baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 131Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

128 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

131 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jan. 2022
Wij wachten nog altijd op een deel van een bestelling dd. 05/11/21. Alsook op de factuur van het product dat reeds is afgehaald in de winkel. Hiervoor is al gebeld naar de winkel, maar er is tot op heden geen opvolging.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(35)
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snelle levering. Soms is het echter een beetje zoeken hoe en wat om een bestelling te plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
24 okt. 2022
Bedankt voor jouw feedback! We werken elke dag verder aan onze website om deze te blijven optimaliseren. Wist je trouwens dat onze videotutorials je goed op weg helpen om je weg te vinden op onze website? :)
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
We begrijpen dat het ook bij jullie erg druk is maar betreuren een beetje dat we nu lang op de leveringen moeten wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
snelle en correcte levering. Op de site is niets meer te vinden over de naleveringen, nochtans hebben we die wel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Materiaal beter verpakken, om beschadigingen te voorkomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
Een gebruiksvriendelijke site en aangenaam om mee te werken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Snelle service en uitstekende kwaliteit van het materiaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Goede prijs / kwaliteit. Vlotte levering en ruime keuze.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Mooi en kwalitatief aanbod met schappelijke prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Snelle reactie van de klantendienst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Ik plaatste een bestelling voor Sinterklaas. Op mijn leverbon stond 1 artikel 'nog te leveren'. Na 3 weken wachten en Sinterklaas die bijna zou komen nam ik zelf contact op met baert. Zo vernam ik dat deze levering pas in maart zou gebeuren. Het zou handig zijn als je hierover zelf ingelicht word. Voor de rest steeds zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
18 jan. 2022
Dag Elke, Bedankt voor jouw feedback. We nemen deze zeker mee naar de toekomst :) Met vriendelijke groeten, Baert - Alles voor het lerende kind
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2022
We bestellen al heel lang bij jullie. De achterstallige bestellingen duren soms heel lang of krijgen we niet en volgens jullie zouden die toch geleverd zijn. Maar nergens te bespeuren op school. Jammer want dan had ik 30 euro minder klasbudget. Nu wachten we nog altijd op een bestelling. Dat zou beter kunnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Levering na de vakantie en niet tijdens de vakantie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
site is gebruiksvriendelijk en snelle leveringen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
Spijtig van die bijna 8 euro verzendingskosten iedere keer...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
goede levering met duidelijk wat nog nageleverd moet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
aanbod is prima Leveringstijd is soms erg lang
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
alles verliep vlot
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Beoordeling melden