MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.be
Beoordelingen:

125 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.715 beoordelingen in totaal  

4,24
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toen het pakketje de 1ste keer volgens leverancier DPD werd afgeleverd (wat geen waar was, geen pakketje ontvangen) heeft klantendienst mij zeer correct en snel geholpen, de dag erna werd mijn pakketje al geleverd door post nl. Wat kan beter: leveranciers voor bezorging zorgvuldig uitkiezen en indien mogelijk controleren. Wie heeft en waar is het 1ste pakketje dat mij werd toegestuurd? Kan niet zijn dat het werd afgeleverd, mijn vrouw was ganse dag thuis en ook op mijn camerabeelden (je kan mijn woning niet bereiken zonder in beeld te komen) is niemand van DPD te zien

de meest kritische beoordeling

28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg na bestelling geen feedback over de verzending. Dit moet ik via klarna vernemen dat het bij dpd is en van mega gadget krijg ik niets communicatie, hoewel de track en trace wel beloofd is in de bestellingsmail... ondertussen is het pakket al 2 dagen overgedragen aan dpd maar zou het nog 4 stappen moeten ondernemen voor het geleverd is. Maar nog steeds geen enkele mail van mega gadgets. Op de website staat vandaag voor 22u besteld morgen geleverd... ondertussen zijn we 6 dagen verder en zat er een feestdag tussen maar dan zou het toch al wel geleverd moeten zijn als je zegt voor 22u besteld morgen geleverd. Dan zou het vrijdags al overgedragen moeten zijn en dit gebeurde pas gisteren...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(82)
(22)
Resetten
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
perfecte opvolging en levering van het pakketje. Tevens in zeer goede staat afgeleverd.
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden, prima dienstverlening en correcte levering, houden zo.
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, maar een piepklein pakje in een megagrote doos.
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
info ivm DPD levering was nogal verwarrend, voor de rest: prima!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec. 2023
Hi, bedankt voor de feedback. We zullen het meenemen! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed!

Zeer snelle en goede service + kwaliteitsvolle producten!
Beoordeling melden
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect!

Perfecte levering zowel wat inhoud als snelheid betreft
Beoordeling melden
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles voor een vlotte aankoop

Duidelijke site. Snelle levering, Degelijk verpakt.
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Efficiëntie

Het snelle en behulpzame antwoord op mijn vraag
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en gunstige prijsstelling.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec. 2023
Hi, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering! Goed op tijd en vlot.
Beoordeling melden
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Echt iets wat ik zocht, snelle levering
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
perfecte levering, en leuke gadgets....
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, originele geschenkjes
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling goed en tijdig ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec. 2023
HiJohn, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en volgens verwachting
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke gadgets, snelle verzending!
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering. Top!!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
4 dec. 2023
Hi Ingrid, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Bedankt voor je review en tot ziens op onze webshop! Groetjes Anne
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

spelled levering en heel tevreden

snelle levering en heel tevreden
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bezorging, goed verpakt
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle levering
Beoordeling melden