ATuin- Logo - Beoordelingen

ATuin
Beoordelingen:

269 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.308 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb de eerste keer online planten gekocht en ben hiervoor, door de vele positieve recensies, bij Atuin terecht gekomen. De bestelling en levering verliep zeer vlot. Daags voor de levering werd ik opgebeld door iemand van Atuin om te melden wanneer precies de planten zouden geleverd worden. De planten zien er heel mooi en gezond uit. Als ik in de toekomst nog planten nodig heb zal ik met zekerheid terug aan Atuin denken om ze aan te kopen. Ze hebben er nog een tevreden klant bij!

Meest relevante negatieve beoordeling

1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ATuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verzending ok - Droge stengel ipv vaste plant (Is dit een plant?)

Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Beoordeling melden
Antwoord van ATuin
7 okt 2023
Hallo Luc, zoals via e-mail besproken is het plantje inderdaad beschadigd maar is de wortel van het vaste plantje nog wel intact. Mocht het toch een probleem zijn volgend voorjaar dan kan je steeds beroep doen op de groeigarantie van 1 jaar. Groeten, Yves.
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij bestelden 27 bloemplantjes, maar zijn teleurgesteld in de kwaliteit. De plantjes waren bij aankomst heel belabberd en ogen er heel fragiel uit. Hopelijk zullen er plantjes van overleven... Dit heeft ons bijna 100 euro gekost...
Beoordeling melden
Antwoord van ATuin
5 sep 2023
Hallo, bedankt voor uw bericht. Ik heb het hier nagekeken en er is inderdaad iets misgelopen met uw bestelling. Deze was voorzien voor levering begin vorige week maar door een misverstand werd er geen verzendbon aangemaakt en is de doos blijven staan. Uiteindelijk is uw bestelling dan donderdag verzonden. Hierdoor hebben de planten te lang in de doos gezeten en is het blad gaan verdorren, maar de wortel zal nog goed zijn. M.a.w. ze zien er niet uit maar ze zullen er wel door komen. In ieder geval heeft u 1 jaar groeigarantie op uw planten. Dus mocht volgend voorjaar blijken dat sommige planten het niet gehaald hebben dan zullen we deze gratis vervangen. Daarnaast bieden we u als tegemoetkomning graag een waardebon aan van 25,00€. Ik stuur u straks nog een mail met een kortingcode. Mocht u nog vragen hebben dan kan u ons steeds contacteren op 09 334 50 60 (7/7 van 09-21u.) of via info@atuin.be. Met vriendelijke groeten, Yves
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dure tak.

De levering ging snel en was prima ingepakt. Maar het was geen plant, maar slechts een DURE TAK !
Beoordeling melden
Antwoord van ATuin
22 feb 2024
Hallo Phil, Ik heb je hierover gecontacteerd en op de foto die je me gestuurd hebt is de plant op zich OK (2 hoofdtakken + verdere vertakking). Maar hij stond inderdaad te duur geprijsd. De prijzen zijn ondertussen aangepast en het saldo van 20,00€ dat je teveel betaald hebt is terugbetaald. Nog veel tuinplezier! Groeten, Yves
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een etiket met de naam van de boom aanbrengen
Beoordeling melden