lobbesspeelgoed.be- Logo - Beoordelingen

lobbesspeelgoed.be
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden478 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbesspeelgoed.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fantastische ervaring. Mijn pakket was verloren gegaan, dhl had het afgeleverd bij het postpunt maar daar hadden ze niks ontvangen. Heb een email naar lobbesspeelgoed gestuurt en binnen het uur ook bericht terug ontvangen met de nodige gegevens. Mijn pakket lag dus wel bij het postpunt. Dankzij het direkte ingrijpen van lobbesspeelgoed kan ik mijn pakket gaan ophalen. Waarvoor mijn grote dankbaarheid.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ervaring van onze kinderen met Aquaplay is dat met weinig water veel plezier kan gemaakt worden, maar met dit artikel wordt er onvoorstelbaar veel water verspild met het waterrad. De foto's zijn misleidend want waar het eigenlijk schort is op de foto's onmogelijk te zien. In werkelijkheid is er helemaal geen goede overgang van het waterrad naar het hoger gelegen bassin, alles loopt en spat ernaast. Daarom sturen we het terug. Spijtig, voor toch een serieuze prijs...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbesspeelgoed.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlot en makkelijk en vetrou

Vlot en makkelijk en betrouwbaar
Beoordeling melden
27 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vriendelijkheid en de service!
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Steeds snel en correct geleverd!
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, correct product
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, goede korting
Beoordeling melden
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzorgde website en levering.
Beoordeling melden
AC
Ann C.
Zoersel Belgie
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles snel en netjes verzonden
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was goed heel tevreden
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect. Dank U.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
19 dec 2023
Bedankt voor je leuke review!
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Doos wat oud en beschadigd
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
6 dec 2023
Wat vervelend om te horen dat de doos beschadigd was, excuses hiervoor. Ik hoop dat de artikelen die je besteld hebt wel onbeschadigd zijn. Als we toch nog iets voor je kunnen doen dan kun je ons altijd mailen naar info@lobbes.nl
ML
Maurice L.
Mechelen
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle correcte levering
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle vlotte levering.
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wel niet tijdig geleverd
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was allemaal goed in orde
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles ging vlot en snel
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
24 okt 2023
Bedankt voor je leuke review!
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel tof speelgoed
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

tevreden klant

goede verpakkingen
Beoordeling melden
28 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
de snelle service
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles liep vlot!
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden