PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.428 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.914 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

de meest kritische beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij een vorige bestelling kreeg ik een KRAS & WIN, de code waarbij ik een gratis pak papier zou ontvangen.Bij mijn laatste bestelling werd die code niet gevalideerd.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 mrt 2024
Beste Luk, bedankt voor je beoordeling! We zien dat je al 10% korting hebt ontvangen op je bestelling. Je kunt maar één kortingscode per bestelling gebruiken. Goed nieuws! Je kunt de kortingscode uiteraard gebruiken voor een volgende bestelling. Wellicht is het wel handig om je foto bij deze review te verwijderen, want anders kan iemand jouw kortingscode gebruiken. Een fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en leuk te horen dat ik er bij mijn volgende bestelling een pak papier gratis bovenop krijg
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 mrt 2024
Dat is geweldig om te horen Jeannine! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je enthousiast bent over de actie met het gratis pak papier bij je volgende bestelling. Geniet van je aankoop en we kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen bij je volgende bestelling! Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, we staan altijd voor je klaar. Kaylee Team Webcare | PrintAbout
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte verzending, prijs is goed, maar steeds problemen met eigen merk inktcartridge met Canon printer.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
16 uur geleden
Beste Alain, Wat leuk dat je tevreden bent over je gedane aankoop! Al is het natuurlijk niet de bedoeling dat je printer tegenstribbelt wanneer je ons huismerk plaatst. Neem gerust contact op met onze klantenservice afdeling voor tips! We helpen je graag :-) Elma, Team Webcare | PrintAbout
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat transportkosten enkel wegvallen bij bestellen van huismerken.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
8 apr 2024
Beste Peter, Tof dat je jouw ervaring deelt! Goed nieuws, kort geleden hebben wij nog een actie gehad waarbij de verzendkosten kwamen te vervallen bij aankoop van originele supplies. Wellicht ben je deze net misgelopen. Houdt vooral onze acties in de gaten om niks te missen. Elma, Team Webcare | PrintAbout
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De envelop om de lege inktcartridge terug te sturen ontbrak weer.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Inktpatronen deskjet printer

Afspraken rond bestelling en levering werden correct uitgevoerd.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 dagen geleden
Goedemiddag Pascal, Dankjewel voor jouw beoordeling! Goed om te zien dat je tevreden bent over de levering van het pakket en onze service! Wij wensen je alvast veel print-plezier toe! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
AL
Alain L.
ALSEMBERG
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Service ok

Eerste cartridge werkte niet goed. Snel vervangen en nu ok!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 apr 2024
Beste Alain, Allereerst willen we je bedanken voor je bestelling bij PrintAbout! Uiteraard is het niet de bedoeling dat een cartridge defect geleverd wordt. Gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen en kun je weer gerust verder printen. We vinden het dan ook fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Gezellige dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

goede levering

zoals beloofd, de dag nadien reeds ontvangen !
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
15 uur geleden
Wat zijn wij blij met jouw geplaatste beoordeling Chris! Leuk dat je dit met ons wilt delen. Mooie dag gewenst! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle dienst! De prijs vind ik wat te duur
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 dagen geleden
Beste Sohrab, Bedankt voor je beoordeling! Mocht je in de toekomst overwegen om kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit, dan raden we je aan om ook eens naar onze PrintAbout huismerk cartridges te kijken. Deze bieden dezelfde kwaliteit als de originele merken en gaan vaak langer mee. Maar natuurlijk is de keuze geheel aan jou. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, staan we altijd voor je klaar! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles picobello behalve de prijzen.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
26 mrt 2024
Hi Paul, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om jouw ervaring met ons te delen. We zien je de volgende keer graag weer terug bij PrintAbout! Fijne dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
29 mrt 2024
Beste Joan, Wat leuk dat je ons met maar liefst 4 sterren hebt gegeven. Onwijs bedankt! Elma, Team Webcare | PrintAbout
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 mrt 2024
Beste Milo, fijn om te lezen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor het waarderen van onze inzet en je geplaatste beoordeling. Wendy, Team Webcare l PrintAbout
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dagen geleden
Blij te lezen dat je pakket vliegensvlug is aangekomen! Bedankt voor jouw beoordeling Jonny! Fijne dag! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
niks top levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
16 uur geleden
Fijn om te horen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor het waarderen van onze inzet en je geplaatste beoordeling. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
4 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 dagen geleden
Bedankt voor jouw review, Kris! Fijn dat je tevreden bent! Wij wensen je een fijne dag toe! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 dagen geleden
Hi Patrick, Dankjewel voor jouw geplaatste beoordeling! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Wendy, Team Webcare | PrintAbout
SH
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 dagen geleden
Beste Suzy, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze huismerkproducten. We kijken uit naar je volgende bezoek aan PrintAbout! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 dagen geleden
Leuk dat je ons hebt beoordeeld Jules! Fijn dat je tevreden bent. Als je nog punten voor verbetering hebt, wil je dit dan doorgeven aan onze klantenservice afdeling? We zijn heel benieuwd! Wendy, Team Webcare l PrintAbout
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
11 dagen geleden
Hi Mario, Dankjewel voor het plaatsen van deze beoordeling! Wij wensen je alvast een heel fijn weekend toe! Wendy, Team Webcare | PrintAbout