colora.be/nl- Logo - Beoordelingen

colora.be/nl
Beoordelingen:

93 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.411 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.

Meest relevante negatieve beoordeling

3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik moest de winkel contacteren met de vraag waar mijn levering bleef. Ik koos bij de levering voor Bpost. Bij de bevestiging kwam de melding dat ook de winkel kon leveren maar die weten niet wat de plaats is bij afwezigheid , met Bpost geen probleem daarmee
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor colora.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MS
Marc S.
Brasschaat
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service,je wordt verwittigd indien er bij je online bestelling iets niet voorradig is en je krijgt een alternatief aangeboden met eventueel de reden waarom dat beter is
Beoordeling melden
FL
Francine L.
Vilvoorde
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd degelijke producten, stevig ingepakt en netjes bezorgd binnen de afgesproken leveringstermijn. Betrouwbare zaak !
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering snel en goed ontvangen. Het product (de verf) ken ik al door gebruik vorige jaren.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een vriendelijke en vlugge bediening.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service en zeer goed product.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede info en correcte Levering
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PV
Patrik V.
Belgien
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uistekend advies

Zeer aangename ervaring. Ik vond dat ik zeer professioneel advies heb gekregen op al mijn vragen.
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en duidelijke uitleg.
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte, professionele afhandeling van een recent on - line geplaatste bestelling verf op zondag...

De on-line-tool om soort en noodzakelijke hoeveelheid verf te bepalen is een meerwaarde. Levering aan huis krijgt een dikke plus! Dit laatste vooral omdat dit snel en conform de beloofde timing kon, zelfs ondanks de zware pakkage / grote hoeveelheid. De leverende medewerker communiceerde netjes en correct tijdens alle tussenstappen van het leverproces. "Dank", van een ontzettend tevreden klant.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan 2024
Hoi, bedankt voor de positieve beoordeling. En heel leuk dat je de weg vindt naar onze webshop. We blijven streven om je de beste service te bieden. Groeten Sam van colora.
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik kreeg tips die ik nog niet wist, bestellingen waren snel gereed. verf is helaas duur, maar de kwaliteit moet dan ook goed zijn. je huis schilderen doe je liefst niet elk jaar!
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Beste Alberik, kwalitatieve verf zorgt inderdaad voor een langere duurzaamheid zodat je lang van je werk kan genieten. Veel succes met de buitenschilderwerken. Groeten Sam van colora
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Duidelijke uitleg op webshop. Eenvoudig te bestellen en volgende dag afhalen in het filiaal. In filiaal zeer vriendelijk en hulpvaardig. Verf was zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
18 sep 2023
Dag Kevin, bedankt voor je bezoek in onze webshop. Mochten er nog plannen zijn om te schilderen en je hebt vragen dan kan je altijd bij ons terecht. Groeten Sam van colora.
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader

vliespapier is nodig om barsten in mijn weg te werken , fantastisch papier dat zich verwerken
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
23 jan 2024
Hoi, bedankt voor de 5 sterren en de fijne feedback. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen. Veel succes verder met de schilderwerken. Groeten Sam van colora.
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Topkwaliteit verf en topservice! Online besteld en de volgende dag reeds geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van colora.be/nl
11 jul 2023
Hoi, bedankt voor de topscore. Leuk dat je fan bent van onze service. We doen ons best om je de beste service te blijven bieden. Groeten team colora.