lobbesspeelgoed.be- Logo - Beoordelingen

lobbesspeelgoed.beReviews

: 289Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
lobbesspeelgoed.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbesspeelgoed.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
lobbesspeelgoed.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbesspeelgoed.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lobbesspeelgoed.be

218 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

289 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


21 jul. 2022
De reden dat ik bij Lobbes terecht gekomen ben is mijn kleine ‘Ad (3) de bouwer’ (lees sloper). Hij speelt graag met vrachtwagens, tractors, kranen, enz. Omdat hij ook graag in zijn zandbak speelt, vond ik het wel belangrijk dat hij kwalitatief speelgoed had voor in de zandbak... “zoekt achter die camionnekes met drie kleuren da kregen jullie vroeger ook ni kapot”. En daar was Lobbes met een assortiment Wader/polesie... Ik ben zowel fan van de kleinere als grotere als maxi uitvoering van de polesie voertuigen. Ik vind het enkel uit de omschrijving en afmetingen soms moeilijk uit te maken of het tot de grote of de kleine uitvoering valt. De foto’s geven dit ook niet echt prijs. Zo is er wel eens verwondering bij het openen van de bestelling en verschijnt er een mini i.p.v. een groter voertuig. Een metselmolen kon natuurlijk niet ontbreken in de zandbak van m’n bouwerke/sloperke en die van polesie (een maxi modelleke😉) is geweldig! Enkel de unboxing duurde lang... hij was namelijk nogal goed verpakt. Ik opende de Lobbes doos en daarin zat een doos die perfect in de eerste doos paste. Ik dacht nog misschien is dat voor de veiligheid i.v.m. Schade voorkomen. Ik opende de tweede doos en wilde aan de montage beginnen.... je raad het nooit... in die tweede doos, zat nog een doos (die er trouwens weer perfect in paste).... twee dingen wist ik nu zeker... in die derde doos zit zeker de molen (de tekening staat erop) en die kleine gaat niet naar de bestelling kijken maar met die drie grote dozen spelen 🤣 Ondertussen zijn de dozen gesloopt en is er al menig modder geproduceerd, vervoerd en verwerkt in de zandbak
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 dec. 2022
Heel ontevreden pakketje niet ontvangen, verschillende mails ontvangen dat het pakketje ging geleverd worden , ook mail ontvangen dat het ging geleverd worden in een afhaalpunt (wat niet de bedoeling was ) altijd was er iemand thuis , geen Post Nl gezien , graag zou ik mijn pakketje ontvangen of anders mijn geld terug storten , Beleefde Groetjes Vandewalle Marleen Pontstraat 17 9800 Deinze 0495 66 66 25
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lobbesspeelgoed.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Alles goed ontvangen!! Alleen niet content van Post NL!!! Maar daar kunnen zij niet aan doen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
23 jan. 2023
Bedankt voor je review. Vervelend dat de bezorging niet helemaal zoals afspraak verlopen is. Excuses!
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd, in een onbeschadigde doos. Chappoo @
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Speelgoed beantwoordt aan de verwachtingen. Korte levertijd. Goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
De snelle levering, toppie!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
23 jan. 2023
Jammer om te zien dat je niet tevreden bent geweest met je bestelling. Kunnen wij je misschien ergens mee helpen? Laat het ons weten via: info@lobbes.nl
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
 
De website is zeer overzichtelijk en bestellen gaat vlot. Prijs en kwaliteit zit zeker goed. Mijn bestelling was zeer snel geleverd. Goed ingepakt zodat alles veilig geleverd kon worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Snelle verzending en ik dacht dat ik nog iets was vergeten te bestellen en vroeg of ik het nog kon bestellen en dan kon verzenden..dat was geen probleem. Dus 5 sterren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Correcte prijs en levering. Wat absoluut beter kan: de verpakking was veel te groot, deze kon het vijfvoud bevatten!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
28 dec. 2022
Bedankt voor je feedback. Wij als Lobbes.nl zijn op dit moment bezig om ons verpakkingsmateriaal te optimaliseren.
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Steeds goede service en dienst! Tot nu toe nooit beschadigde voorwerpen ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Er was een fout in een pakje. En ze hebben terug 1 opgestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
9 jan. 2023
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het snel opgelost is.