easytoys.be
Beoordelingen:

813 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.757 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had tepelklemmen besteld samen met nog andere artikelen omdat het promoties waren. De pluim op 1 van de klemmen was afgebroken. Een mailtje gestuurd en ze hebben direct een nieuw setje opgestuurd. Dat was goede service. Had ook een flogger met handvat besteld van 39,95 euro maar na een paar slagen he’d ik het staafje nog alleen vast. Niet de beste kwaliteit. Ga het zelf wel lijmen..

Meest relevante negatieve beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eitje was toch niet zo goedkoop. Dus verwacht je dat het langer werkt dan 1 keer of een half jaar! Helaas was dit niet het geval. De trilling en grote van dit eitje was zeker in orde en heerlijke vibraties. Dus ik keek echt uit naar de 2 de x Maar wat een teleurstelling. Het werkte gewoon niet meer. Wat ik erg vond na 1 x gebruik. Volgens moj is dit Chinese brol. Ik raad daarom dit eitje niet aan maar wel eentje van een degelijk en goed merk bijvoorbeeld Lovense Lush 2 of 3 deze zijn top alsook de App is poepsimpel en veel variatie. Jammer van mijn geld.
CD
Carla D.
Bertem
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor easytoys.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct en zeer snelle levering
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct en snelle levertijd top
Beoordeling melden
RK
René K.
Kinrooi
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede en verzorgde levering!!!
Beoordeling melden
Antwoord van easytoys.be
27 mei 2024
Bedankt voor je super enthousiaste feedback! We zijn blij dat je onze levering top vindt en blijven natuurlijk ons best doen om je telkens weer blij te maken! 🎉 Heb je nog iets nodig? We staan altijd klaar voor je! Vriendelijke groet, Adriën
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
heel veel keuze en snel geleverd
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten snelle service.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en discreet top
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bezorging en afhandeling
Beoordeling melden
JL
johan l.
Hoesekt
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel levering Goede producten
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles netjes zoals verwacht
Beoordeling melden
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en discrete service
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles zo als verwacht
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Discrete levering.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service..
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
6 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden