Pazzox.be- Logo - Beoordelingen

Pazzox.be
Beoordelingen:

1.245 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.579 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 sep 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Pazzox.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede, correcte levering. Deze keer wel 4 tal dagen moeten wachten op levering. Misschien drukkere periode in december? Mail ontvangen met duidelijke uitleg over correcte inname van iedere medicament. Een van de voordeligste apotheken. Al jaren klant.

de meest kritische beoordeling

23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
onze laatste bestelling bij Pazzox.be geraakte gedurende het transport door bpost beschadigd en door bpost zonder ons toedoen teruggestuurd aan Pazzox.be. Bpost bracht ons hiervan op de hoogte zonder verdere info. Dan was de zending - voor ons - een tijd spoorloos en Pazzox.be gaaf 'niet thuis' enkel niets zeggende antwoorden op onze mails. Een telefoonnummer van Pazzox.be is helaas nergens te vinden op hun website. Deze 'NONCOMMUNICATION' is zeer vervelend, contraproductief, tijdrovend en niet professioneel. 'Stilzitten en wachten tot het overgewaaid is' lijkt de standaard procedure voor dusdanige situaties bij Pazzox.be te zijn. Spijtig voor een - als alles goed gaat - prima webshop.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Pazzox.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Delivery is always quick. I get what I wanted and I'm always sure I can trust Pazzox. The only one thing what could be better, it's free samples of cosmetics. Sometimes I want to buy other stuff than usually but I do not want to spend money on something what I may be alergic to.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Gemakkelijk om te bestellen. Vlugge levering. Goede prijs. Er was een probleempje met de levering (schuld van de post), had ik gemeld aan Pazzox en er werd vlot en duidelijk op gereageerd.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De prijs van de pijnstillers alleen best raar dat je maar drie doosjes mag bestellen terwijl je wel meerdere mag bestellen als je een ander merk paracetamol bestel
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd. Jammer dat de cadeaubons die worden meegestuurd niet van toepassing zijn op de aankoop van geneesmiddelen.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als ik besteld heb, zonder problemen, wordt mijn bestelling de andere dag op ons adres zonder problemen afgeleverd.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag besteld. Morgen geleverd en steeds democratische prijzen. Zeer goede en verzorgde levering
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende website en service

Uitstekende website Uitstekende service Goede prijzen Snelle verzending Goede verpakking
Beoordeling melden
MB
Marina B.
Boutersem
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge levering . Goedkoper dan bij de apotheker in de buurt en dit ondanks portkosten
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een vlotte en correcte levering. De goederen zijn goed verpakt voor verzending.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Door het ontbreken van een product werd het super snel opgelost..waarvoor dank
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede prijzen, misschien tracking om pakket te volgen wanneer de levering is
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
It’s okey . I bought what i had to buy and the next day i got my package.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Bij geneesmiddelen gaat er altijd een adviesmail mee.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed!

Wat ik bestel wordt prompt geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service en interessante prijzen ivm gelijkaardige webshops
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze aan producten, goede prijzen en zeer goede service.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed op de hoogte gebracht over je pakket.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. De bestelling werd de volgende dag al geleverd.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De prijs is super enkel de levering was langer dan verwacht
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke webshop,goede prijzen en snelle verzending
Beoordeling melden