webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/Reviews

: 5.227Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

624 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.227 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2021
Goede en snelle website. Duidelijke links, duidelijke foto’s en omschrijvingen. Bestelproces eenvoudig te doorlopen. Goederen werden snel verstuurd, waren zéér goed verpakt (marsepein is vrij teer en snel bekrast en/of vervormd - de marsepeinen zak ‘fruit’ die ik thuisgestuurd kreeg was ongeschonden én de stuks ‘fruit’ waren niet op-/in elkaar gedrukt, uniek!). Kers op de al zeer mooie taart was het zakje met drie chocolaatjes dat aan de zending was toegevoegd. Beslist een aanrader! Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik een doos met alleen witte- en melkchocolade bonbons kan samenstellen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 mei 2022 
There was nothing wrong with your chocolates and champagne which I ordered as a gift for a special day and I hope they were enjoyed However my complaint is with the carrier you used DHL. I paid an extra 25 euro for them to be delivered on a special day and they did not arrive until 3 days later. Also I had to pay another £25 in order for DHL to deliver my gift to my friend. This present was already very expensive and cost an extra 50 euros. I'm very sorry but I will not be ordering from your shop again. I cannot understand why I was charged all this extra when the Easter eggs I ordered did not come with a customs charge?? I have ordered from you in the past because the chocolates were the best and the freshest but this cannot be true for chocolates that were kept in a depot by DHL for 5 days.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022 
De makkelijke bestelling en de correcte levering op het juiste tijdstip in een degelijk beschermde verpakking geeft elke keer weer een gelukzalig gevoel. Elk geschenk werd beloond met de nodige complimenten. Dankjewel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Knap om met de huidige hitte correct en gekoeld vanuit België in Nederland stipt volgens afspraak te leveren. Zeer tevreden over de service. Jan L.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022 
Ik denk dat je niet beter kunt doen want alles was perfekt geamballeerd en heel goed fris. Natuurlijk als het 30° is wacht ik van te bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Goed ingepakt tegen de warmte en altijd een leuke attentie erbij. En .. snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Zeerg goed verzorgd zeker in deze warme dagen Proficiay
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Snelle levering. Goed verpakt met zelfs koel element
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Een vroegere levering misschien?.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Excellent à tous points de vue.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Netjes geleverd zoals gevraagd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022 
Goede webwinkel.Betrouwbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Correct afgehandeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
zeer goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Geen opmerkingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Alles perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Beoordeling melden