businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(66)
(25)
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
pasvorm van laadmat is perfect..alleen even vermelden dat de mat wel een geur heeft terwijl op de website staat dat deze geurloos is..heel goede kwaliteit en niks verschuift in de laadruimte
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
1 jul. 2022
Goedemiddag Geert, hartelijk dank voor uw review. De mat sluit inderdaad mooi aan op de contouren. Als u nog steeds last ervaart van de geur, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf.
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Bestelling snel geleverd en product kwalitatief zoals omschreven. Ben heel tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Prima bedrijf met goede en vlotte service
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
1 jul. 2022
Goedemiddag Steve, klanten zoals u zien wij graag. Uw stoelen zijn nu goed beschermd door de SKAI-lederen hoezen en we hopen dat u hier nog lang van kunt genieten. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
heel goede service en correcte prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Zoals gewoonlijk alles tip top inre
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022 
perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 feb. 2022
De snelheid is top. De prijs is top. Ben woonachtig in België, ben naar een winkel geweest , product niet meer voorradig 2 weken wachten en prijs is niet normaal 650€ excl btw voor een gelijkwaardig product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Goede webshop, kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Communicatie kan beter! Een vraag gesteld via de website werd pas 2 weken later beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2022
Onafgezien van vertraging in covid-tijden was er een zeer goede en open communicatie. Alles perfect en vlekkeloos verlopen, een aangename ervaring !
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
17 jan. 2022
Goedemiddag Koen, ook wij ervaren inderdaad hinder hier en daar vanwege Covid. We doen ons best dit zo correct mogelijk te communiceren zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Hartelijk dank voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Foutje geslopen in mijn bestelling, werd netjes en vlot opgelost. Ook de telefoon wordt onmiddellijk beantwoord en er word gevolg aan gegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Alles top verlopen. Voor ander type bumperplaat moest ik echter bij andere leverancier kopen. Aanbod verruimen en iets goedkoper maken 🙂. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2021
De verzending liep totaal verkeerd, dit lag aan de vervoerder... Super fijn, vriendelijk en snel geholpen door de klantendienst!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Op tijd geleverd en degelijk materiaal. Doch verkeerde beugels geleverd bij de dakdragers om de Rhino tube te bevestigen.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
29 apr. 2022
Goedemorgen Pascal, we danken u voor het uitspreken van uw tevredenheid over de levering en de kwaliteit van het materiaal. De beugels die worden meegeleverd bij de opbergkoker voor montage op dakdragers zijn universeel toepasbaar. Hiervoor dient u alleen de kunststof beugels te verwijderen zodat u de metalen beugels overhoudt. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Direct gevonden wat ik zocht. Heel duidelijke we bv site. Correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Op tijd geleverd, goed ingepakt. Paste perfect met de bijgeleverde bouten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021
Goed materiaal ,eenvoudig te monteren enkel verzending mag sneller
Beoordeling melden