Inofec Kantoormeubelen- Logo - Beoordelingen

Inofec KantoormeubelenReviews

: 39Goed

4,44

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Inofec Kantoormeubelen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Inofec Kantoormeubelen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Inofec Kantoormeubelen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Inofec Kantoormeubelen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Inofec Kantoormeubelen

18 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

39 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Inofec Kantoormeubelen

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Juiste levering en montage op het afgesproken moment. Vriendelijke monteurs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Al heel vaak besteld bij Inofec. Steeds een vlotte levering en top-producten voor een goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
Het materiaal is prima. De NL vestiging werkt sneller als de BE vestiging. Onnodig lange levertijden daardoor...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2022
Zeer goede kantoormeubelen met correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Zeer snelle service, en perfect geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 feb. 2022
Top service, eerlijk en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Prima service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 apr. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Inofec Kantoormeubelen
19 apr. 2022
Hoi AFC Leuven, bedankt voor de positieve review! Mocht je nog tips hebben over hoe we de volgende keer ook die vijfde ster kunnen binnenhalen, stuur die dan gerust naar klantendienst@inofec.be . Met vriendelijke groeten, Klantendienst Inofec
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 apr. 2022
Kwalitatieve middelen leveren. Geen beschadigde middelen of producten waarbij onderdelen ontbreken. Leveren binnen redelijke termijn, dat is geen +3 maanden.
Beoordeling melden
Antwoord van Inofec Kantoormeubelen
16 mei 2022
Beste klant, Het klopt dat u op de orderbevestiging een levertermijn van 8 à 10 weken meegedeeld kreeg. Helaas moeten wij net als vele anderen vaststellen dat de levertermijnen van sommige producten de voorbije maanden de hoogte in schoten. De oorzaak hiervan is natuurlijk het gebrek aan grondstoffen en transport wegens de gekende problematiek in Oekraïne. Desalniettemin willen we ons nog steeds graag verontschuldigen voor de vertraging van uw bestelling. Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat we beschadigde producten of producten met ontbrekende onderdelen leveren. Bezorg ons gerust een foto van de beschadigingen (klantendienst@inofec.be) of laat ons even weten welke onderdelen er ontbreken, en dan zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk in orde komt! Met vriendelijke groeten, Klantendienst Inofec