sm-speeltjes.com
Beoordelingen:

9 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 nov 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sm-speeltjes.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super leverancier We zijn heel tevreden met onze aankopen. Alles lag klaar toe we aankwamen op de goederen op te halen We kregen ook een hele goeie uitleg en een uitnodiging op de Try & Buy dagen langs te komen om andere dingen te testen alvorens aan te kopen.

de meest kritische beoordeling

5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte folie up op de bestelling helaas naar het factuur adres verzonden in plaats van naar het verzend adres
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sm-speeltjes.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn materiaal
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte followup op de bestelling helaas…

Vlotte folie up op de bestelling helaas naar het factuur adres verzonden in plaats van naar het verzend adres
Beoordeling melden
Antwoord van sm-speeltjes.com
5 mrt 2024
Beste, allereerst hartelijk dank voor je feedback. Ik vindt het echter spijtig dat we maar 3 sterren krijgen. Vooral gezien het feit dat we zeer snel gereageerd hebben en we uiteindelijk ook maar mensen zijn en dus ook wel eens een foutje maken.
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service en snel afgehandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van sm-speeltjes.com
31 jan 2024
Dank je wel voor deze fijne beoordeling. Mvg Ron en Natje
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending Kwaliteit producten
Beoordeling melden
Antwoord van sm-speeltjes.com
31 dec 2023
Dank je wel voor je fijne beoordeling Mvg Ron en Natje
27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super leverancier We zijn heel tevreden met onze aankopen. Alles lag klaar toe we aankwamen op de goederen op te halen We kregen ook een hele goeie uitleg en een uitnodiging op de Try & Buy dagen langs te komen om andere dingen te testen alvorens aan te kopen.
Beoordeling melden
Antwoord van sm-speeltjes.com
16 mei 2023
Dank je wel voor deze leuke beoordeling
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed produkt. Zoals beschreven. -
Beoordeling melden
Antwoord van sm-speeltjes.com
25 okt 2023
Dank je wel voor je fijne beoordeling
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende producten en goede informatie over de bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van sm-speeltjes.com
25 okt 2023
Dank je wel voor je beoordeling
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sm-speeltjes.com
31 dec 2023
Dank je wel voor je beoordeling Mvg Ron en Natje