baert.com/nl- Logo - Beoordelingen

baert.com/nlReviews

: 121Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
baert.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij baert.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor baert.com/nl

118 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

121 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jan. 2022
Wij wachten nog altijd op een deel van een bestelling dd. 05/11/21. Alsook op de factuur van het product dat reeds is afgehaald in de winkel. Hiervoor is al gebeld naar de winkel, maar er is tot op heden geen opvolging.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor baert.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
snelle en correcte levering. Op de site is niets meer te vinden over de naleveringen, nochtans hebben we die wel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Materiaal beter verpakken, om beschadigingen te voorkomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
snelle en goede levering. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Goede wijn behoeft geen krans
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
juiste en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
samenvoegen van bestellijsten.... CHAOS en onzinnig, tijdverlies
Beoordeling melden
Antwoord van baert.com/nl
16 sep. 2022
Dag Brigitte, bedankt voor je feedback. Heb je toevallig onze tutorialvideo's al gecheckt? Voor leerkrachten: https://www.youtube.com/watch?v=iqJvIIMOdls&feature=youtu.be Voor organisaties/secretariaten: https://www.youtube.com/watch?v=8IHqjQTsODY We merken dat je nog geen logins hebt aangemaakt voor je leerkrachten. Doe je dit wel, dan win je er enorm veel tijd mee. Al je collega's kunnen dan digitaal hun bestellijsten doorsturen naar jou, zodat jij nog enkel hoeft te controleren en door te sturen indien ok. Neem je contact op met marketing@baert.com? Dan helpen we je met veel plezier verder. groeten, Het Baert team
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
We begrijpen dat het ook bij jullie erg druk is maar betreuren een beetje dat we nu lang op de leveringen moeten wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Snelle levering - perfecte service - vriendelijke en behulpzame medewerkers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Als wij Baert bellen worden we altijd super goed geholpen en het personeel bij Baert is heel vriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
zeer tevreden van jullie diensten. graag een factuurtje per leerkracht gezien er ook een bestelbon per leerkracht/bestelling wordt aangemaakt. dit zou zeer fijn zijn en het leven van de admin ook aangenamer maken :-) alvast hartelijk dank!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Zeer overzichtelijke webshop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Prima service en artikelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Alles duidelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
PRIMA!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022 
van C D.
We hebben altijd al goed samengewerkt met Baert gedurende de 20 jaar dat we bij hen bestellen. Als er al eens een probleem is dan wordt het steeds onmiddellijk opgelost. Wel heel regelmatig naleveringen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Steeds een zeer snelle reactie op e-mails en heel vriendelijk aan de telefoon. Een heel goede service, altijd en snelle verzending van het gevraagde materiaal. Dikke pluim voor jullie!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 apr. 2022
Bestellingen arriveren eigenlijk altijd compleet en anders wordt netjes vermeld dat er nog een nazending volgt. Leuke materialen, snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2022
Vertrouwen in de firma. Steeds correct. Goed bereikbaar zowel telefonisch als via mail. problemen worden steeds goed opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Correcte service, degelijk materiaal. Onze vaste leverancier voor schoolmateriaal. Zeer tevreden. Geen opmerkingen.
Beoordeling melden