect Service!

Dag, Ze hadden een bestelling verkeerd doorgestuurd. Dit was een bestelling met redelijk aantal flessen. Nadat ik deze opende een foto van de verkeerde fles en de factuur doorstuurde. kreeg ik al binnen het uur een antwoord. Dit werd dezelfde dag al opgelost. De bestellingen ervoor liepen ook altijd vlot zonder enige fout.
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
DM
Danny M.
Evergem
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nooit een probleem had. Altijd correct. Snel levering,en excellent service
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, stevig ingepakt.
Beoordeling melden
CC
Chris C.
Antwerpen
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en conforme levering
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd een vlotte en correcte levering. Mooi en stevig ingepakt. Zeer tevreden van
Beoordeling melden